Comandă online, în Timisoara, mâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

Miracolul Plantelor str. Vasile Alecsandri, nr. 7

Specific: Cămara EuCeMananc

Tel. 0374 490 263

Recenzii (0)

Evaluare: 0.00 din 0 recenzii.
Comanda minima - Orar comenzi 10:00 - 20:00
Ridicare Personala
Livrare:
10.00 RON
Curier info
In zonele periferice si localitatile limitrofe, taxa de livrare este de 17 sau 27 RON, conform hartii de livrare.

Miracolul Plantelor s-a nascut din dragoste pentru oameni si din dorinta de a oferi acestora cea mai complexa selectie de produse sanatoase si de calitate.
Asa cum spune si numele site-ului Miracolul Plantelor, am adunat in portofoliul nostru, pentru iubitorii de produse sanatoase, peste 8000 de produse naturiste si pe baza de plante, la cel mai bun pret.

Vezi detalii

Batoane

Baton din ovăz cu afine 100g MEL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu caise și iaurt 100g MEL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu căpșuni 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu iaurt și banane 100g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni. 

Batoane crocante susan 90g PRO Batoane BIO crocante cu susan. Fără gluten! Fără lactoză! Mai mult decât un gust irezistibil: substanțe nutritive valoroase și acizi grași nesaturați, proteine, acid folic, magneziu şi calciu pentru un aport important la o dietă modernă, echilibrată, zi de zi!

Baton amarant ciocolată cu lapte 25g MEL Baton amarant Bio cu glazură de ciocolată cu lapte. Energie pentru 24 ore. Se păstrează în loc ferit de lumină și umiditate.

Baton arahide miere 40g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton BIO miere alune Biopont 40g MEL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton BIO miere semințe floarea soarelui Biopont 40g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton BIO miere susan Biopont 40g MEL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton BIO nucă cocos 40g BMN Baton cu nucă de cocos, fără gluten, sărac în sodiu, sursă bogată de fibre.
Produs fără gluten.
A se păstra la loc uscat și răcoros. 

Baton BIO portocale 40g BMN Baton Bio cu semințe și portocale. Produs vegan, fără gluten. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton cereale cafea CERBONA 20g MEL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton cereale capșuni cu iaurt CERBONA 20g MPL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton cereale cremă lapte și miere Corny 30g MPL Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele de cereale sunt alegerea perfectă.

Baton cereale lapte și cacao Corny 30g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton ciocolată albă cremă cafea RAPUNZEL 19g MEL Stick cu umplutură fină de cremă latte macchiato.

Baton ciocolată cremă cocos RAPUNZEL 22g MEL Stick cu umplutură fină de cocos.

Baton ciocolată Tigrișor RAPUNZEL 19g MPL Stick cu umplutură fină de lapte .

Baton de biscuiți Energy soia ciocolată Combo 65g MEL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton din cereale ciocolată CERBONA 20g MPL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din cereale cu banane CERBONA 20g MPL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din cereale cu ciocolată și alune CERBONA 20g MEL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din cereale cu fructe CERBONA 20g MEL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din cereale cu mere CERBONA 20g MEL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din cereale cu vișine CERBONA 20g MPL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din cereale FITT CERBONA 20g MEL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton din ovăz cu alune de pădure 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu arahide 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu banane 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu caise 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu cireșe 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu cocos 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu mango 90G MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu merișor 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu migdale 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu măr 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu nucă 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu nucă pecan 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton din ovăz cu zmeură 90g MPL Ideal în curele de slăbire, înlocuiește masa, recomandat pentru sportivi. Fără lactoză, fără grâu, ideal pentru vegetarieni.

Baton fulgi ciocolată CERBONA 22g MEL O gustare cu adevărat irezistibilă. Se poate consuma dimineața la micul dejun sau ca și gustare între mese.

Baton musli ciocolată cacao fără gluten GO 23g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton musli ciocolată Korona 50g MEL Baton musli cu ciocolată pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton musli coacăze Korona 50g MPL Baton cu musli și coacăze.

Baton musli coacăze roșii fără gluten Go 23g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton proteic banană Biotech 80g MPL GO PROTEIN- baton proteic cu gust de banană. Potrivit pentru consumarea înainte-în timpul-după antrenament. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton proteic ciocolată marțipan BIOTECH 80g MPL GO PROTEIN -baton proteic cu gust de cacao. Potrivit pentru consumarea înainte-în timpul-după antrenament. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton proteic cu cererale, iaurt și căpșuni GO ENERGY 40 G BIJ Baton proteic, din cereale, cu iaurt și căpșuni. Conține L-carnitină, crom, vitamine și jeleu de fructe. A se păstra, de preferință, la loc uscat și răcoros.

Baton proteic vanilie cocos Biotech Go 80g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton Roobar baobab ghimbir RAW ECO 30g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton Roobar cacao RAW ECO 50g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton Roobar chia cocos RAW 30g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton Roobar chilli lemn dulce RAW ECO 30g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce si hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton Roobar maca merișor RAW ECO 30g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton Roobar măceșe RAW ECO 50g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton Roobar vanilie dude 30g BHS Oricând simți nevoia de ceva dulce și hrănitor, batoanele raw organice sunt alegerea perfectă.

Baton semințe floarea soarelui Korona 60g MPL Baton cu semințe de floarea-soarelui. A se păstra de preferință la loc uscat și răcoros.

Baton spelta migdale susan BIO 20g BMN Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton susan și arahide 60g Korona MEL O gustare excelentă pentru iubitorii de arahide și susan. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton susan merișor Korona 60g MPL Un delicios baton cu susan și merișor. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Baton susan miere AMKI 30g MPL Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Ciocolată albă ștevie mango zmeură Cavalier 40g MEL Ciocolată cu ștevie albă cu mango și zmeură Cavalier. Se păstrează la loc uscat și răcoros.

Ciocolată cremă de lapte Vivani 40g MPG Ciocolată BIO cu umplutură cremoasă de lapte. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Ciocolată neagră ștevie portocale Cavalier 40g MEL Ciocolată neagră cu ștevie Cavalier. Se păstrează la loc uscat și răcoros.

Ciocolată orez expandat Rocky 18g MPL Baton de orez cu ciocolată și aromă de portocale. Fără gluten. A se păstra de preferință la loc uscat și răcoros.

Desert ciocolată lapte și fulgi ovăz Felix 35g MPG Ciocolată cu fulgi Felix. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Desert ciocolată lapte Felix 40g MPG Pentru o gustare plină de energie. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Desert cocos choco 40g MPL Gustare delicioasă de ciocolată și cocos.

Desert cocos marțipan COCOMAX 65g MPL Un desert delicios.

Desert cocos MINI COCOMAX 40G MPL Un desert ușor și delicios.

Desert cocos rom-cacao COCOMAX 65g MPL Un desert ușor și delicios.

Fibro Bar R ceai verde 50g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Fibrobar forte 60g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Fibrobar R 60g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Ideal Bar 50g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Lifebar baton caise RAW ECO 47g BHS O gustare sănătoasă de care te poți bucura în drum spre serviciu, la sala de sport sau la plimbare.

Lifebar baton chia orz verde RAW ECO 47g BHS O gustare sănătoasă de care te poți bucura în drum spre serviciu, la sala de sport sau la plimbare.

Lifebar baton cocos RAW ECO 47g BHS O gustare sănătoasă de care te poți bucura în drum spre serviciu, la sala de sport sau la plimbare.

Lifebar baton smochine RAW ECO 47g BHS O gustare sănătoasă de care te poți bucura în drum spre serviciu, la sala de sport sau la plimbare.

Milk&Egg Bar 60g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Prajitură cacao Marlenka 50g MPL Baton cu miere și cacao Marlenka. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Protein R 60g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Prăjitură cu miere Marlenka 50g MEL Prăjitură cu miere Marlenka, realizată după o rețetă tradițională. A se păstra de preferință la loc uscat și răcoros.

Siluet Bar 40g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Stick EXPRESSO RAPUNZEL 22g MPL Stick cu umplutură fină de cremă espresso.

Wheybar Forte R 70g RED Se recomandă sportivilor și celor care au nevoie de o alimentație proteică și energie.

Faina

Biopont BIO făină orez alb 300G MPL Făina de orez alb are un conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Prin compoziția sa bogată în magneziu și vitamina B, ajută la menținerea unei stări de spirit lipsite de stres, fiind astfel recomandată persoanelor cu un program încărcat și stresant.

Biopont BIO făină DURUM grâu sima 1000G MPL Ingrediente: făină de grâu durum fină, din culturi certificate bio.
Țara de proveniență: Ungaria.

BIOPONT BIO făină secară RL180 1000G MPL Făină de secară BIO BIOPONT.
Ingrediente: făină de secară din culturi certificate BIO.
Țara de proveniență: Ungaria.

Făina de quinoa 500G VRL Quinoa are efect detoxifiant, întarește oasele, susține sănătatea creierului, sursă grozavă de proteine.
Făina de quinoa se folosește pentru îngroșarea sosurilor sau în patiserie, în amestec cu făina de grâu și alte tipuri de făină care conțin gluten.

Făina hrișcă Natura 500G MPL Hrișca conține niveluri mai ridicate de zinc, cupru și mangan decât oricare altă cereală. 
Hrișca are și un conținut ridicat de proteine, este bogată în lizină, un amino acid esențial (este de altfel planta cu cel mai mare conținut de amino acizi). 

Făina integrală de grâu ECO 1 KG RAP Făină de grâu integrală ecologică. Provine din agricultura ecologică.
Țara de origine: Germania.

Făină "00" GRANORO 1 KG RAN Făină din grâu tânăr 00. Ideală pentru pâine, focaccia, pizza, dulciuri, tarte.
Produs în Italia.

Făină albă grâu BIO 1KG ERR Făină ecologică albă de grâu. 
Produs în România.

Făină amarant BIO Piszke 500G MPL Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei cereale este ca nu conţine gluten. Boabele măcinate dau o făina de o nuanţa de alb-ivoriu, deşi "mugurii" roşii pot fi şi ei măcinaţi pentru a conferi culorii o nuanţă mai roşiatica, dar şi un aport nutritiv mai mare. Amarantul se găteşte precum orezul, quinoa sau pastele: se fierbe în multă apă, timp de 15-20 de minute, se strecoară, se clăteşte şi se consumă.

Făină castane ecologică 100G N4L Făina de castane este o făină dulce, recomandată în special pentru prepararea dulciurilor precum halvaua, ciocolata de casa sau a prăjiturilor și a bomboanelor. Făina de castane conține aproximativ 7% proteine, 3% grăsimi, 83% substanțe hidrocarbonate, 4% celuloza și 2,7% substanțe minerale, fiind foarte apropiată ca valoare nutritivă de făina de grâu, de orez și de orz.
Produs certificat ecologic.

Făină de cocos 500G HER Făina de cocos poate fi folosita ca înlocuitor pentru făina de grâu, având un indice glicemic foarte scăzut. Spre deosebire de făinile de grâu, orz și secară, nu conține gluten. De asemenea, se poate folosi cu succes în cazul unor afecțiuni cum ar fi intoleranța la gluten sau boala celiacă. Ideal pentru copt, pentru gătit, se poate amesteca cu alte făinuri.

Făină de hrișca BIO PISZKE 500G MPL Făina de hrișcă are un mare conținut de proteine (pana la 18% ), dintre care cele cu aport biologic deosebit sunt peste 90% și o concentrație deosebită de aminoacizi esențiali. Conținutul în minerale este de asemenea ridicat în fier, zinc, seleniu. Aromată și gustoasă, este un aliment întalnit în bucătăria multor popoare, mai mult sau mai putin asiatice. Din făina de hrișca se pot face pâine, prăjituri și biscuiți, paste făinoase,clătite.

Făină de năut naturală 500G SLR Consumul ridicat de năut și de faină de năut este o modalitate foarte bună de a mări aportul de fibre. Și pentru că năutul și făina din năut constituie o sursă atât de importantă de fibre, multe studii arată că pot reduce, riscul de boală coronariană, obezitate, diabet și chiar și anumite tipuri de cancer.

Făină de orez 500G HER Se obţine prin măcinarea boabelor de orez. Nu conţine gluten. 
Se poate utiliza ca atare sau în amestec cu alte făinuri pentru prepararea diverselor produse de panificaţie şi de cofetarie (biscuiţi, prăjituri, dulciuri, deserturi, aluat de clătite, pâine fără gluten). Potrivit şi ca agent de îngroşare în supe, sosuri, creme.

Făină de secară 500g BIO BLG Ingrediente făină de secară*
*produs din agricultură ecologică controlată.
Țara de proveniență: Austria.

Făină de soia 250G SNV Făina de soia are un atu în plus fata de făina de grâu: se foloseşte pentru prepararea pâinii pentru persoanele care suferă de diabet. Nu conţine colesterol, este ideală pentru persoanele ce suferă de intoleranţă la lactoză. Făina de soia nu conţine gluten şi este bogată în materii grase, însă săracă în amidon.

Făină de susan negru 250G CRM Seminţele de susan sunt pline de nutrienţi, minerale, antioxidanti şi vitamine, ceea ce le conferă un gust excelent: sunt delicioase, aromate şi crocante. Consumat regulat este de mare ajutor în: stări de convalescenta, dureri articulare, osteoporoză, menţinerea sănătătii pielii, constipaţie, sporirea secretiei lactate la tinerele mămici, întârzie procesele de îmbătrânire, reducerea nivelului de colesterol, protecţie hepatică, menţinerea sănătăţii vaselor de sânge.

Făină din grâu dur remăcinat 1 KG RAN Făină de grâu tânar, tip 00.
Ideală pentru pâine, focaccia, pizza, dulciuri, tarte.

Făină Durum albă eco 1 KG ERR Făină ecologică albă. 
Produs în România.

Făină Durum integrală ECO 1 KG ERR Făină ecologică integrală.
Produs în România.

Făină grâu BIO BIOPONT 1000G MPL Făină grâu Durum fină BIO BIOPONT.
Ingrediente: făină de grâu Durum fină, din culturi certificate BIO.
Țara de proveniență: Ungaria.

Făină grâu BIO LIPILISZT 1000G MPL Făină de grâu din culturi certificate bio.
Țară de proveniență: Ungaria.

Făină hrișcă 500G HER Făina de hrișcă este obținută prin măcinarea boabelor de hrișcă. Poate fi folosită pentru pregătirea diferitelor produse de panificație, amestecat cu făina de grâu, cu făina de porumb sau cu făina de orz. Se mai poate adăuga în supe, ciorbe, sosuri, aluaturi.

Făină integrală de grâu 1kg SNV Țara de origine: România.

Făină integrală de grâu 1kg SNV Ingrediente: făină integrală de grâu.
Produs în România.

Făină integrală de grâu BIO 1 kg BLG Făină integrală de grâu ecologică.
Se folosește la produse de panificație, dulci și sărate, pâine, cozonaci și paste.

Făină integrală grâu BIO 1 KG PRO Făină integrală ecoogică din grâu.
Țara de origine: România. 

Făină integrală grâu BIO LIPI 1 KG MPL Ingrediente: făină de grâu din culturi certificate BIO.
Țară de proveniență: Ungaria.

Făină integrală orez 500G SLR Conţine vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E), aminoacizi, acizi graşi, carbohidraţi, minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, molibden, fosfor, fluor, iod, bor). Făina integrală de orez are și urmatoarele acțiuni: antidiuretice, analeptice, antiinflamatoare, astringente, carminative, emoliente, dietetice, hipotensoare, regeneratoare, energizante, nutritive.

Făină integrală orez BIO 500G PET Făina de orez a fost obținută prin măcinarea orezului integral. Se poate folosi la îngroșarea unor preparate culinare (tocanițe, gulașuri, sosuri, etc.), la produse de patiserie (budinci, checuri).
Ingrediente provenind din agricultura ecologică.

Făină integrală secară 1 kg SNV Ingrediente: făina integrală de secară. 
Produs în Germania.

Făină Konjac Naturganik 100G MPL  Făina Konjac este un tip de făină care are aproape 0 calorii. Mâncărurile făcute din konjac sunt ideale pentru menținerea senzației de sațietate, fiind bogate în vitamine, minerale și fibre. Cea mai importantă calitate a acestor preparate este cantitatea ridicată de fibre, însa acestea conțin de asemenea și alți nutrienți precum fierul, potasiul, fosforul și calciul. 

Făină migdale 100G HER Făina de migdale este un aliment incredibil, cu un conţinut mare de proteine, dar scăzut de zaharuri şi carbohidrati şi indice glicemic scăzut. Făina de migdale este o alternativă sănătoasă și nutritivă la tradiţionala făină de grâu şi o soluţie foarte bună în cazul persoanelor care au intoleranţă la gluten. De asemenea, este alimentul ideal în cazul unei alimentaţii în care se doreşte reducerea cantităţii de carbohidraţi din surse precum cerealele.

Făină migdale dulci 100G CRM Făină de migdale, obţinută prin măcinarea lentă a sâmburilor de migdale dulci pe o moară tradiţională cu pietre. Migdalele sunt delicioase, hrănitoare şi extrem de energizante, conţinutul de proteine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, zinc) şi fibre fac ca făina de migdale să constituie un ingredient pentru obţinerea de produse de patiserie delicioase. Prin măcinarea lenta, valoarea nutriţională a făinii obţinute este superioară faţă de făina măcinată industrial.

Făină migdale dulci 100G CRM Făina de migdale este un aliment incredibil, cu un conţinut mare de proteine, dar scăzut de zaharuri şi carbohidrati şi indice glicemic scăZut. Făina de migdale este o alternativă sănătoasă și nutritivă la tradiţionala făină de grâu şi o soluţie foarte bună în cazul persoanelor care au intoleranţă la gluten. De asemenea, este alimentul ideal în cazul unei alimentaţii în care se doreşte reducerea cantităţii de carbohidraţi din surse precum cerealele.

Făină muştar 100G CRM Uz intern: făina de muştar normalizează tranzitul intestinal, combate balonarile, stimulează funcţiile apartatului digestiv prin excitarea secreţiei gastrice, măreşte pofta de mâncare. 
Uz extern: ameliorează durerile articulare şi musculare, tratează sinuzita şi virozele respiratorii.

Făină orez 1000G MPL Făina de orez alb are un conținut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Prin compoziția sa bogată în magneziu și vitamina B, ajută la menținerea unei stări de spirit lipsite de stres, fiind astfel recomandată persoanelor cu un program încărcat și stresant.

Făină orez AGRODRUG 100G MPL Ingrediente: 100% făină de orez.
Țara de origine: Ungaria.

Făină sâmburi roşcove BIO 65G RAP Făină de roşcove din sâmburi de roşcove. Se poate folosi la îngroşarea supelor, prepararea sosurilor, a deserturilor şi îngheţatelor.
Poate fi amestecată la cald sau rece, lianţi liberi de colesterină şi purină, săraci în natriu, neutru la gust.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologică.


Făină semințe cânepă 500g HER Făina este obținută din semințe de cânepă după extracția uleiului presat la rece. Are un conținut ridicat de proteine și fibre. Ideal pentru vegetarieni sau în diete raw-vegan. Se poate utiliza ca ingredient alimentar pentru produse de panificație și de cofetărie.

Făină semințe de in 500G HER Seminţele de in sunt uşor laxative, fiind folosite pentru tratarea pe termen lung a constipaţiei şi a bolilor colonului. Acestea conţin mucilagiu, ce căptuşeşte şi calmează mucoasele iritate ale sistemului digestiv. Făina este obținută din semințe de in, dupa extracția uleiului presat la rece. Se poate utiliza ca ingredient alimentar pentru produse de panificație și de cofetărie.

Făină semințe struguri BIO 500G HER Făina din seminţe de struguri este obţinută după extracţia uleiului presat la rece. Mai târziu trece printr-un proces special de măcinare, care ajută la păstrarea tuturor proprietăţilor nutritive ale făinii. Conţine o cantitate importantă de fibre şi minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E. etc şi conţine cantităţi importante de antioxidanţi. Se poate folosi ca aditiv în diferite alimente cum ar fi: pâine, produse de patiserie, pizza, etc. Nu alterează aroma finală a produsului, deoarece are un gust neutru, are o valoare calorică foarte scăzută, fiind foarte indicat în diete şi în alimentaţia sănătoasă.   

Făină seminţe cânepă COOKTA 250G MPL Proteina din făina de cânepă conţine toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, fără de care alimentaţia noastră ar fi grav afectată: făina de cânepă este un superaliment cu valori nutriţionale deosebite. Tot în făina de cânepă întâlnim un procent mare de fibre alimentare (30%), care ajută la  menţinerea unui tranzit intestinal optim.

Făină susan 250G CRM Făina de susan are un conţinut ridicat de calciu, magneziu, cupru, zinc, seleniu, fier, vitaminele B1, D, E, proteine, lecitina. Scade riscul de osteoporoză, are propretăţi antiinflamatorii şi poate fi folosit în tratarea arsurilor sau a durerilor apărute în cazul artritelor.

Făină tapioca 250G BMN Făina de tapioca se foloseşte pentru prepararea budincilor, a prăjiturilor, deserturilor şi piftiilor. La fel de gustoasă este şi dacă o adăugaţi în compoziţia supelor. Tapioca este adesea adăugată pentru îngroşare la supe şi sosuri, pentru că are mai multă putere de îngroşare şi este mai puţin costisitoare decât făina şi alţi agenţi de îngroşare.

Pudră sâmburi de struguri roşii 250G CRM Pudra din sâmburi de struguri roșii are un conținut ridicat de vitamine (A, C, B, D, E, P), minerale, fibre, enzime, aminoacizi, acid tartric și citric. Ajută la sănătatea arterelor, capilarelor, ligamentelor, tendoanelor, a sistemului imunitar și al pielii. Ca uz extern, menține elasticitatea pielii, atenuează ridurile, hidratează și tonifică pielea.

Pulbere coajă struguri BIO 500G HER Pulbere obținută din coajă de struguri.
Coaja de struguri are numeroase proprietăți benefice, este o reală sursă de aminoacizi, conține concentrații mari ale substanței de resveratrol cu acțiune puternică antioxidantă. 

Fructe si legume

Afine BIO caserolă 125g MPG Afinele sunt bogate în vitamina C care menține un sistem imunitar echilibrat şi sănătos. De asemenea, afinele conţin vitamina A, fier, calciu, mangan, vitamina K, vitamina E, zinc, fosfor şi seleniu.

Ardei RAMIRO BIO 2 BUC MP Ardeii grași conțin o listă impresionantă de nutrienți, care sunt cunoscuți pentru prevenirea și tratarea afectiunilor. Primele studii de laborator pe mamifere experimentale sugerează că capsaicina are proprietăți anti-bacteriene, anti-cancerigene, proprietăți analgezice și anti-diabetice. De asemenea, s-a constatat că reduce trigliceridele și nivelul de colesterol LDL la persoanele obeze.– ardeii proaspeți, roșii sau verzi sunt o sursă importantă de vitamina C, vitamina deosebit de concentrată în ardeiul roșu, la cele mai înalte niveluri. 100 g ardei roșu conține aproximativ 127.7 mg sau 213% din DZR de vitamina C.

Ardei rosu BIO 100g MP Ardeiul roșu este o sursă bogată de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K și B6, acid folic și potasiu. Pe langă acestea, ardeiul roșu conține sifitonutrienți precum licopen, luteina și zeaxatina. Are un conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu.
Este recomandat a se consuma ardeiul crud, fiert sau copt. Ardeii copţi sunt de preferat, deoarece ei nu pierd decât o cantitate mică din elementele nutritive.

Țara de proveniență: Spania
Obținut din culturi certificate ecologic

Avocado BIO buc. MP Lăudat pentru proprietăţile lui, fructul de avocado este cunoscut ca fiind o sursă importantă de acizi graşi esenţiali. Fructele de avocado pot fi consumate crude, în salate sau individual, asezonate cu sare și piper, sirop de arțar sau diverse ierburi aromatice și condimente. Ele mai pot consumate și in locul grăsimilor folosite la gătitul preparatelor coapte (substituind uleiul, untul etc.). Fructele de avocado pot fi consumate si ca desert, in diferite retete de prajituri sau shake-uri proteice, preparate la blender.
Ţara de provenienţă: Peru
Obţinut din culturi certificate ecologic. 

Banane galbene BIO 100g MP Bananele sunt supranumite şi „fructele fericirii” deoarece conţin o substanţă numită triptofan, care stimulează secreţia de serotonină. Sunt o bună sursă de energie şi ajută digestia.
Ţara de provenienţă: Republica Dominicană
Obţinut din culturi certificate ecologic.

Broccoli BIO 100g MP Sărac în calorii, dar bogat în micronutrienți, broccoli este una dintre legumele care nu ar trebui să ne lipseasca din alimentație. Broccoli se află în top 10 al celor mai bune alimente din lume fiind folosit la prepararea diferitelor mâncăruri. Are o valoare nutritivă și alimentară ridicată, și de asemenea un conținut bogat în glucide, vitamine și săruri minerale. 
Țara de proveniență: Italia
Obținut din culturi certificate ecologic.

Caise BIO 100g MP Caisele crude sunt surse preţioase de vitamine, minerale şi substanţe nutritive cu rol extrem de benefic asupra organismului. Caisele pot îmbunătăți sănătatea cardiacă și bolile respiratorii, fortifică sistemul osos și mențin echilibrul electrolitic în organism. Delicioase în stare proaspătă, caisele pot fi introduse și în rețete sănătoase, potrivite pentru sezonul cald.
Țara de proveniență: Italia
Obținut din culturi certificate ecologic.

Cartofi albi BIO 100G MPG  Cartofii sunt una din cele mai bogate surse de amidon, vitamine, minerale și fibre dietetice. 

Cartofi dulci BIO 100g MP Cartoful dulce este o rădăcinoasă tuberoasă, un aliment deosebit de popular oriunde în lume. Cartofii dulci, nativi în America Centrală, sunt considerați un aliment pricipal în multe țări. Cel mai des sunt pregătiți la cuptor, la temperatură scăzută, sau la microunde, timp de 15-20 de minute.
Nu este nevoie să adăugaţi unt sau diverse sosuri peste ei, pentru că se diminuează aroma şi in acelaşi timp se adaugă un plus consistent de calorii.  
Țara de proveniență: Spania
Obținuți din culturi certificate ecologic.

Castraveti BIO 100g MP Castravetele este una dintre cele mai îndrăgite legume și nici nu este de mirare, de vreme ce are proprietăți nutritive importante pentru organism și o mulțime de beneficii pentru sănătate. 
Pentru a profita din plin de beneficiile castraveților, este recomandat să îi consumați atât în stare proaspătă, în salate sau la aperitive, cât și murați ori sub formă de suc.

Țara de proveniență: Italia
Obținuți din culturi certificate ecologic.

Ceapa roșie BIO 100G MPG În comparaţie cu ceapa albă, ceapa roşie este mult mai bogată în substanţe necesare organismului. Această legumă conţine vitaminele A, B şi C, săruri minerale, substanţe cu caracter antibiotic şi diuretice.


Ceapă albă BIO 100G MPG Ceapa este utilizată ca ingredient în diverse preparate culinare de mii de ani, în întreaga lume. Producția mondială de ceapa este în continua creștere, astfel încât în prezent, ceapa este una din cele mai des cultivate legume după roșii. 

Ciuperci brune BIO 100g MP Ciupercile pot părea banale, dar sunt într-adevar super-alimente. Au de asemenea gust şi aromă deosebite şi de aceea pot fi consumate ca aliment de bază pentru cei sănătoşi sau ca aliment dietetic pentru diabetici, deoarece nu conţin amidon care în organism se transformă în zahăr. 
Țara de proveniență: Germania
Obținut din culturi certificate ecologic.

Ciuperci Pleurotus BIO 100g MPG Ciupercile PLEUROTUS  constituie un aliment dietetic cu valoare nutrițională și terapeutica. Ele pot fi consumate în toate varietățile culinare și reprezintă un aliment care poate completa și reechilibra meniurile bogate în grăsimi sau sărace în substanțe proteice. 

Conopidă BIO BUC MP Conopida este una dintre legumele care trebuie consumate cât mai des şi asta pentru că  are numeroase beneficii asupra organismului, în special dacă este consumată în stare crudă. Conopida este o legumă unică, cu o concentraţie mare de nutrienţi. 
Țara de proveniență: Italia
Obținută din culturi certificate ecologic.

Curmale BIO 250g MP Beneficiile curmalelor sunt nenumărate având în vedere ca aceste fructe sunt bogate în fibre naturale. Curmalele ar putea fi considerate un aliment aproape ideal, fiind folosite cu mare succes în bucătarie și ca un îndulcitor. Se pot consuma ca atare sau în prăjituri, lapte, smoothie-uri, înghețată sau marmelade. Curmalele sunt o gustare minunată, dar asiguraţi-vă că le mâncaţi cu moderaţie deoarece fructele pot conţine niveluri ridicate de fructoză, care pot dăuna sănătăţii dumneavoastră.
Ţara de provenienţă: Tunisia
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Curmale caserolă BIO 200g MP Beneficiile curmalelor sunt nenumărate având în vedere ca aceste fructe sunt bogate în fibre naturale. Curmalele ar putea fi considerate un aliment aproape ideal, fiind folosite cu mare succes în bucătarie și ca un îndulcitor. Se pot consuma ca atare sau în prăjituri, lapte, smoothie-uri, înghețată sau marmelade. Curmalele sunt o gustare minunată, dar asiguraţi-vă că le mancaţi cu moderaţie deoarece fructele pot conţine niveluri ridicate de fructoză, care pot dăuna sănătăţii dumneavoastră.

Ţara de provenienţă: Israel
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Curmale Medjool BIO 100g MP Beneficiile curmalelor sunt nenumărate având în vedere ca aceste fructe sunt bogate în fibre naturale. Curmalele ar putea fi considerate un aliment aproape ideal fiind folosite cu mare succes în bucătarie ca şi îndulcitor. Se pot consuma ca atare sau pregătite în prăjituri, lapte, smoothie-uri, înghețată sau marmelade. Curmalele sunt o gustare minunată, dar asiguraţi-vă că le mâncaţi cu moderaţie deoarece fructele pot conţine niveluri ridicate de fructoză, care pot dăuna sanataţii dumneavoastră.
Ţara de provenienţă: Israel 
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Fenel (fenicul) BIO 100g MP Feniculul poate fi încorporat în orice preparat datorită texturii crocante şi a gustului uşor dulce. Poate fi consumat atât crud cât şi gătit. 
Frunzele şi tulpinile acestuia pot fi gătite împreună cu bulbul pentru a realiza o garnitură sau pot fi folosite ca bază pentru supe. În cazul în care doriţi un preparat mai uşor, puteţi amesteca feniculul tăiat cu alte legume pentru a realiza o salată răcoritoare.
Ţara de proveniență: Germania
Obţinut din culturi certificate ecologic.

Fulgi grâu integral BIO 375g BMN Fulgi bio din grâu integral pentru micul dejun. Cereale cu un conţinut ridicat de fibre (16%). Fulgii de tărâţe bio sunt uşor de digerat.

Ghimbir BIO 100g MP Ghimbirul este apreciat încă de acum două milenii pentru beneficiile sale importante pentru sănătate, în special în menținerea funcționalității digestive. 
Aromata intens și revigorantă, rădăcina de ghimbir nu este doar un condiment potrivit preparatelor din bucătaria asiatică, ci un adevarat izvor de substanțe cu efect terapeutic. Tulpina subterană (rizomul) poate fi utilizată în stare proaspătă, sub formă de pulbere, uscată sau sub forma de ulei sau suc. 
Țara de proveniență: Peru
Obținut din culturi certificate ecologic.

Grapefruit roşu BIO 100g MP Fructul de grapefruit conţine cantităţi impresionante de vitamina C. Culoarea roşie a pulpei se datorează prezenţei de carotenoide, numite licopen. Grapefruit-ul roşu are un gust deosebit, foarte răcoritor, uşor amar. Se poate consuma ca atare sau sub formă de suc.
Ţara de provenienţă: Spania
Obţinut din culturi certificate ecologic.

Gulie BIO buc. MP Gulia este o legumă pe care nu trebuie să o trecem cu vederea, este excelentă în curele de slăbire (100 de grame de gulie conțin doar 27 de calorii, o cantitate nesemnificativă de grăsimi și colesterol). Poate fi consumată în diferite preparate gatite dar și crudă ca atare sau sub formă de suc.

Țara de provenientă: Italia
Obținute din culturi certificate ecologic.

Kiwi BIO 100g MP Kiwi este recunoscut ca fiind fructul național al Chinei și are un conținut bogat de vitamine și minerale. Moderat în calorii (100g de kiwi – 61 de calorii) kiwi este o sursă bogată de fibre alimentare solubile. Se consumă crud ca atare dar și  în salate de fructe, prăjituri, sucuri și deserturi.

Țară de proveniență: Italia
Obtinute din culturi certificate ecologic!

Lămâi BIO 100g MP Lămâile sunt o sursă excelentă de calciu, vitamina C, magneziu şi potasiu. Se folosesc ca atare sau sub forma de suc.
Ţara de provenienţă: Italia
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Mere Fuji BIO 100g MP „Un măr pe zi ține doctorul departe”. Avantajul consumului unui măr pe stomacul gol constă în faptul că îi oferă corpului tău abilitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi, încă de la începutul zilei. Un alt motiv pentru a mânca mere verzi pe stomacul gol îl reprezintă conținutul de potasiu în doze puțin mai mari decât în celelalte tipuri de mere. Toate tipurile de mere prezintă beneficii pentru sănătate, însă cele verzi în special, conțin proteine, vitamine, minerale și fibre. 
Ţara de provenienţă: Italia
Obţinut din culturi certificate ecologic.

Mere Topaz BIO 100G MPG Merele joacă un rol important în cadrul alimentaţiei sănătoase, fiind pline de antioxidanţi şi vitamine benefice pentru organism.

Morcovi BIO 100g MP Morcovul este o sursă naturală de beta-caroten, substanță care se transformă în ficat în vitamina A. Deși morcovii fac parte din acele legume care sunt mai nutriționale când sunt gătite, se pot consuma si cruzi sau sub formă de suc. Morcovii nu trebuie să lipsească din meniul tău de vară: din salate, sucuri și chiar deserturi!
Țara de proveniență: Italia
Obținuti din culturi certificate ecologic!

Nectarine BIO 100g MP Zemoase şi apetisante, nectarinele au o savoare deosebită, fiind un deliciu apreciat de toată lumea. Nectarina este fructul perfect într-o zi caniculară deoarece previne deshidratarea, având un conţinut de aproape 90% apă.
Țara de proveniență: Spania
Obținute din culturi certificate ecologic.

Pere D`Anjou BIO 100g MP Consumul de pere oferă plăcerea savurării unor fructe delicioase şi parfumate, uşor de digerat, fiind un pachet de vitamine care ne protejează sănătatea. Perele sunt ideale pentru persoanele stresate, persoanelor care doresc să slăbească sau au nevoie de energie la birou (una, două pere te vor ajuta să-ţi recapeţi echilibrul şi pofta de viaţă ) şi, în plus, sunt recomandate spre consum şi persoanelor diabetice.  
Țara de proveniența: Armenia
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Pere Forelle 100g MPG  Pe lângă apă, celuloză, grăsimi și clorofilă, aceste fructe conțin și componente importante pentru sănătate: săruri minerale, calciu, fosfor, potasiu, fier, precum și vitaminele A, B și C. 

Piersici BIO 100g MP Piersicile nu sunt numai niște fructe gustoase și zemoase , ele aduc nenumarate beneficii pentru sănătate, fiind considerate "fructele longevității". Ca majoritatea vegetalelor, prin fierbere sau coacere își pierd din calitațile nutriționale, însă piersicile uscate sunt concentrate în nutrienți.
Țara de proveniență: Spania
Obținut din culturi certificate ecologic.

Portocale calitatea 1 BIO 100g MP Portocalele sunt cunoscute mai ales pentru conţinutul mare de vitamina C fiind considerate un super-aliment. Se pot consuma proaspete, ca atare, în salate de fructe sau sub formă de suc proaspăt (sucul de portocale îmbunătăţeşte colesterolul ‘bun’ şi întăreşte sănătatea oaselor). Este important ca sucul să fie băut imediat după ce a fost preparat. 
Ţara de provenienţă: Spania
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Praz BIO 100g MP Prazul se foloseşte în gastronomie pentru prepararea diverselor tipuri de mâncăruri şi salate, dar poate fi administrat şi în scop terapeutic, beneficiind de numeroase substanţe cu potenţial vindecător.
Ţara de provenienţă: Italia
Obţinut din culturi certificate ecologic.

Prune BIO 100G MPG Prunele sunt o importantă sursă de vitamina C, vitamina A, vitamina K, potasiu şi fibre.Un alt avantaj al consumului de prune îl reprezintă faptul că sporesc, prin vitamina C, capacitatea de absorbţie a fierului. Prunele au și mari proprietăţi energizante, în special datorită conţinutului natural de zaharuri.

Păstârnac BIO 100g MP Păstârnacul este o legumă care se cultivă pentru consumul rădăcinii, dar și pentru aromatizarea mâncărurilor. Se poate realiza și un suc foarte sănătos din rădăcina de păstârnac. Din păstârnacul crud, dat prin răzătoare şi amestecat cu puţin ulei şi un praf de sare, se poate face o salată picantă şi plăcut aromată. 
Ţara de provenienţă: Germania
Obţinut din culturi certificate ecologic

Roșii BIO 100G MPG Roșia este apreciată datorită gustului ei, dar și avantajelor pe care le oferă sănătății. Deși pot fi consumate tot timpul anului, datorită culturilor din seră, valoarea lor nutritivă este mai ridicată și gustul este mai intens atunci când sunt cultivate în grădini, la soare.

Roşii cherry BIO 100g MP Roșiile cherry sunt unele din cele mai importante legume din alimentația omului, pot fi consumate în stare proaspată sau ca ingredient în diferite feluri de mâncare. Sunt perfecte pentru salate sau pentru gustari instant.

Ţara de provenienţă: Spania
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Roşii cherry Roma BIO 100G MP Roșiile cherry sunt unele din cele mai importante legume din alimentația omului, pot fi consumate în stare proaspată sau ca ingredient în diferite feluri de mâncare. Sunt perfecte pentru salate sau pentru gustari instant.
Ţara de provenienţă: Germania
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Roşii cherry Roma BIO caserola 250g MP Roșiile cherry sunt unele din cele mai importante legume din alimentația omului, pot fi consumate în stare proaspată sau ca ingredient în diferite feluri de mâncare. Sunt perfecte pentru salate sau pentru gustari instant.
Ţara de provenienţă: Spania
Obţinute din culturi certificate ecologic.

Sfeclă roşie BIO 100g MP Sfecla roșie este o plantă cultivată pentru rădăcina sa cărnoasă şi folosită pe post de legumă în alimentație. Sfecla roşie se poate consuma crudă, sub formă de suc, preparată la cuptor sau fiartă. Sub formă de salată, sfecla roşie este o sursă excelentă de vitamine (A, B, C, E, K), minerale (magneziu, fosfor, fier, calciu, potasiu, mangan) şi fibre.
Ţara de provenienţă: Italia
Obținută din culturi certificate ecologice.

Telina radacina BIO 100g MP Frunzele și tultinile de țelină sunt foarte apreciate pentru aroma pe care o conferă bucatelor dar și pentru bogăţia de vitamine, enzime, hormoni vegetali şi substanţe aromatice complexe, uşor asimilabile. Se pot consuma ca atare, gatite dar și sub forma de suc.

 Țara de proveniență: Italia
Obținute din culturi certificate ecologic.

Usturoi BIO 100g MP Un căţel de usturoi pe zi este, de cele mai multe ori, valoarea recomandată în scopuri medicale. Usturoiul conţine o serie de nutrienţi, vitamine şi minerale.
În prezent, usturoiul este considerat important datorită modului în care acesta poate ajuta la prevenirea a multiple boli. Usturoiul a fost folosit încă din Evul Mediu pentru o sănătate optimă. 

Țara de proveniență: Egipt
Obținut din culturi certificate ecologic.

Usturoi proaspat BIO 100g MP Usturoiul este o plantă medicinală, alimentară şi condiment, conţine săruri minerale, inulină, microelemente, un complex de vitamine (A, B, PP, C) şi două substanţe specifice, cu efecte antibiotice – alicina şi garlicina.
Se poate consuma ca atare, în mâncare, sau poate fi preparat ca mujdei. În ultima formă, are avantajul că uleiul pe care îl conţine protejează mucoasele gastrice de acţiunea iritativă pentru unii și elimină, până a doua zi, mirosul neplăcut.

Tara de provenienta:Egipt.
Obtinut din culturi certificate organic.


Varză albă BIO 100G MPG Varza este o legumă bogată în fitonutrienţi şi vitamine (A, C şi K), antioxidanţi naturali care previn apariţia cancerului şi a bolilor de inimă prin neutralizarea radicalilor liberi.

Vinete BIO 100g MP Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume și, cu toate că luna iulie este perioada în care acestea sunt în plin sezon, ne putem bucura de ele până târziu în toamnă. Singura condiţie este să nu le consumăm prăjite, cu mult ulei sau sub formă de salată cu sos de maioneză. Specialiştiil spun că cel mai bine este să pregătim vinetele la grătar sau salată. Nu se recomandă consumul de salată de vinete cu maioneză sau cu mult ulei.

Țara de proveniență: Spania
Obținute din culturi certificate ecologic.

Zucchini (dovlecei) BIO 100g MP Dovleceii sunt perfecti pentru a se consuma la vârsta imatură, când sâmburii nu sunt decât foarte puţin formaţi, coaja este fină şi întreagă. Aceşti dovlecei sunt foarte bogaţi în apă (aproape 95% din masa lor), însă în pulpă şi mai ales în coaja lor găsim şi cantităţi foarte mari de vitamina B9, vitamina A, fosfor şi potasiu.  Indiferent de modul de preparare este necesar să reţinem un lucru foarte important: majoritatea vitaminelor, a mineralelor şi a altor substanţe active (enzime, flavonoide etc.) sunt depozitate în coajă - nu trebuie decojiti.

Țara de proveniență: Italia
Obtinuti din culturi certificate ecologic.

Fructe uscate/confiate

Afine negre Jumbo 100g PRO Afinele pot fi consumate ca atare sau adăugate în iaurturi, sucuri, smoothie-uri, jeleuri, dulcețuri, prăjituri.

Afine uscate Kalifa 100g MPL  Fructele uscate de afine pot fi consumate ca atare, dar și folosite la prăjituri, dulceţuri.

Amestec fructe uscate Naturfood 100g MPL Un snack sănătos, cu fructe: stafide, ananas, papaya, fulgi banane, afine roșii, fulgi cocos.Reprezintă un adevărat cocktail de energie și sănătate.

Amestec fructe uscate Naturfood 100g MPL Conţine stafide, ananas şi papaya confiate, fulgi banană, afine roşii uscate, fulgi cocos.
A se păstra la loc uscat, răcoros şi lipsit de soare.

Amestec studenţesc cu stafide 200g RAP Amestec studenţesc cu stafide eco.
Conţine stafide, nuci caju, nuci braziliene, migdale, alune de pădure. 
Ţara de origine:Germania.

Ananas 100 g PRO Ananasul are extraordinare proprietăți nutritive, fiind foarte bogat în vitaminele C și B6, mangan, cupru, vitamina B1 și acid folic (cu minim de calorii). Ananasul ajuta digestia și de aceea este recomandat celor ce doresc să slăbească!

Banane uscate 150g SNV Conţinut bogat de potasiu, fier, vitamina A,B, B6, B12 şi C, pe lângă acid folic magneziu, calciu, zinc. Banana este printre cele mai sănătoase fructe. Oferă o substanţială explozie de energie.

Banane uscate feliate ECO 150g BHS Banane deshidratate, feliate, ideale pentru ronțăit. Culoarea maro închis este normală datorită oxidării, deoarece nu conțin dioxid de sulf (conservant care păstreaza culoarea). Petele albe de pe bananele uscate sunt de la zahărul pe care bananele îl conțin în mod natural.

Bețigașe zaharate ghimbir eco 75g RAP Se poate prepara ceai de ghimbir din 5 bețigașe de ghimbir și 250 ml de apă fierbinte.

Caise uscate fără zahăr 250g SNV Prin conținutul ridicat de potasiu, provitamina A (caroten), vitamine (B1, B2, PP), fosfor, fier şi fibre, caisele combat anemia, ajută digestia, elimină grăsimile şi regenerează celulele. Fortifică organismul şi luptă împotriva bacteriilor şi a infecțiilor.

Caise uscate Natrufood 200g MPL Caise uscate fără sâmburi.
Reprezintă un mod foarte plăcut de a crește imunitatea corpului și de a ne feri de infecții, dereglări metabolice și alte tulburări de sănătate.

Caise uscate Naturfood 100 g MPL Conțin  vitamina A, C, B şi beta-caroten. Caisele îmbunătăţesc vederea şi ajută la regenerarea ţesuturilor şi a nervilor. Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sunt recomandate în cazurile severe de anemie.

Coacaze negre 100g PRO  Calităţile terapeutice fac din coacăzul negru o minune a naturii. El dezintoxică organismul, reglează activităţile hormonale, elimină anemia, stimulează creşterea şi consolidarea oaselor, ajută la regenerarea organismului şi prelungeşte viaţa.

Coarne pădure 100g PRO Fructele uscate pot fi o gustare sau un desert bogat în vitamine, minerale, grăsimi naturale sănătoase care aduc multe beneficii organismului și sănătații.

Curmale BIO 250g MP Curmalele sunt folosite cu mare succes în bucătărie și ca îndulcitor. De la prăjituri și până la lapte și smoothie-uri se pot folosi cu încredere curmalele.

Curmale fără sâmburi 250 g SNV Consumul de curmale poate contribui la multe beneficii în sănătate, cum ar fi protecția împotriva deteriorării celulelor, ajută la prevenirea accidentului vascular cerebral și prevenirea cancerului de colon, de prostata, de sân, pulmonar și pancreatic.

Curmale fără sâmburi BIO 200g N4L Conțin calciu, magneziu, fier și potasiu. Se pot consuma ca atare sau împreună cu fulgi de cereale, musli, iaurt sau alte fructe. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj.

Curmale fără sâmburi BIO 250 G RAP Fie ca sunt proaspete, fie ca sunt uscate, curmalele sunt considerate unele dintre cele mai sănătoase fructe, și asta datorita conținutului mare de nutrienți, care dau energie organismului, scad colesterolul, îmbunătățesc digestia și ne feresc de boli grave. 

Curmale Naturganik 250g MPL Conțin calciu, magneziu, fier și potasiu. Se pot consuma ca atare sau împreună cu fulgi de cereale, musli, iaurt sau alte fructe. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj.

Dude 100g RAP Fructele dudului sunt delicioase, aromate şi dulci. Gustul lor aduce a miere. Un deliciu adevărat ca Snack. Sunt perfecte pentru musli, iaurt și produse de patiserie. Dudele bio conțin importante minerale cum ar fi calciul, magneziul și potasiul, dar și numeroase vitamine, precum prețioasa vitamină B3.

Exotic 250g SNV Conține stafide, banane chips, ananas confiat, curmale uscate, fulgi de porumb, papaya confiat, cocos uscat, migdale.

Fructe uscate Goji 250g ADA Fructele goji au un gust usor picant, dulce-acrișor. Au o formă și o textură asemanatoare stafidelor. Este bine să fie consumate cu 30 de minute înainte de micul-dejun, maxim 100 grame de goji pe zi.

Fructe uscate goji 90g ADA Se consumă ca atare sau la micul dejun împreună cu fulgi de cereale, musli, iaurt sau alte fructe.

Fructe uscate Goji Berries 100g SNV Fructele goji au un gust usor picant, dulce-acrișor. Au o formă și o textură asemanatoare stafidelor. Este bine să fie consumate cu 30 de minute înainte de micul-dejun, maxim 100 grame de goji pe zi.

Fructe uscate Goji Berries 500g SNV Fructele goji au un gust usor picant, dulce-acrișor. Au o formă și o textură asemanatoare stafidelor. Este bine să fie consumate cu 30 de minute înainte de micul-dejun, maxim 100 grame de goji pe zi.

Fructe uscate merișor 100g ADA Fie că sunt consumate proaspete sau uscate, acestea sunt aliații de nădejde pentru sănătate. Fructele uscate de merișor pot fi consumate ca atare, dar și folosite la prăjituri, dulceţuri sau sub formă de suc.

Fructe uscate merișor 250g ADA Fie că sunt consumate proaspete sau uscate, acestea sunt aliații de nădejde pentru sănătate. Fructele uscate de merișor pot fi consumate ca atare, dar și folosite la prăjituri, dulceţuri sau sub formă de suc.

Ghimbir confiat 100g SNV Energizant, stimulant digestiv, remediu împotriva răcelii, fortifiant al imunității: ghimbirul este pur și simplu o minune pentru sănătate.

Goji 90g PRO Fructele goji au un gust usor picant, dulce-acrișor. Au o formă și o textură asemanatoare stafidelor. Este bine să fie consumate cu 30 de minute înainte de micul-dejun, maxim 100 grame de goji pe zi.

Goji fructe uscate Raw Vegan 200g N4L Fructele goji au un gust usor picant, dulce-acrișor. Au o formă și o textură asemanatoare stafidelor. Este bine să fie consumate cu 30 de minute înainte de micul-dejun, maxim 100 grame de goji pe zi.

Merișor 500g SNV Fie că sunt consumate proaspete sau uscate, acestea sunt aliații de nădejde pentru sănătate. Fructele uscate de merișor pot fi consumate ca atare, dar și folosite la prăjituri, dulceţuri sau sub formă de suc.

Merișor infuzat ananas stafide Corint 500g SNV Se folosește și la prepararea dulcețurilor, prajiturilor sau în salata de fructe.

Merișor uscat 100g MPL Fie că sunt consumate proaspete sau uscate, acestea sunt aliații de nădejde pentru sănătate. Fructele uscate de merișor pot fi consumate ca atare, dar și folosite la prăjituri, dulceţuri sau sub formă de suc.

Măr uscat feliat ecologic 100g RAP Sunt uscate la temperaturi foarte joase fără coajă şi sâmburi. Feliile sunt bogate în potasiu. Datorită aromei fin-acrișoare, acestea sunt o gustare ideală pentru pauze, sau un prețios ingredient pentru prăjiturile cu fructe și Musli.

Papaya confiat 100 g SNV Conține papaină, o enzima ce ajută digestia și menține sănătatea colonului.
Poate fi consumat ca atare sau ca ingredient pentru cereale la micul dejun, salate, prăjituri, torturi. Fructul de papaya este bogat în magneziu, potasiu, fier, calciu și vitamine (A, C și E) și cu un conținut de beta caroten mai ridicat decât morcovul. 

Physalis agrișele incașilor 100g PRO Physalis (cătina roșie) este considerat a fi unul dintre cele mai gustoase fructe din lume.  Gustul este acrișor, iar în varianta uscată seamănă cu gustul șerbetului de lămâie. Cătina incașă se consumă ca atare sau în diverse combinații în smothie-uri, gem, prăjituri, salate de fructe. Physalis uscat poate fi adăugat și în cereale.

Prune confiate Naturfood 200g MPL Prunele au un gust dulce-acrișor. Sunt benefice pentru sănătate fiind o sursă bogată de minerale, fibre, vitamine și antioxidanți. Prunele uscate pot fi rehidratate rapid punându-le în apă. Sunt recomandate astenicilor, sportivilor, copiilor şi persoanelor care suferă de constipaţie ori de boli hepatice. 

Prune confiate Naturfood 500g MEL Prunele au un gust dulce-acrișor. Sunt benefice pentru sănătate fiind o sursă bogată de minerale, fibre, vitamine și antioxidanți. Prunele uscate pot fi rehidratate rapid punându-le în apă. Sunt recomandate astenicilor, sportivilor, copiilor şi persoanelor care suferă de constipaţie ori de boli hepatice. 

Prune fără sâmburi ecologice 250g RAP 100% agricultură ecologică. 
Uscarea curmalelor intervine pe palmier prin razele intensive de soare. Fructele uscate RAPUNZEL sunt văzute ca delicatese valoroase datorită prelucrării deosebit de meticuloase.

Prune uscate fără sâmburi 100g MPL Prunele au un gust dulce-acrișor. Sunt benefice pentru sănătate fiind o sursă bogată de minerale, fibre, vitamine și antioxidanți. Prunele uscate pot fi rehidratate rapid punându-le în apă. Sunt recomandate astenicilor, sportivilor, copiilor şi persoanelor care suferă de constipaţie ori de boli hepatice. 

Prune uscate Nobilis 200g MEL Prunele au un gust dulce-acrișor. Sunt benefice pentru sănătate fiind o sursă bogată de minerale, fibre, vitamine și antioxidanți. Prunele uscate pot fi rehidratate rapid punându-le în apă. Sunt recomandate astenicilor, sportivilor, copiilor şi persoanelor care suferă de constipaţie ori de boli hepatice. 

Smochine 250 g SNV Smochinele uscate conţin calciu, fibre, potasiu, magneziu, fier şi vitamina K.

Smochine Project 250g RAP Smochinele conţin mult magneziu, potasiu şi fier Dozator de vitamine şi elemente minerale. Ideale pentru pâine cu fructe, patiserie şi pentru sportivi.

Smochine uscate Detelinas 175g MPL Smochinele conţin mult magneziu, potasiu şi fier Dozator de vitamine şi elemente minerale. Ideale pentru pâine cu fructe, patiserie şi pentru sportivi.

Smochine uscate ECO 200 g N4L Constituie o gustare sănătoasă pentru copii și persoane active.De asemenea sunt gustoase și în combinație cu musli sau fulgi de ovăz.

Smochine uscate ECO 200G PET Smochinele constituie o gustare sănătoasă pentru copii şi persoane active. 
Sunt de asemenea gustoase şi în combinaţie cu musli sau fulgi de ovăz.

Stafide 150g SNV Stafidele se pot consuma ca atare sau se folosesc în: băuturi (ex. stafide cu rom), compoturi, produse de patiserie și panificație (plăcinte, ștrudel, cozonac, pâine, chifle), budinci, deserturi, înghețată, în mâncăruri pe bază de carne și orez, etc.

Stafide aurii Jumbo Naturfood 200g MPL Stafidele se pot consuma ca atare sau se folosesc în: băuturi (ex. stafide cu rom), compoturi, produse de patiserie și panificație (plăcinte, ștrudel, cozonac, pâine, chifle), budinci, deserturi, înghețată, în mâncăruri pe bază de carne și orez, etc.

Stafide BIO 200g BHS Stafidele se pot consuma ca atare sau se folosesc în: băuturi (ex. stafide cu rom), compoturi, produse de patiserie și panificație (plăcinte, ștrudel, cozonac, pâine, chifle), budinci, deserturi, înghețată, în mâncăruri pe bază de carne și orez, etc.

Stafide BIO 200g MPG Stafidele sunt de neînlocuit în categoria fructe uscate. Aceste fructe sunt folosite în întreaga lume pentru prepararea deserturilor, a băuturilor tonice, dar și ca gustare între mese.

Stafide BIO 200g MPG Stafidele se pot consuma ca atare sau se folosesc în: băuturi (ex. stafide cu rom), compoturi, produse de patiserie și panificație (plăcinte, ștrudel, cozonac, pâine, chifle), budinci, deserturi, înghețată, în mâncăruri pe bază de carne și orez, etc.

Stafide BIO 250g BLG Stafidele se pot consuma ca atare sau se folosesc în: băuturi (ex. stafide cu rom), compoturi, produse de patiserie și panificație (plăcinte, ștrudel, cozonac, pâine, chifle), budinci, deserturi, înghețată, în mâncăruri pe bază de carne și orez, etc.

Stafide Bio Naturfood 200g MPL Stafidele au proprietăți benefice pentru vedere, pentru sănătatea dinților și a oaselor, conțin cantități importante de fier, cupru și vitamine din complexul B, îmbunătățesc digestia, reduc aciditatea și combat constipația, reglând tranzitul intestinal.

Stafide de Corint 500 g SNV Efectul remineralizant şi tonic al stafidelor de Corint (coacăzelor) se datorează bogăţiei în vitamina C şi în elemente minerale alcalinizante (fosfor, magneziu, calciu).

Stafide ECO 200G N4L Stafidele au un conţinut natural mare de glucoză şi fructoză, carbohidraţi care sunt uşor preluaţi de către organism şi dau astfel repede energie.
Se pot folosi în musli, prăjituri sau ca şi gustare.

Stafide Jumbo negre Naturfood 200g MPL Stafidele sunt de neînlocuit în categoria fructe uscate. Aceste fructe sunt folosite în întreaga lume pentru prepararea deserturilor, a băuturilor tonice, dar și ca gustare între mese.

Fulgi si cereale

Cereale Benevit BIO 375g BMN Obiceiul de a lua micul dejun este un obicei sănătos. Un mic dejun complet este o sursă de vitalitate şi bună dispoziţie în fiecare zi.Cerealele consumate dimineaţa oferă energia necesară pentru întreaga zi. Cereale bio Benevit conţin fulgi bio de orez si hrisca. 

Cereale CHOCO PIU BIO 375g BMN Nu contin gluten! Bogate în proteine şi carbohidraţi, cerealele in forma de stelute si înveliş de ciocolată sunt delicioase si atrăgătoare pentru micuti.
O gustare fără gluten, cerealele Choco Piu sunt obţinute din ingrediente selecţionate şi provenind din agricultura ecologică.

Cereale Corn Flakes BIO 375g BMN Micul dejun trebuie să acopere 20-30% din necesarul zilnic de energie şi de aceea, nu poate fi înlocuit de nici o altă masă a zilei. Grupa cerealelor se află la baza piramidei alimentaţiei şi reprezintă o alegere benefică pentru o dietă echilibrată.

Crispy Fulgi de hrișcă 250G SNV Obținuți prin procesul de coacere, fără zahăr adăugat, acești fulgi de hrișcă se disting prin consistența lor crocantă, asigurând energia și nutrienții necesari organismului pentru un start de zi dinamic. Se pot consuma foarte ușor, ca snacks-uri în călătorii sau la micul-dejun cu lapte ori iaurt. Nu conțin gluten.

CRISPY fulgi de mei 250g SNV Obținuți prin procesul de coacere, fără zahăr adăugat, fulgii de mei se disting prin consistența lor crocantă, asigurând energia și nutrienții necesari organismului pentru un start de zi dinamic. Se pot consuma ca snacks-uri în călătorii sau la micul dejun cu lapte ori iaurt.

CRISPY fulgi grâu 250g SNV Obținuți prin procesul de coacere, fără zahăr adăugat, acești fulgi de grâu se disting prin consistența lor crocantă, asigurând energia și nutrienții necesari organismului pentru un start de zi dinamic. Se pot consuma ca snacks-uri în călătorii sau la micul dejun cu lapte ori iaurt.

CRISPY fulgi orz 250G SNV Obținuți prin procesul de coacere, fără zahăr adăugat, acești fulgi de orz se disting prin consistența lor crocantă, asigurând energia și nutrienții necesari organismului pentru un start de zi dinamic. Se pot consuma ca snacks-uri în călătorii sau la micul dejun cu lapte ori iaurt.

Crispy Fulgi ovăz 250g SNV Consumați zilnic, fulgii de ovăz, la micul dejun. Fulgii de ovăz integrali sunt cei mai hrănitori dintre toate cerealele, deoarece dau senzația de sațietate foarte rapid.

Fibre Mix 200g SNV Amestecul natural de tarâțe de ovăz, semințe de in și tărâțe de psyllium oferă organismului un aport echilibrat de fibre alimentare, proteine, vitamine și minerale, contribuind la menținerea sănătății sistemului digestiv prin combaterea constipației.

Fibre tranzit 200g SNV Se pot consuma în musli, iaurt sau în produse de patiserie.

Fulg ovăz FULL BIO 1000g BIJ Fulgii de ovăz reprezintă una dintre cele mai inspirate alegeri pentru un mic dejun sățios, care să ne ofere energie și poftă de viață! Poți combina fulgii de ovăz cu fructe, nuci, stafide, condimente, semințe de in, de dovleac sau de floarea soarelui, piure de fructe, nucă de cocos, miere, piure de dovleac, lapte sau iaurt, parmezan, oua fierte, frunze de spanac, etc.

Fulgi 5 cereale 350g PRO Se pot consuma cu lapte sau în iaurt. Asigură un mic dejun sănătos.

Fulgi de grâu 500g SNV Fulgii sunt subţiri, se înmoaie foarte rapid în lapte sau în sucuri naturale şi pot fi consumați cu fructe. Folosiți fulgii de cereale hidratați în apă fierbinte. Pentru un plus de savoare, se poate înlocui apa cu băutură vegetală (din orez, soia sau migdale) sau cu sucuri naturale în combinație cu fructe, nuci, semințe, scorțișoară.

Fulgi de grâu cu adaos de malț 300g SNV Se pot consuma în iaurt. 

Fulgi de grâu cu tarâțe 150g SNV Ajută digestia să fie rapidă şi uşoară. Ajută la scăderea în greutate deoarece ajunși în stomac se umflă și crează senzația de sațietate și pierderea dorinței de a mânca în exces.

Fulgi de grâu cu tarâțe 300g SNV Ajută digestia să fie rapidă şi uşoară. Ajută la scăderea în greutate deoarece ajunși în stomac se umflă și crează senzația de sațietate și pierderea dorinței de a mânca în exces.

Fulgi de orz cu adaos de malț 300g SNV Se pot consuma în iaurt.

Fulgi de ovăz 1kg SNV Fulgii de ovăz reprezintă una dintre cele mai inspirate alegeri pentru un mic dejun sățios, care să ne ofere energie și poftă de viață!

Fulgi de porumb Brugen 250g SNV Persoanele care mănâncă un castron de fulgi de porumb dimineața își asigură vitaminele din grupa B. Se consumă cu lapte sau iaurt.

Fulgi de porumb fără zahăr 250g SNV Fulgii de porumb pot fi consumați cu lapte sau sucuri naturale, simpli sau cu fructe.

Fulgi de secară 500g SNV Folosiți fulgii de secară hidratați în apă fierbinte. Pentru un plus de savoare, se poate înlocui apa cu băutură vegetală (orez, soia, migdale) sau cu sucuri naturale în combinație cu fructe, semințe, nuci, scorțișoară.

Fulgi orez in ciocolată NICOLI 300G MPL O gustare fără gluten, fără lactoză, fără ou, fără conservanţi, fără coloranţi.
Se prepară cu lapte.
Conţin ciocolată.

Fulgi orz 500g SNV Pot fi preparați cu miere de albine și fructe sau se pot consuma în diferite moduri: în lapte, iaurt, ceai, cu sau fără adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau în diferite mâncăruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluți, sarmale.

Fulgi orz BIO BIORGANIK 500g MEL Pot fi preparați cu miere de albine și fructe, sau se pot consuma în diferite moduri: în lapte, iaurt, ceai, cu sau fără adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau în diferite mâncăruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluți, sarmale.

Fulgi orz BIO NATURGOLD 500g MPL Pot fi preparați cu miere de albine și fructe sau se pot consuma în diferite moduri: în lapte, iaurt, ceai, cu sau fără adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau în diferite mâncăruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluți, sarmale.

Fulgi ovăz extra BIO NATURGOLD 500g MEL Fulgii de ovăz reprezintă una dintre cele mai inspirate alegeri pentru un mic dejun sățios, care să ne ofere energie și poftă de viață! Poți combina fulgii de ovăz cu fructe, nuci, stafide, condimente, semințe de in, de dovleac sau de floarea soarelui, piure de fructe, nucă de cocos, miere, piure de dovleac, lapte sau iaurt, parmezan, oua fierte, frunze de spanac, etc.

Fulgi porumb BIO 375g Biogama RAP Fulgii de porumb sunt cerealele pentru micul dejun realizate prin combinarea porumbului măcinat, pentru a permite utilizarea mai uşoară de vitamine şi substanţe nutritive.

Fulgi porumb natural fără gluten 250g SCH Fulgi de porumb natural fără gluten. Produs indicat în diete fără gluten.
Acest produs este realizat din ingrediente naturale.
Se pot consuma cu lapte sau iaurt.

Fulgi porumb orez multigrain NICOLI 300G MEL O gustare fără gluten, fără lactoză, fără ou, fără conservanţi, fără coloranţi. Se prepară cu lapte.

Fulgi secară BIO 500g PET Folosiți fulgii de secară hidratați în apă fierbinte. Pentru un plus de savoare, se poate înlocui apa cu băutura vegetală (orez, soia, migdale) sau cu sucuri naturale în combinație cu fructe, semințe, nuci, scorțișoară.

Musli Breakfast (40% fructe) 400g SNV Conține 40% fructe uscate (ananas, banane, caise, coacăze, nucă de cocos, curmale, mere, papaya și stafide), migdale, fulgi de ovăz, fulgi de grâu. Oferă energie pe parcursul întregii zile și mențin sănătatea sistemului imunitar. 

Musli Cranberries 400g SNV Combinație excelentă de fulgi de cereale integrale (ovăz, grâu), merişor, stafide, curmale, nucă de cocos, banane, fulgi de porumb şi miez de semințe de floarea-soarelui. Consumat cu lapte, iaurt sau suc de fructe natural, este un mic dejun sănătos şi hrănitor, merișorul având proprietăti antiinfecțioase asupra organismului.
A se păstra la loc uscat și răcoros. 

Musli Crunch Miere si Alune 500g SNV Combinație crocantă şi delicioasă de fulgi de ovăz, fulgi de grâu, miere, alune de pădure, fulgi de nucă de cocos şi stafide. Are un conținut ridicat de vitamine, fibre, proteine şi minerale.
Nu conține aditivi şi conservanți.
A se păstra la loc uscat și răcoros.

Musli Excelent instant cu fructe 500g SNV Se pot consuma cu lapte sau în iaurt. Asigură un mic dejun sănătos.

Musli original ecologic 750ml RAP Se consumă pur și simplu în lapte, în iaurt sau în sucul de fructe, ori se pot încorpora în biscuiți, prăjituri sau tarte.

PSYLLIUM tărâțe150g SNV Tărâțele de psyllium curață organismul de toxine și te ajută să slăbești. Se pot consuma dimineața la micul dejun cu iaurt. Dacă ai mai multă imaginație, poți face pâinici, puddinguri si prăjituri raw.

Tarațe de grâu 250g SNV Tărâțe din boabe de grâu selectat. Se consumă dimineața pe stomacul gol înainte de masă cu lapte, iaurt, musli, etc.

Terci mic dejun BASIS ECOLOGIC 500g RAP Se amestecă bine cu lichide calde (lapte, lapte de soia sau apă) și se lasă 2-5 minute apoi se servește cald. 

Terci Spelta Hildergrad Ecologic 500G RAP Se amestecă cu lichide calde: lapte, lapte de soia sau apă.
Se lasă 2-5 minute, apoi se servește cald. 

Tărâțe ovăz 200g SNV Pot fi utilizate extern sau se pot consuma în lapte sau iaurt, adaugate în produse de panificație sau în salate pentru a le îmbunătăți beneficiile nutriționale.

Tărâțe ovăz BIO NATURWORLD 500g MPL Pot fi utilizate extern sau se pot consuma în lapte sau iaurt, adaugate în produse de panificație sau în salate pentru a le îmbunătăți beneficiile nutriționale.

Lapte vegetal

Băutură BIO ovăz cafea 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros.
 Agitați bine înainte de utilizare.
 După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură BIO soia 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură hrișcă 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez calciu cacao 250ML BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză, fără gluten și adaos de zahăr. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez cocos BIO ROYAL GREEN 1L MPL Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.).A se păstra la loc racoros și uscat.
Țara de proveniență: Italia

Băutură orez cocos ISOLA BIO 250ML MPL Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.).A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez cu migdale BIO 250ML BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez migdale 1000ml BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez nucă cocos 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză.
 A se păstra în loc uscat și răcoros.
Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez premium 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură orez quinoa cacao 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.).Produsul nu conține lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros.
 Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 3-4 zile. 

Băutură ovăz 1l BMN O sursă de fibre nu a fost niciodată mai gustoasă! Băutura din ovăz este bogată în fibre și are un gust natural și delicios. Adaug-o la cereale, în cafea, cu un smoothie sau pur și simplu ca atare.
Produs fără zahăr adăugat.
Potrivit pentru vegani şi vegetarieni.

Băutură vegetală mei 1L BMN Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Produsul nu conține lactoză.
A se păstra în loc uscat și răcoros.
Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în 3-4 zile. 

Lapte cocos expresso 330ML UNI Ajută digestia. Conține electroliți care mențin corpul hidratat, energizat și sănătos. După deschidere păstrați la rece și consumați in 1-2 zile.

Lapte din grâu spelta BIO 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din kamut BIO 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din orez BIO THE BRIDGE 1000ML MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din orez cu ciocolată 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din orez cu migdale 1000ML MPL Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din ovăz cu calciu BIO 1000ml MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din quinoa BIO 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte din soia BIO 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte fără lactoză 1.5% grăsimi NOM 1L MPL Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Laptele fără lactoză este potrivit pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. A se păstra la loc uscat și răcoros. După deschidere se păstrază la temperatura de 3-9 grade. Se consumă în 3-4 zile de la deschidere.

Lapte migdale BIO 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte orez 3X200ML MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte orez alune pădure 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. 
A se păstra în loc uscat și răcoros.
Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în 4-5 zile. 

Lapte orez calciu BIO NATUMI 1L MPG Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativa la lapte, fără colesterol, fără gluten, 100% vegetal, fără adaos de zahăr. Conţine îndulcitori naturali din orez fermentat si ingrediente provenite din culturi certificate biologic. Se păstrează la loc uscat, răcoros şi ferit de soare. 

Lapte orez ciocolată 3X200ML MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte orez orz THE BRIDGE 1000ML MPL Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte soia natural NATUMI 1L MPG Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Spre deosebire de laptele de origine animală, bogat în colesterol şi grăsimi saturate, grăsimile din laptele de soia sunt în cea mai mare parte nesaturate şi fără colesterol.
Fără lactoză, gluten, vegetal pur. După deschidere se păstrează în frigider şi se consumă în 4-5 zile.

Lapte soia vanilie 1L MYB Poate fi consumat ca atare sau folosit ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Alternativă la lapte fără colesterol și fără lactoză. A se păstra în loc uscat și răcoros. Agitați bine înainte de utilizare. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma in 4-5 zile. 

Lapte spelta cu migdale NATUMI 1000ML MPG Grâul spelta este strămoşul grâului comun şi are un gust deosebit, asemănător cu cel de nucă şi un conţinut proteic de 6 ori mai ridicat faţă de grâul comun, însumând 17–20%. Reuneşte avantajele unei hrăniri integrale: un conţinut ridicat de fibre şi cantitati mari de vitamine A, E, B1, B2 şi PP.  O băutură vegetală delicioasă, cu migdale, fără zahăr, fără lactoza. După deschidere se recomandă a fi consumat în 4-5 zile şi păstrat în frigider.

Lapte spelta natural BIO NATUMI 1L MPG Spelta este, fără dubii, cea mai veche cereala cultivata de om. În zilele noastre, spelta a fost redescoperită datorită conţinutului semnificativ de proteine şi săruri minerale. Este cultivată în Europa de peste 300 de ani şi a câstigat popularitate ca cereală dietetică, datorită gustului unic şi conţinutului nutriţional. Reuneşte avantajele unei hrăniri integrale: un conţinut ridicat de fibre si cantităţi mari de vitamine A, E, B1, B2 şi PP.
Ingrediente obţinute prin cultivare ecologică.
După deschidere se păstrează la frigider şi se consumă în 4-5 zile.Sanit băutură soia ciocolată 1L SNV Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Agitați înainte de deschidere, păstrați la frigider și consumați în maxim 5 zile. 

Sanit băutură soia simplă 1L SNV Poate fi consumată ca atare sau folosită ca ingredient ori supliment pentru diferite preparate (deserturi, gustări, shake-uri, etc.). Agitați înainte de deschidere, păstrați la frigider și consumați în maxim 5 zile. 

Paine si turte

Azime BIO făină integrală grâu Crispbread 180g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Azime multicereale 180g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Azime secară susan Crispbread 180g MPL Se mănâncă în loc de pâine. O gustare delicioasă pentru întreaga familie, atât acasă cât și la școală sau la locul de muncă. Nu conține coloranți sau aditivi alimentari. Se recomandă consumul cu brânză, șuncă, cremă de alune, miere sau dulceață.

Azime usturoi susan Crispbread 180g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Bruschete fibre fără zahăr Krispolls 225g MPL Pot fi servite alături de salata de fructe sau crema de branză. Combinația de fibre conferă un gust intens și natural.

Bruschete fibre fără zahăr Krisprolls 225g MPL Pâine prăjită suedeză Krisporolls cu cereale şi fibre. Aceste toast-uri suedeze nu au aditivi sau conservanţi. Sunt bogate în fibre, fără adaos de zahăr, contribuie la un regim alimentar echilibrat şi la menţinerea sănătăţii organismului. Combinaţia de grâu integral, fulgi de ovăz şi seminţe de in conferă un gust intens şi natural.

Bruschete integrale fără zahăr 225g MPL Se pot consuma simple sau cu roșii, brânză la orice ora din zi.  O gustare delicioasă.

Coktail seminţe 100G MYB Nucile sunt unele dintre cele mai bogate alimente ale naturii. Conţin proteine de calitate, uleiuri esenţiale şi vitamina E, elemente care ajuta la energizarea organismului în orice moment al zilei.
Conţin seminţe de floarea+soarelui, seminţe de dovleac decojite, seminţe de pin, migdale.

Curmale fără sâmburi 200g ADA Conțin calciu, magneziu, fier și potasiu. Se pot consuma ca atare sau împreună cu fulgi de cereale, musli, iaurt sau alte fructe. A se consuma, de preferință, înainte de data marcată pe ambalaj.

Curmale fără sâmburi 500g SNV Consumul de curmale poate contribui la multe beneficii în sănătate, cum ar fi protecția împotriva deteriorării celulelor, ajută la prevenirea accidentului vascular cerebral și prevenirea cancerului de colon, de prostata, de sân, pulmonar și pancreatic.

Curmale sâmburi caserolă 200g MPL Curmalele sunt folosite cu mare succes în bucătărie și ca îndulcitor. De la prăjituri și până la lapte și smoothie-uri se pot folosi cu încredere curmalele.

Pâine albă felii Pan Blanco 200g SCH Produs dietetic indicat în diete fără gluten. Acest produs este realizat din ingrediente naturale, fără gluten. Oferă o alimentație sigură pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Pâine crocantă secară integrală BIO 200g RAP Este un aliment complex din punct de vedere nutrițional, aflat la baza piramidei alimentare. Un alt avantaj este și faptul că iși păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive.

Pâine crutoane ceapă Dia Wellness 100g MPL Crocante și săţioase, simple sau aromate, crutoanele sunt de nepreţuit alături de supe creme, salate și chiar în compania unor fripturi. Crutoanele se adaugă la supe creme sau salate, numai înainte de servire.

Pâine crutoane Natur Dia Wellness 150g MPL Crocante și săţioase, simple sau aromate, crutoanele sunt de nepreţuit alături de supe creme, salate și chiar în compania unor fripturi. Crutoanele se adaugă la supe creme sau salate, numai înainte de servire.

Pâine extra fără gluten Abonett 100g MPL Delicatesă crocantă fără conservanți și aditivi artificiali. Potrivită pentru a se consuma cu o varietate de garnituri.

Pâine extra fără gluten Abonett 100g MPL Pâine extrudată fără gluten, o delicatesă crocantă fără conservanţi şi aditivi artificiali.
Potrivită pentru a se consuma cu o varietate de garnituri.

Pâine extra porumb Abonett 100g MPL Delicatesă crocantă fără conservanți și aditivi artificiali. Potrivită pentru a se consuma cu o varietate de garnituri.

Pâine feliată din faină grâu dur Roberto 400g BIJ Este un aliment complex din punct de vedere nutrițional, aflat la baza piramidei alimentare. Un alt avantaj este și faptul că iși păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive.

Pâine feliată din făină integrală de grâu Roberto 400g BIJ Este un aliment complex din punct de vedere nutrițional, aflat la baza piramidei alimentare. Un alt avantaj al consumului de pâine integrală este și faptul că nu predispune la obezitate, iși păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive.

Pâine fitness din cereale integrale 250g MEL Este un aliment complex din punct de vedere nutrițional, aflat la baza piramidei alimentare. Un alt avantaj este și faptul că iși păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive.

Pâine integrală secară cu 3 semințe Mestemacher 500g MEL Este un aliment complex din punct de vedere nutrițional, aflat la baza piramidei alimentare. Un alt avantaj este și faptul că iși păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive.

Pâine integrală secară semințe in 500g RAP Este un aliment complex din punct de vedere nutrițional, aflat la baza piramidei alimentare. Un alt avantaj este și faptul că iși păstrează calitățile timp îndelungat și este bine tolerată de persoanele cu afecțiuni digestive.

Pâine Natur extra BIO Abonett 100g MEL Delicatesă crocantă fără conservanți și aditivi artificiali. Potrivită pentru a se consuma cu o varietate de garnituri.

Pâine Rapunzel integrală secară bio 500g RAP Ideală pentru micul dejun, pentru întins pe pâine sau între mese.Pentru această pâine integrală se foloseşte exclusiv secară proaspăt măcinată, din producţie ecologică. Prepararea aluatului se face prin dospire şi drojdie proaspătă, fără alte ingrediente de copt. Păstrarea lungă se asigură prin ambalare specială şi pasteurizare. 

Rondele grâu expandat 80g SNV Rondelele de grâu expandat reprezintă o alternativă sănătoasă la pâine, au toate calităţile nutriţionale ale grâului, fiind gustarea ideală pentru orice moment al zilei.

Rondele grâu expandat glazură cacao 75g SNV Desert crocant, apetisant și sănătos. Conțin vitamine și minerale, sunt energizante și remineralizante pentru întregul organism.

Rondele grâu expandat glazură iaurt 75g SNV Gustare răcoritoare, crocantă şi hrănitoare. Păstrează toate proprietățile grâului, la care se adaugă aroma cremei de iaurt. 

Saratele porumb sare racio 115g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textura fină și crocantă.

Sărățele porumb in Racio 115g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Tortilla grâu integral Poco Loco 245g MPL Tortillas sunt niște lipii simple ce pot fi folosite in loc de pâine. Poat fi servit reci sau calde, la cină, prânz sau ca gustare.

Tortilla lipie moale din grâu Mexifoods 320g MPL Tortillas sunt niște lipii simple ce pot fi folosite in loc de pâine. Poat fi servit reci sau calde, la cină, prânz sau ca gustare.

Tortilla porumb Poco Loco 320g MPL Tortillas sunt niște lipii simple ce pot fi folosite in loc de pâine. Poat fi servit reci sau calde, la cină, prânz sau ca gustare.

Turte bio grâu porumb Alce Nero 100g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile. 

Turte crocante castane BIO 150g VRL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textura fină și crocantă, foarte ușor tartinabile. Paine fără gluten, produs bio garantat.

Turte crocante hrișcă 150g VRL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textura fină și crocantă, foarte ușor tartinabile. Paine fără gluten, produs bio garantat.

Turte crocante quinoa BIO 150g VRL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textura fină și crocantă, foarte ușor tartinabile. Paine fără gluten, produs bio garantat.

Turte orez cu sare 40g MPL

Turte orez expandat in floarea soarelui Benlian 100g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Turte orez expandat pop corn Benlian 100g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Turte orez expandat sare BIO Denree 100g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Turte orez expandat susan Benlian 100g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Turte orez glazură cioco Racio 100g MEL Desert crocant, apetisant și sănătos. Conțin vitamine și minerale, sunt energizante și remineralizante pentru întregul organism.

Turte orez glazură de ciocolată Racio 70g MEL Desert crocant, apetisant și sănătos. Conțin vitamine și minerale, sunt energizante și remineralizante pentru întregul organism.

Turte orez glazură iaurt Racio 100g MPL Desert crocant, apetisant și sănătos. Conțin vitamine și minerale, sunt energizante și remineralizante pentru întregul organism.

Turtițe porumb BIO 120g VRL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Vafe porumb expandat fără guten Biogama 110g RAP Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile. 

Vegabond turte grâu Natur 100g MEL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Vegabond turte grâu sare 100g MEL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Vegabond turte orez natur 100g MPL Sursă de fibre, fier și proteine, cu textură fină și crocantă, foarte ușor tartinabile.

Seminte

Alune pădure ECO 200G RAP Alunele de pădure sunt cu adevărat o gustare sănătoasă, al cărei consum este recomandat din ce în ce mai des de către nutriţionişti pentru remedierea diferitelor carenţe (de vitamina E, fier, acid folic).Consumul de alune poate aduce organismului beneficii precum: scăderea colesterolului, digeste sănătoasă, sursă bună de vitamina E, pentru o piele fină şi frumoasă.

Alune pădure ecologice 500G RAP Alunele de pădure sunt cu adevărat o gustare sănătoasă, al cărei consum este recomandat din ce în ce mai des de către nutriţionişti pentru remedierea diferitelor carenţe (de vitamina E, fier, acid folic).Consumul de alune poate aduce organismului beneficii precum: scăderea colesterolului, digeste sănătoasă, sursă bună de vitamina E, pentru o piele fină şi frumoasă.

Amestec nucă ECO 200G RAP Nucile sunt unele dintre cele mai bogate alimente ale naturii.  Conţin proteine de calitate, uleiuri esenţiale şi vitamina E, elemente care ajuta la energizarea organismului în orice moment al zilei.
Conţine alune, migdale, sâmburi caju, sâmburi paranuss, nuci.
100% agricultură ecologică.

Arahide decojite Naturfood 200g MPL Arahidele sunt deosebit de hrănitoare.Consumul de arahide impulsionează activitatea ficatului şi a bilei. A fost evidentiată, de asemenea, contribuţia compuşilor din arahide la combaterea îmbătrânirii ţesuturilor.
Se păstrează la loc uscat şi ferit de soare.

Arahide neprăjite Kalifa 100G MPL Arahidele sunt unele dintre cele mai sănătoase gustări pe care le poti consuma atunci când simţi nevoia sa iţi potoleşti foamea sau să alungi poftele alimentare. O mâna de arahide furnizează organismului tău acizi graşi esenţiali omega 3, proteine şi vitamine, adică substanţe care sunt esenţiale pentru sănătatea organismului şi pentru prevenirea îmbolnăvirii.

Caju crud 100G ADA Caju previne cancerul, ajută sănătatea inimii, contribuie la sănătatea părului şi a pielii, ajută la sănătatea oaselor. Conţinutul lor ridicat de cupru, fitochimicale şi antioxidanţi conferă proprietăţi de luptă împotriva radicalilor liberi.  

Caju gigant ECO 150G N4L Caju este bogat în cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor. De asemenea, acest fruct are un conţinut de grăsimi mai mic decât majoritatea fructelor oleaginoase, dar aceste grăsimi sunt extraordinar de sănătoase. 75% dintre grăsimile conţinute de nucile caju sunt acizi graşi nesaturaţi, în special acidul oleic, pe care îl regăsim şi în uleiul de măsline.

Caju Naturfood 150G MPL Caju previne cancerul, ajută sănătatea inimii, contribuie la sănătatea părului şi a pielii, ajută la sănătatea oaselor. Conţinutul lor ridicat de cupru, fitochimicale şi antioxidanţi conferă proprietăţi de luptă împotriva radicalilor liberi.  

Chia fibre pudră ECO 200G BHS Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee bună este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Chia neagră BIO BIORGANIK 100G MPL Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Chia seminţe BIO RAW 150G PET Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Fistic crud 100g PRO Fisticul conţine proteine, 62% lipide, carbohidraţi, minerale de calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc, vitamine A şi C.Consumul de fistic previne bolile cardiovasculare, asigură o buna parte din necesarul în vitamina E al organismului, protejează celulele nervoase, reduce riscul de Parkinson,  contribuie la regenerarea celulară, încetineşte procesul de îmbătrânire, reglează functia de reproducere, reglează activitatea muşchilor, are efect diuretic, înlătură respiratia urât mirositoare, tratează arsurile la stomac, ulcerul gastric, efect afrodisiac, anticancerigen, scade nivelul glicemiei prin conţinutul ridicat de carbohidrati.

Fistic Kalifa 200g MPL Fistic prăjit şi sărat.
A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Fistic Kalifa 80g MPL Consumul regulat de fistic previne bolile cardiovasculare, asigură o buna parte din necesarul în vitamina E al organismului, protejează celulele nervoase, reduce riscul de Parkinson,  contribuie la regenerarea celulară, şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

In măcinat 250G CRM Semințele de in sunt foarte bogate în vitamine, minerale, magneziu și mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzând antioxidanți. Au și acizi omega 3, importanți în combaterea inflamațiilor. Semințele de in vă fac pielea mai frumoasă, curăţă foarte bine epiderma și înlătură acneea comună. 

Kaju BIO 100G MPL Caju-ul este bogat în cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor. De asemenea, acest fruct are un conţinut de grăsimi mai mic decât majoritatea fructelor oleaginoase, dar aceste grăsimi sunt extraordinar de sănătoase. 

Mac măcinat Kalifa 200g MPL Seminţele de mac pot stinge setea şi febra, reduce inflamatiile, pot trata iritarea stomacului şi constipaţia. Datorită conţinutului de acid linoleic, seminţele de mac pot preveni tulburările cardiace şi afecţiunile stomacului.

Miez nucă BIO GREENMARK 250G MPL Nucile sunt recomandate persoanelor care suferă de artroze, reumatism, anemii, tuberculoza, sifilis, scrofuloza, metrita, enurezis sau afectiuni ale pielii. Acestea reprezintă totodată un furnizor important de proteine, grăsimi, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C), numeroase minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sulf, fier) şi fibre.

Migdale în coajă Naturfood 200g MEL Migdalele sunt bogate atât în vitamina E contribuind la îmbunătăţirea aspectului pielii, a părului şi a unghiilor, însă, conţin şi o cantitate mare de calciu pentru întărirea oaselor.
De asemenea, migdalele au şi un conţinut mare de fibre şi proteine.

Migdale crude 500g SNV Migdalele sunt bogate atât in vitamina E contribuind la îmbunătăţirea aspectului pielii, a părului şi a unghiilor, însă, conţin şi o cantitate mare de calciu pentru întărirea oaselor.  În ciuda faptului că sunt foarte mici, migdalele au un conţinut mare de fibre şi proteine. De exemplu, un sfert de cană de migdale conţine 7.62 grame proteine.

Migdale crude întregi 100g SNV Pe langă faptul ca sunt delicioase, migdalele oferă multiple beneficii sănătăţii. Acestea sunt o sursă excelentă de nutrienţi sănătoşi cum ar fi acizi graşi esenţiali, fibre, vitamina E, magneziu, proteine, cupru, potasiu, mangan, calciu, fosfor, fier, vitamine din grupul B, riboflavină, biotină, zinc. 

Migdale decojite BIO 250g PET Migdalele sunt bogate atât în vitamina E contribuind la îmbunătăţirea aspectului pielii, a părului şi a unghiilor, însă, conţin şi o cantitate mare de calciu pentru întărirea oaselor.
De asemenea, migdalele au şi un conţinut mare de fibre şi proteine.

Migdale decojite ECO 250G N4L Pe langă faptul ca sunt delicioase, migdalele oferă multiple beneficii sănătăţii. Acestea sunt o sursă excelentă de nutrienţi sănătoşi cum ar fi acizi graşi esenţiali, fibre, vitamina E, magneziu, proteine, cupru, potasiu, mangan, calciu, fosfor, fier, vitamine din grupul B, riboflavină, biotină, zinc. 

Migdale feliate NATURFOOD 75G MPL Beneficiile consumului de migdale sunt apreciate în întreaga lume şi sunt folosite în numeroase feluri: consumate crude ca o gustare sănătoasa, ca ingredient de baza în untul de migdale, laptele de migdale sau făina de migdale şi chiar în multe loţiuni de corp sau arome.

Migdale zaharisite NATURFOOD 100G MPL Pe langă faptul ca sunt delicioase, migdalele oferă multiple beneficii sănătăţii. Acestea sunt o sursă excelentă de nutrienţi sănătoşi cum ar fi acizi graşi esenţiali, fibre, vitamina E, magneziu, proteine, cupru, potasiu, mangan, calciu, fosfor, fier, vitamine din grupul B, riboflavină, biotină, zinc. 

Mix 4 seminţe 150g SNV Nucile şi seminţele trebuie să ocupe un loc important în alimentaţia noastră zilnică, indiferent dacă mâncăm gătit sau raw. Acestea sunt surse naturale de proteine şi minerale precum calciu şi magneziu, fibre, acizi graşi esenţiali care ne ajută sa ne menţinem o inimă sănătoasă, un colesterol scăzut şi mai mult de atât, să scădem şi în greutate. Conţine seminţe de in, seminţe de dovleac, seminţe de susan, seminţe de floarea soarelui.

Mix nuci Naturfood 100g MPL Nucile sunt unele dintre cele mai bogate alimente ale naturii. Conţin proteine de calitate, uleiuri esenţiale şi vitamina E, elemente care ajuta la energizarea organismului în orice moment al zilei.
Conţin nuci caju, migdale, nuci pecan.

Nuci braziliene BIO 250G BHS Nucile de Brazilia sunt renumite pentru cantitatea mare de seleniu conținută, care este de aproximativ 2500 de ori mai mare decât la celelalte tipuri de nuci şi alune. Aceste nuci de Brazilia sunt bogate în minerale precum magneziu, zinc, fosfor, cupru, mangan, calciu, fier și în grăsimi sănătoase omega 3 şi omega 6. 

Nuci braziliene GREENMARK 100G MPL Nucile de Brazilia sunt renumite pentru cantitatea mare de seleniu conținută care este de aproximativ 2500 de ori mai mare decât la celelalte tipuri de nuci și alune. Este știut faptul că seleniul protejează inima, previne cancerul și este un antioxidant foarte bun, prevenind îmbătrânirea prematură. Aceste nuci de Brazilia sunt bogate în minerale precum magneziu, zinc, fosfor, cupru, mangan, calciu, fier și în grăsimi sănătoase omega 3 și omega 6. Printre vitaminele conținute se numără vitamina A, B1( tiamină), B2, B3, B9 şi vitamina E.


Nuci braziliene Naturfood 100g MPL Nucile de Brazilia sunt renumite pentru cantitatea mare de seleniu conținută, care este de aproximativ 2500 de ori mai mare decât la celelalte tipuri de nuci şi alune. Aceste nuci de Brazilia sunt bogate în minerale precum magneziu, zinc, fosfor, cupru, mangan, calciu, fier și în grăsimi sănătoase omega 3 şi omega 6. 

Nuci macadamia 250G BHS Nucile macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conţinut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conţin aproximativ 22% acid palmitoleic omega-7. Sunt de asemenea o sursă importantă de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B si fibre. Nu au colesterol şi conţinutul de sodiu este redus.

Nuci macadamia Dedelinas 60G MPL Nucile macadamia sunt cea mai sănătoasă specie de nuci din lume, pentru că au cel mai mare conţinut de grăsimi mononesaturate benefice. În plus, conţin aproximativ 22% acid palmitoleic omega-7. Sunt de asemenea o sursă importantă de proteine, calciu, potasiu, fosfor, seleniu, fier, vitamina B si fibre. Nu au colesterol şi conţinutul de sodiu este redus.

Nuci pecan ECO 250G BHS Nucile pecan contribuie la sănătatea digestivă, stimulează sănătatea inimii, contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor, previn durerile musculare, au efect antiinflamator, reduc riscul de accident vascular, reduc riscul de cancer la sân.

Nuci pecan jumătăti 100g RAP Nucile pecan au multe proprietăţi benefice pentru sănătate: conţinut bogat în minerale şi vitamine E, B1, B2, B5, B6, mangan, cupru, fier, fosfor şi magneziu. De asemenea, sunt o sursă perfectă de vitamina E, ajută la reducerea colesterolului, reduc riscul de cancer la sân, protejează organismul de radicalii liberi.
100% agricultură ecologică.

Nucă in coajă BIO 400G DELPHINOIX MPG Nucile sunt recomandate persoanelor care suferă de artroze, reumatism, anemii, tuberculoza, sifilis, scrofuloza, metrita, enurezis sau afectiuni ale pielii. Acestea reprezintă totodată un furnizor important de proteine, grăsimi, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C), numeroase minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sulf, fier) şi fibre.

Nucă măcinată KALIFA 200G MEL Nucile sunt recomandate persoanelor care suferă de artroze, reumatism, anemii, tuberculoza, sifilis, scrofuloza, metrita, enurezis sau afectiuni ale pielii. Acestea reprezintă totodată un furnizor important de proteine, grăsimi, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C), numeroase minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sulf, fier) şi fibre.

Nucă pecan Detelinas 60G MPL Nucile pecan contribuie la sănătatea digestivă, stimulează sănătatea inimii, contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor, previn durerile musculare, au efect antiinflamator, reduc riscul de accident vascular, reduc riscul de cancer la sân.

Nucă pecan Naturfood 100G MPL Nucile pecan contribuie la sănătatea digestivă, stimulează sănătatea inimii, contribuie la sănătatea oaselor şi a dinţilor, previn durerile musculare, au efect antiinflamator, reduc riscul de accident vascular, reduc riscul de cancer la sân.

Sâmburi caise BIO 200g BHS Consumaţi frecvent şi într-o cantitate moderată, dar şi în cure de câteva zile, sâmburii de caise pot face cu adevărat minuni asupra sănătăţii tale. Acest lucru se datorează conţinutului bogat de proteine, acizilor graşi, dar şi vitaminelor (A,C, B) şi mineralelor precum fierul sau magneziul. De asemenea, sâmburii de caise fac minuni asupra bolnavilor de cancer.

Sâmburi caju întregi 100g RAP Caju-ul este bogat în cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor. De asemenea, acest fruct are un conţinut de grăsimi mai mic decât majoritatea fructelor oleaginoase, dar aceste grăsimi sunt extraordinar de sănătoase. 
100% agricultură ecologică.

Sâmburi caju întregi BIO 500G RAP Caju previne cancerul, ajută sănătatea inimii, contribuie la sănătatea părului şi a pielii, ajută la sănătatea oaselor. Conţinutul lor ridicat de cupru, fitochimicale şi antioxidanţi conferă proprietăţi de luptă împotriva radicalilor liberi.  

Sâmburi dulci de caise 250G BGM Consumaţi frecvent şi într-o cantitate moderată, dar şi în cure de câteva zile, sâmburii de caise pot face cu adevărat minuni asupra sănătăţii tale. Acest lucru se datorează conţinutului bogat de proteine, acizi graşi, dar şi vitamine (A,C, B) şi minerale, precum fierul sau magneziul. De asemenea, sâmburii de caise fac minuni asupra bolnavilor de cancer.

Sâmburi floarea soarelui ecologică BIO 500G RAP Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Sâmburi migdale romaneşti 250G CRM Beneficiile consumului de migdale sunt apreciate în întreaga lume şi sunt folosite în numeroase feluri: consumate crude ca o gustare sănătoasa, ca ingredient de baza în untul de migdale, laptele de migdale sau făina de migdale şi chiar în multe loţiuni de corp sau arome.

Seminţe BIO mac Greenmark 250g MPL Seminţele de mac pot stinge setea şi febra, reduce inflamatiile, pot trata iritarea stomacului şi constipaţia. Datorită conţinutului de acid linoleic, seminţele de mac pot preveni tulburările cardiace şi afecţiunile stomacului.

Seminţe cânepa nedecorticate 75G BLG Seminţele de cânepă pot fi folosite în orice reţetă. În ceea ce priveşte conţinutul nutritiv, sămânţa de cânepă decorticată conţine 30% proteine, 42% grăsime şi 15% carbohidrati. Seminţele sunt de asemenea pline de nutrienţi care moderează nivelul de zahăr din sânge.

Seminţe chia 100G HER Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe chia 150G SNV Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe chia 1KG SNV Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe chia 500G HER Seminţele de chia sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale de acizi graşi esenţiali Omega 3. Este o sursă excelentă de fibre şi proteine. 
Seminţele de chia au un gust neutru şi miros natural.
Se pot consuma crude, măcinate sau germinate sau se pot adăuga în cereale, iaurt, salate, supe, orez, sosuri, diverse shake-uri.

Seminţe chia 500G SNV Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe chia albă 150G SNV Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe chia albă 500G SNV Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.

Seminţe chia BIO NATURORGANIK 200G MPL Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe chia ECO 350G N4L Dacă există un aliment care poate fi numit sfânt, acesta trebuie să fie chia! Pline de vitamine şi minerale, ajutând la reglarea greutăţii, controlarea poftei de dulce şi luptând împotriva radicalilor liberi, aceste seminţe sunt, cu adevărat, o minune pentru sănătate, cu beneficii infinite!

Seminţe chia raw 200g BHS Seminţele de chia conţin de 5 ori mai mult calciu decât laptele, de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât afinele, de 3 ori mai mult fier decât spanacul, de 2 ori mai multe proteine decât orice alte seminţe, de 2 ori mai mult potasiu decât o banană.Se pot adăuga in pâine sau alte produse de panificaţie, în salate, sandwich-uri sau în garnituri. O idee buna este să le puneţi în băuturi, apă sau limonadă.

Seminţe crude dovleac BIO 250G BHS Un sfert de cană de seminţe de dovleac conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de magneziu, zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, ajută la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului.

Seminţe de bostan prăjite ECO 200G RAP Beneficiile seminţelor de dovleac: conţin magneziu sănătos pentru inimă,  zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, contribuie la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, prezintă beneficii pentru femeile după menopauză, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului, conţin triptofan pentru somn odihnitor si nu în ultimul rând prezintă numeroase beneficii anti-inflamatorii.

Seminţe de dovleac BIO 200G MYB Un sfert de cană de seminţe de dovleac conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de magneziu, zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, ajută la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului.

Seminţe de floarea-soarelui BIO 100G BLG Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe de floarea-soarelui BIO 200G MYB Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe de in 125G SNV Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul si nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe de in pisate BIO 200G MYB Semințele de in sunt foarte bogate în vitamine, minerale, magneziu și mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzând antioxidanți. Au și acizi omega 3, importanți în combaterea inflamațiilor.

Seminţe de mac 100G ADA Seminţele de mac pot stinge setea şi febra, reduce inflamatiile, pot trata iritarea stomacului şi constipaţia. Datorită conţinutului de acid linoleic, seminţele de mac pot preveni tulburările cardiace şi afecţiunile stomacului.

Seminţe de mac 100G SNV Seminţele de mac pot stinge setea şi febra, reduce inflamatiile, pot trata iritarea stomacului şi constipaţia. Datorită conţinutului de acid linoleic, seminţele de mac pot preveni tulburările cardiace şi afecţiunile stomacului.

Seminţe de mac BIO 100G PET Seminţele de mac pot stinge setea şi febra, reduce inflamatiile, pot trata iritarea stomacului şi constipaţia. Datorită conţinutului de acid linoleic, seminţele de mac pot preveni tulburările cardiace şi afecţiunile stomacului.

Seminţe de susan 100G BLG Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.

Seminţe de susan decorticat 100G SNV Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.

Seminţe de susan decorticate 1 KG SNV Seminţele şi uleiul de susan au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.

Seminţe decorticate crude dovleac BIO 250g PET Bogate ȋn  minerale, inclusiv fosfor, magneziu, mangan, fier și cupru, seminţele de dovleac sunt o sursǎ bunǎ de vitamina K. De asemenea, conțin fitosteroli, compuși care reduc nivelul de colesterol.
Sunt bogate în zinc, ceea ce le face un protector natural împotriva osteoporozei.

Seminţe decorticate de cânepa 100G SNV Seminţele de cânepă pot fi folosite în orice reţetă. În ceea ce priveşte conţinutul nutritiv, sămânţa de cânepă decorticată conţine 30% proteine, 42% grăsime şi 15% carbohidrati. Seminţele sunt de asemenea pline de nutrienţi care moderează nivelul de zahăr din sânge.

Seminţe decorticate de cânepă 500G SNV Seminţele de cânepă pot fi folosite în orice reţetă. În ceea ce priveşte conţinutul nutritiv, sămânţa de cânepă decorticată conţine 30% proteine, 42% grăsime şi 15% carbohidrati. Seminţele sunt de asemenea pline de nutrienţi care moderează nivelul de zahăr din sânge.

Seminţe decorticate dovleac ECO 250G N4L Un sfert de cană de seminţe de dovleac conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de magneziu. De asemenea conţine zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, ajută la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului.
*ingrediente provenind din agricultura ecologică.

Seminţe decorticate floarea-soarelui 250G N4L Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sange).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe decorticate floarea-soarelui BIO 250G PET Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe dovleac 100g SNV Bogate ȋn  minerale, inclusiv fosfor, magneziu, mangan, fier și cupru, seminţele de dovleac sunt o sursǎ bunǎ de vitamina K. De asemenea, conțin fitosteroli, compuși care reduc nivelul de colesterol.
Sunt bogate în zinc, ceea ce le face un protector natural împotriva osteoporozei.

Seminţe dovleac 500G SNV Bogate ȋn  minerale, inclusiv fosfor, magneziu, mangan, fier și cupru, seminţele de dovleac sunt o sursǎ bunǎ de vitamina K. De asemenea, conțin fitosteroli, compuși care reduc nivelul de colesterol.
Sunt bogate în zinc, ceea ce le face un protector natural împotriva osteoporozei.

Seminţe dovleac decojite Kalifa 100g MPL Un sfert de cană de seminţe de dovleac conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de magneziu, zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, ajută la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului.

Seminţe dovleac decojite Naturfood 200g MEL Un sfert de cană de seminţe de dovleac conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de magneziu. De asemenea conţine zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, ajută la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului.

Seminţe dovleac Naturfood 100g MEL Bogate ȋn  minerale, inclusiv fosfor, magneziu, mangan, fier și cupru, seminţele de dovleac sunt o sursǎ bunǎ de vitamina K. De asemenea, conțin fitosteroli, compuși care reduc nivelul de colesterol.
Sunt bogate în zinc, ceea ce le face un protector natural împotriva osteoporozei.

Seminţe dovleac Naturfood 100G MPL Un sfert de cană de seminţe de dovleac conţine aproape jumătate din cantitatea zilnică recomandată de magneziu, zinc pentru suport imunitar, grăsimi omega 3 vegetale, ajută la sănătatea prostatei, au efecte antidiabetice, contribuie la sănătatea inimii şi ficatului.

Seminţe floarea soarelui decojite Naturfood 200g MPL Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sange).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe floarea-soarelui 1 KG SNV Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe floarea-soarelui 150G SNV Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe floarea-soarelui 500G SNV Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sange).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe floarea-soarelui BIO 200G Naturfood Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe floarea-soarelui decojite 125G ADA Aceste seminţe sunt bogate în vitaminele E, B1, B6, acid folic, în minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, în tryptofan şi fitosteroli (ajută la reducerea nivelului de colesterol în sânge).
Pe scurt reprezintă o adevărată sursă de sănătate şi un excelent energizant.

Seminţe in 1 kg SNV Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in 125G ADA Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul si nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in 500G HER Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in auriu BIO 250G PET Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in brun BIO 250g PET Semințele de in sunt foarte bogate în vitamine, minerale, magneziu și mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzând antioxidanți. Au și acizi omega 3, importanți în combaterea inflamațiilor.

Seminţe in brun ECO 250G N4L Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in ecologice BIO 100G BLG Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in maro 250G RAP Semințele de in sunt foarte bogate în vitamine, minerale, magneziu și mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzând antioxidanți. Au și acizi omega 3, importanți în combaterea inflamațiilor.
100% agricultură ecologică

Seminţe in maro 250G RAP Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul si nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in Natura 250G MPL Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe in pisate ECO 250G BHS Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul şi nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.
Ingrediente provenind din agricultura ecologică.

Seminţe in zdrobite 200g BGM Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul si nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.


Seminţe in zdrobite BIOGAMA 400G RAP Beneficiile seminţelor de in: scad colesterolul si nivelul zahărului din sânge, previn bolile cardiovasculare, întârzie îmbătrânirea oaselor și a pielii, ajută la menținerea greutății, cresc imunitatea, luptă împotriva cancerului, combat migrenele și durerile menstruale, îţi dau energie şi reduc stresul, înlătură acneea.

Seminţe pin Naturfood 50G MPL Atunci când simţi că te lasă puterile, un pumn de seminţe de pin îţi pot asigura un „restart” rapid. Sunt pline de vitamine, minerale, proteine şi grăsimi indispensabile bunei funcţionări a organismului. În plus, au şi efecte terapeutice.
Combat anemia feriprivă, datorită conţinutului semnificativ de fier, ameliorează memoria şi alte funcţii cerebrale, previn şi înlătură depresia, alungă oboseala, reglează tensiunea arterială, întăresc sistemul imunitar, sprijină metabolismul.Seminţe susan BIO BIORGANIK 250G MPL Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.

Seminţe susan decorticat 100G SNV Seminţele de susan sunt pline de nutrienţi, minerale, antioxidanţi si vitamine, ceea ce le conferă un gust excelent: sunt delicioase, aromate şi crocante.Sunt foarte bogate în calciu, iar laptele de susan înlocuieşte cu succes laptele animal.
Seminţele de susan sunt şi nişte surse incredibile de minerale esentiale: fier, calciu, magneziu, zinc, seleniu, cupru, potasiu şi fosfor.
Conţinutul în vitamine: complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, cu excepţia vitaminei B12 şi a acidului folic), vitamina A, vitamina C şi vitamina E.

Seminţe susan Natura 250G MEL Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.

Seminţe susan Natura 250g MEL Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.
100% agricultură ecologică

Seminţe susan negru 250G BMN Seminţele de susan sunt pline de nutrienţi, minerale, antioxidanţi si vitamine, ceea ce le conferă un gust excelent: sunt delicioase, aromate şi crocante.Sunt foarte bogate în calciu, iar laptele de susan înlocuieşte cu succes laptele animal.
Seminţele de susan sunt şi nişte surse incredibile de minerale esentiale: fier, calciu, magneziu, zinc, seleniu, cupru, potasiu şi fosfor.
Conţinutul în vitamine: complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, cu excepţia vitaminei B12 şi a acidului folic), vitamina A, vitamina C şi vitamina E.

Sfărămătură caju ecologic 200G RAP Caju-ul este bogat în cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor. De asemenea, acest fruct are un conţinut de grăsimi mai mic decât majoritatea fructelor oleaginoase, dar aceste grăsimi sunt extraordinar de sănătoase. 

Susan în coajă HIH 250G RAP Seminţele şi uleiul de susan au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.
100% agricultură ecologică

Susan BIO 200G MYB Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.

Susan coajă BIO 500G RAP Seminţele, alături de uleiul de susan, au efect emolient, antianemic, laxativ şi puternic afrodisiac natural. Contribuind la o bună digestie, seminţele de susan facilitează, totodată, şi asimilaţia. Se afirmă despre seminţele de susan că ar avea efecte şi în boli grele, cum ar fi neuroparaliziile.
100% agricultură ecologică

Tărâţe seminţe in Natura 250G MPL Semințele de in sunt foarte bogate în vitamine, minerale, magneziu și mangan, fibre, fitochimicale, multe dintre acestea incluzând antioxidanți. Au și acizi omega 3, importanți în combaterea inflamațiilor. Semințele de in vă fac pielea mai frumoasă, curăţă foarte bine epiderma și înlătură acneea comună. 

Zahar indulcitori

Îndulcitor ERITRITOL ORGANIKA 500G BIJ Eritritolul este un îndulcitor fără calorii. Este un alcool al zahărului, care se găseşte în mod natural în unele fructe.  Eritritolul nu creşte glicemia sau nivelul insulinei şi nu are niciun efect asupra biomarkerilor precum colesterolul sau trigliceridele. Se absoarbe în organism prin intestin, iar în cele din urmă este excretat de rinichi.

Îndulcitor agave pudră ECO 200G RAP Îndulcitor din agave pudră bio, obținută prin deshidratarea siropului de agave bio. Putere de îndulcire echivalentă cu zahărul. Indice glicemic scazut. Nu conține gluten. Nu conține lactoza.

Ingrediente: sirop de agave pudră* 96,5%, maltodextrina de porumb* 3,5%. 
*ingredient provenit din agricultura ecologica.
Țara de origine: Germania.

Îndulcitor natural stevia 200TBL ADA Se recomandă persoanelor care doresc sa înlocuiască zahărul, zaharina sau aiți îndulcitori artificiali, cu un îndulcitor natural.
Ingrediente: stearat de magneziu, Eritrtol(îndulcitor), extract Rabaudioside A98% din planta stevie (Stevia Rabaudiana).

Îndulcitor stevia 300TBL ADA Se recomandă persoanelor care doresc sa înlocuiască zahărul, zaharina sau aiți îndulcitori artificiali, cu un îndulcitor natural.

Îndulcitor stevia 75g HER Îndulcitor pudră pe bază de extract de Stevia.
Conține aproximativ 150 de porții.

Înlocuitor miere pentru diabetici 250g MPL Ingrediente: îndulcitor (alcool zaharat), fructoză, apă, arome naturale, conservant (k-sorbat), acid citric, colorant(caramel).
Țara de proveniență: Ungaria.

Înlocuitor zahăr 0 calorii M-GEL 500G MPL  Eritritolul este practic non-caloric, nu dă tulburări intestinale, are un gust impecabil, protejează dantura (reduce riscul cariilor). Este obținut printr-un proces natural de fermentație, fiind absolut sigur pentru sănătate, ba chiar având efecte benefice, inclusiv pentru diabetici (antioxidant și protector).
 Se dizolvă foarte rapid în apă sau alte lichide.

Fructoză 250g ADA Folosită în diferite preparate, poate fi considerată înlocuitorul ideal al zahărului tradițional.
Ingrediente: fructoză.

Fructoză 500g MDL Ingrediente:100% fructoză. 

Fructoză NATURA 250g MPL Ingrediente: fructoză
Folosită în diferite preparate, poate fi considerată înlocuitorul ideal al zahărului tradițional.

Făina multicereale ECO 500g PRO Amestec din făină tip 0 din grâu Manitoba, făină integrală de secară, făină integrală de orz, făină integrală de orez, făină integrală de ovăz.*
*din culturi certificate ecologic.

Făină integrală grâu tânăr 500g RAN Făină din grâu tânăr tip 00. Ideală pentru pâine, foccacia, pizza, dulciuri, paste.
Ingrediente grâu tânăr tip 00. Conține gluten. 
Produs în Italia.

Glucoză 200G HPT Glucoza cristalizată (dextroza) se folosește ca îndulcitor și este bine primită de către copii, iar la bebeluși există avantajul că nu se obișnuiesc cu senzația de dulce. Este un carbohidrat cu absorbție rapidă, indicat în activitățile fizice intense.Este contraindicat persoanelor care suferă de diabet zaharat.
Ingrediente: glucază cristalizată.

Green sugar 50ml RMD Green sugar lichid este un îndulcitor natural din stevia răbăudiană, cu o putere de îndulcire de 300 ori mai mare dacât a zaharului, dar fără calorii. Este recomandat diabeticilor (în cadrul unei alimentații echilibrate).

Green sugar pulbere 300g RMD

Hyper stevia rabaudiana 50ml HYP Se folosește pentru îndulcirea ceaiului, cafelei, prepararea dulciurilor. 
Ingrediente: extract natural din Stevia rabaudiana, glicerină farmaceutică, apă demineralizată.

Malt orz BIO 400G VRL Utilizat ca îndulcitor în băuturi, la prepararea pâinii sau la prăjituri.
Conținut ridicat de minerale.
Ingrediente provenite din agricultura ecologică.

Melasă BIO 400G BHS Melasa este un îndulcitor nerafinat obținut din trestie de zahăr, săracă în grăsimi saturate, sare și colesterol. Melasa oferă multiple beneficii pentru sănătatea ta, datorita bogăției de nutrienți și minerale conținute. Bogată în fier, potasiu, calciu, vitamina B3 și B5 si de asemenea puternic antioxidant.
Provine 100% din agricultura ecologică.

Melasă din trestie de zahăr 300g RAP Melasa este un îndulcitor nerafinat obținut din trestie de zahăr, săracă în grăsimi saturate, sare și colesterol. Melasa oferă multiple beneficii pentru sănătatea ta, datorita bogăției de nutrienți și minerale conținute. Bogată în fier, potasiu, calciu, vitamina B3 și B5 si de asemenea puternic antioxidant.
Provine 100% din agricultura ecologică.
Țara de origine:Paraguay.

Mojito lămâie xilit 250G MPL Îndulcitor xilit cu aromă de lămîie Flair Mojito. Xilitolul este un alcool al zahărului, cu o putere de îndulcire similară cu cea a acestuia. Conţine 2,4 calorii pe gram sau aproximativ 2/3 din valoarea calorică a zahărului. Poate îmbunătăţi şi densitatea osoasă, ajutând la prevenirea osteoporozei. Xilitolul nu creşte glicemia sau nivelul insulinei.

Sirop agave BIO 400G BHS Siropul de agave este bogat în fructoza și are indicele glicemic mai mic, fiind preferat zahărului rafinat. Majoritatea îndulcitoarelor pe bază de agave sunt obținute din planta albastră de agave, cea mai cultivata. Siropul este tratat termic și procesat, aproape ca și siropul de porumb (foarte bogat în fructoza).

Sirop arțar canadian cat. D 500ML MDL Sirop de arțar canadian 100%natural, categoria D premium.
Siropul de arțar este un îndulcitor sănătos, cu aromă unică, care se extrage la începutul primăverii din mugurii pomilor de arțari mai vechi de 40 ani, existenți în pădurile din Canada.

Sirop arțar ecologic 375 ml RAP Sirop de arțar grad C cu gust puternic și aromat. 
100% agricultura ecologică.
Țara de origine: Canada.

Sirop BIO agave BIORGANIK 365g MPL Sirop de agave BIO. Nu conține conservanți și cazeină. Poate fi consumat de către vegani.

Sirop BIO orez 400G BMN Siropul din orez are o valoare glicemică scăzută, conferind energie organismului pe o perioada mai lunga de timp. Acest tip de sirop constituie și o sursă bună de minerale. Fiind un produs 100% natural, siropul din orez  conține o serie de nutrienți care se regăsesc în produsele în care acesta este folosit, de la brioșe la batoane de cereale și prăjiturele. Magneziul din sirop relaxează mușchii și nervii, ameliorează simptomele astmului și cele de migrena, ajutând în caz de oboseală. Siropul mai conține mangan, vitamina B și fier.

Sirop curmale eco 250G RAP Un îndulcitor 100% natural extras 100% din curmale ecologice. Se folosește ca și îndulcitor în preparate culinare, în cafea, ceai.
Țara de origine :Tunisia.

Sirop de agave BIO SYRUPLIFE 1150G MPL Ingrediente: sirop agave* (*ingrediente provenite din culturi certificate biologic)
Nu conține conservanți și cazeină.
Țara de proveniență: Ungaria.

Sirop de agave BIOGAMA BIO 180G RAP Ingrediente: sirop de agave, 100% agricultură ecologică. 
Țara de origine: Mexic.

Sirop de agave Biopont 300g MPL Se recomandă pentru cafea, prăjituri și deserturi reci. 
Ingrediente: sirop de agave (agave tequiliana), ingrediente provenite din culturi certificate biologic.
Țara de proveniență: Ungaria.

Sirop de agave raw dark BIO 250g BHS Siropul de agave raw este folosit ca și îndulcitor, având un indice glicemic scăzut. 
Ingrediente 100% sirop de agave*
*din agricultura ecologică.

Sirop de arțar BIO 250g BLG Sirop de arțar tip B, ecologic.
Ingrediente: sirop de arțar, obținut din agricultură ecologică.
Se poate utiliza pentru îndulcire, aromatizare, glazurare, fiind ideal și pentru prepararea sosurilor. 
Produs în Canada.

Sirop de arțar grad A ușor BIO 250ML RAP Sirop de arțar ecologic grad A.
Țara de origine Canada.
100% agricultură ecologică.

Sirop manioc bio 365g N4L Siropul de manioc este un sirop ecologic, un îndulcitor natural bogat în zaharuri ușor asimilabile, obținut din partea fibroasă a rădăcinii de manioc. Cu o dulceață și un gust neutru, acest sirop poate fi folosit pentru a înlocui zahărul din alimentație, fiind un îndulcitor natural, sau ca alternativa pentru miere, sirop de arțar, sirop/pulbere de ștevie sau sirop de agave.

Sirop orez Arche 400g MPG Siropul din orez are o valoare glicemica scăzută, conferind energie organismului pe o perioadă mai lungă de timp. Acest tip de sirop constituie și o sursă bună de minerale. Fiind un produs 100% natural, siropul din orez conține o serie de nutrienți care se regăsesc în produsele în care acesta este folosit, de la brioșe la batoane de cereale și prăjiturele.
Ingrediente: orez din agricultura ecologică Landbau.

Sirop orez BIO Syruplife 365G MPL Ingrediente: făină de orez, apă.
Țară de proveniență: Belgia.

Sirop stevia Cukvia 1000 ml MPL Ingrediente: apă, stevirol, glucosyd, kali.m sorbat.
Țara de proveniență: Ungaria.

Stevia 300CPR VTK Îndulcitor pe bază de stevie-glicozide.
Se folosește la îndulcirea băuturilor, prăjiturilor, cremelor.
Ingrediente: agent antiaglomerare, corector de aciditate(citrat de sodiu), îndulcitor (steviol-glicozide).


Xylit Naturganik 500G MPL Xylitolul  este un îndulcitor  folosit în mod natural ca un înlocuitor al zaharului. Se găseste în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci. Xylitolul este la fel de dulce precum zaharoza având însa doar doua treimi din calorii.

Xylitol zahăr mesteacăn 250G BHS Xylitolul  este un îndulcitor  folosit în mod natural ca un înlocuitor al zaharului. Se găseste în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci. Xylitolul este la fel de dulce precum zaharoza având însa doar doua treimi din calorii.

Zaharină 100CPR BFM Se folosește pentru îndulcirea alimentelor și a băuturilor (ceai, cafea, cacao, lapte, compot, suc, etc.)Zaharina se adaugă în alimente după prepararea lor termică, deoarece prin fierbere gustul său devine amar.

Zahăr BIO 400G SLY Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr BIO agave Biorganik 250g MEL Siropul de agave este un îndulcitor natural – este alcătuit 90% din fructoza – și se obține din sucul plantei de agave, originară din Mexic. La culoare și consistentă seamănă cu mierea, dar este mai dulce decât ea. Și decât zahărul, de 1.5 ori. Principalul său beneficiu este că are un indice glicemic mult mai mic decât zahărul sau mierea. 

Zahăr brun dark din trestie BIO 500g BLG Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr brun trestie Naturganik 500g MPL Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr brut 1 KG SNV Zahărul brun conține vitamine și minerale naturale (K, Ca, Mg, P, Na, Fe, S) care lipsesc din zahărul alb. Potrivit recomandărilor de pe ambalaj, zaharul nerafinat din trestie este recomandat în diete fără grăsimi, fără sare, vegetariene, fără gluten, în diete regenerante și vitalizante, în tratamentele cu plante sau tincturi și altele.

Zahăr brut 500G SNV Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr cuburi BIO 500G MEL Zahăr trestie BIO cuburi.
Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr de cocos 500g HER Zahărul de cocos este obținut din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scăzute, până devine un caramel gros, după care este uscat și măcinat până devine pudră cristalizată.
Această metodă tradițională asigură păstrarea conținutului de vitamine și minerale precum vit. B1, B2, B3, B6, C, Mg, Zn, Fe și o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi.

Zahăr de flori de cocos raw bio 250G PET Acesta provine de la florile copacului de cocos, având un indice glicemic destul de scăzut, cu valoare 35 comparativ cu zaharul alb care are un indice de 68 sau 70, astfel fiind de preferat chiar și în cazurile de diabet.
Conține vitaminele: B1, B2, B3. B6 și minerale: potasiu, zinc, fier. Se poate adăuga la băuturi răcoritoare, cafea sau ciocolată, deserturi și înghețată.

Zahăr de mesteacăn Xylit Organika 1000G BIJ Xylitolul  este un îndulcitor  folosit în mod natural ca un înlocuitor al zaharului. Se găseste în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci. Xylitolul este la fel de dulce precum zaharoza având însa doar doua treimi din calorii.

Zahăr de mesteacăn Xylit Organika 500G BIJ Xylitolul  este un îndulcitor  folosit în mod natural ca un înlocuitor al zaharului. Se găseste în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci. Xylitolul este la fel de dulce precum zaharoza, având însa doar doua treimi din calorii.

Zahăr din struguri Ataisz 1000g MPL Zahăr din struguri.
Se păstrează la loc uscat și ferit de soare.

Zahăr flori cocos Trendavit 250G MPL Zahărul de cocos este obținut din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat la temperaturi scăzute, până devine un caramel gros, după care este uscat și măcinat până devine pudră cristalizată.
Această metodă tradițională asigură păstrarea conținutului de vitamine și minerale precum vit. B1, B2, B3, B6, C, Mg, Zn, Fe și o mare parte din cele 16 tipuri de aminoacizi.

Zahăr palmier cocos ECO 250G BHS Spre deosebire de zahărul alb, cel de palmier este foarte puțin procesat și tot conținutul nutritiv al acestuia este păstrat intact.Unul dintre principalele avantaje ale zahărului de palmier este indicele să glicemic redus (35), comparabil cu cel al fructelor și legumelor proaspete. Prin urmare, acesta are un efect redus asupra nivelului zahărului din sânge, fiind recomandat diabeticilor și tuturor celor care își doresc un stil de viață sănătos.

Zahăr pudră Naturata 200G MPG Zahăr de trestie măcinat, pudră. Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr trestie alb BIORGANIK 500G MPL Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr trestie auriu 500g PET Zahăr de trestie auriu, bio, raw.
Zahărul auriu se caracterizează printr-o dulceață blândă, ce nu acoperă gustul altor ingrediente cu care se amestecă. De aceea se potrivește bine la îndulcitul ceaiurilor și în biscuiți, prăjituri sau budinci.

Zahăr trestie cuburi 500g MPL Obținut prin metode tradiționale de cultivare și prelucrare a trestiei de zahăr proaspăt secerate, zahărul brun, datorită conținutului de melasă, are un gust aromat și rafinat.

Zahăr trestie uscat la soare raw BIO 250G PET Acest zahăr de trestie este 100% bio și uscat la soare, ceea ce înseamnă că este deshidratat la temperaturi joase și în condiții naturale în 24 ore de la recoltare. Este mult mai puțin procesat decât zahărul alb rafinat și de aceea își păstrează o culoare mai închisă, iar nutrienții sunt bine păstrați de asemenea.

Comanda mea

Cosul meu (0) Pasul urmator