Comandă online, în Timisoara, mâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

Casa Bunicii 1 Str Virgil Onitiu nr. 3; Zona Balcescu, vis-a-vis de Romcapital Center

Specific: Românesc, Meniul zilei

Tel. 0374 490 263

Recenzii (191)

Evaluare: 3.97 din 191 recenzii.
Comanda minima - Orar comenzi 11:30 - 22:00
Ridicare Personala
Livrare:
10.00 RON
Curier info

In afara orasului si localitatile limitrofe, taxa de livrare este de 17 RON,
conform hartii de livrare.

Cine nu-și amintește cu nostalgie de vacanțele petrecute la bunici, unde regulile erau mai blânde, somnul de dimineațã mai lung și zilele prea scurte ?

Cine nu-și amintește și de mancarea bunicii care cãuta sã satisfacã toate poftele nepoțeilor ei dragi, unde aveai voie sa lași mancare in farfurie însã nu o fãceai fiindcã era prea bunã ... ?

Ei bine, cine nu-si aminteste toate astea poate recupera acum.

Vezi detalii Recenzie FoodCrew

Meniul Zilei

Meniul zilei Ciorba de conopida proaspata cu smantana, lamaie si marar
Piept de pui pomodori
Fasole verde sote cu ceapa, usturoi si bacon crocant

19.95 RON Indisponibil

Imbucaturi

Bundas Kenyer (150 g) Feliile proaspete de pâine le inmuiem în oua batute si le prajim pana se rumenesc.

13.95 RON Adauga

Da incins pe pita Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline.
500 g

25.95 RON Adauga

Platou traditional ca la bunica (350 g) Cârnati, slana, ceapa, brânza, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita

23.95 RON Adauga

Platouri complexe

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Adauga

Gustări reci

Da incins pe pita Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline.
500 g

25.95 RON Adauga

Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia (250 g) Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.

13.95 RON Adauga

Platou cu felurite branzeturi Pecorino, gorgonzola, telemea, mozzarella, fructe confiate si miez de nuca.
250 g

25.95 RON Adauga

Platou traditional ca la bunica (350 g) Cârnati, slana, ceapa, brânza, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita

23.95 RON Adauga

Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g Salata o pregatim din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu sos vinaigrette, Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.

20.95 RON Adauga

Salata de vinete cu ardei copti si rosii (150/100 g) Salata de vinete si asa foarte gustoasa o îmbunatatim cu ardei copti dulci si marunt taiati. O servim cu rosii proaspete.

11.95 RON Adauga

Gustari calde

Bulz haiducesc (300 g) Fierbem malaiul în lapte, adaugam brânza de burduf. Gustosul amestec îl asezam în straturi alternând ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si-l servim cu smântâna.

22.95 RON Adauga

Bundas Kenyer (150 g) Feliile proaspete de pâine le inmuiem în oua batute si le prajim pana se rumenesc.

13.95 RON Adauga

Ciuperci umplute Umplem palarioarele cu un amestec de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor.
150 g

15.95 RON Adauga

Scoverzi cu carne de rata si sos gorgonzola (180/50 g) Tragem la tigaie un amestec din carne de rata, ceapa, cascaval si usturoi. Umplem clatitele, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet dupa care le prajim scurt cât sa prinda o crusta. Vi le servim dumneavoastra cu un sos de brânza gorgonzola.

20.95 RON Adauga

Spätzle

Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g) Se prepara un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Acest sos îl adaugam la spatzle, le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si vi-l servim dumnevostra.

26.95 RON Adauga

Spatzle cu costita si smântâna (400 g) Prajim putin costita cu usturoiul proaspat sa primeasca aroma, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spätzlele.
Vi-l servim fierbinte, presarat cu patrunjel verde proaspat tocat.

26.95 RON Adauga

Spatzle cu hribi si salvie (400 g) Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele.

26.95 RON Adauga

Spatzle cu trei feluri de branza (400 g) Brânza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu putin parmezan ras deasupra.

26.95 RON Adauga

Spatzle vegetariene (400 g) Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele

26.95 RON Adauga

Supe & Ciorbe

Ciorba de burta 300 ml

12.95 RON Adauga

Ciorba de legume 300 ml

9.95 RON Adauga

Gulas unguresc 300 ml

19.95 RON Adauga

Zupa de rata cu galuste de gris 300 ml

10.95 RON Adauga

Zupa de rata cu teitei de casa 300 ml

10.95 RON Adauga

Pasăre

Betiv Portughez pieptul de pui il insabusim in putin unt cu mirodenii, usturoi, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si adaugam smantana dulce.

20.95 RON Adauga

Deliciul ursului Pieptul de pui il umplem cu ficat de gasca si-l tragem la tigaie, apoi il servim cu un sos dulce-acrisor din fructe de padure.
Recomandam garnitura de orez cu hribi de padure.
180/50 g

34.95 RON Adauga

Ficat de gasca cu mere si sos de visine Prajim ficatul de gasca pe putina sare de mare si il servim pe rondele caramelizate de mar, stropite cu cognac, alaturi de un sos acrisor de visine si cateva inele de ceapa crocante.
100/100/50 g

40.95 RON Adauga

Frigarui de pui ca`n Basarabia (350 g) Pulpele dezosate le taiem în bucati potrivite si le marinam într-un amestec special pentru a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile le însiram apoi pe tepusa împreuna cu ardei gras si ceapa.

Include doua sosuri la alegere!

30.95 RON Adauga

Papricas da pui cu smântâna si galusce da faina Un papricas traditional din Banat, cu aripioare delicioase, foi de dafin, cartofi, boia si galuste de faina facute de noi.

35.95 RON Adauga

Piept de pui cu sos de marar (200 g)

22.95 RON Adauga

Piept de pui cu sos de rosii si mozzarella Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute

22.95 RON Adauga

Piept de pui cu sos de visine Bucatile de piept de pui le asezonam cu sare si piper. Le brezam in tigaia incinsa, stingem cu supa de legume si adaugam sosul de visine si praf de scortisoara pentru aroma 150/50g

22.95 RON Adauga

Piept de rata cu sos de fructe de padure Pieptul de rata mariant il prajim in tigaie suficient cat sa pastreze un miez roze, apoi il scaldam intr-un sos acrisor de fructe de padure. Vi-l servim impreuna cu piure de cartofi aromatizat cu rozmarin proaspat.
160/180/70 g

40.95 RON Adauga

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Adauga

Pulpa de rata la cuptor cu varza calita si spatzle (150/200/50 g) Pulpa de rata se marineaza în ulei de masline, salvie, rozmarin, sare si piper. Se confiaza în untura de rata. Apoi se serveste pe un pat de varza calita si spatzle.

30.95 RON Adauga

Porc

Ceafa banateana (220 g) Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am îmbunatatit-o cu o marinata de usturoi, pasta de ardei si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, punem totul peste bucata de carne prajita la gratar, acoperim cu mozzarella rasa si o punem la gratinat.

24.95 RON Adauga

Ceafa la tigaie cu usturoi 180 g

23.95 RON Adauga

Ciolan la cuptor Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu trei garnituri LA ALEGERE:
* Iahnie de fasole si castraveti murati/varza calita
* Cartofi cu rozmarin si ardei iute
* Varza calita cu spetzle si ardei iute

50.95 RON Adauga

Coaste de porc Casa bunicii Coastele de porc le marinam intr-un bait secret, cel putin 24 de ore. Carnea bine patrunsa de arome o ungem cu marinata si o rumenim in cuptor. Va recomandam ketchup-ul de casa
* Include un sos LA ALEGERE *

33.95 RON Adauga

Cotlet cu sos de hribi Tragem cotletul la tigaie, il stingem cu vin alb si supa, adaugam hribi, praz, usturoi, smantana si le mai dam la clocot.
140/50 g

30.95 RON Adauga

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Adauga

Tochitura dacica (250 g) Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita, ciuperci si putina vita. Le servim cu sos brun îmbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.

31.95 RON Adauga

Vită

Antricot aged prussiana la gratar antricotul de vita Aged Prusiana, maturat 21 de zile, il prajim pe gratarul incins si vi-l servim pe un vas de fonta ca sa-i pastreze temperatura
350g

60.95 RON Adauga

Muschi de vita cu mere si ghimbir Muschiul de vita il prajim pe gratar. Merele le caramelizam la care adaugam ghimbir ras, lamaie si smantana.
140/90 g

60.95 RON Adauga

Muschi de vita cu sos de piper Muschiul fraged de vita il preparam cu un delicios sos brun si mustar, adaugand boabe de piper verde marinat.
140/70 g

60.95 RON Adauga

Muschi de vita la gratar 140 g

60.95 RON Adauga

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Adauga

Snitzel vienez din carne de vitel (180 g) Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

40.95 RON Adauga

Pește

Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (200/200/50 g) Pastravul întreg îl asezonam cu sare si piper si îl prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

29.95 RON Adauga

Saramura de crap 150/80/50 g

28.95 RON Adauga

Somon in crusta de verdeturi cu fasole verde sote cu bacon si sos de vin Fileul de somon marinat il brezam la tigaie si-i dam o crusta de pesmet panko aromat cu mirodenii, apoi il dam la cuptor. Vi-l servim cu o garnitura de fasole verde sote cu bacon, rosii cherry si un sos de vin alb.
200/200/50 g

43.95 RON Adauga

Garnituri

Broccoli sote cu usturoi si parmezan 200g

14.95 RON Adauga

Cartofi banateni cu praz (250 g)

9.95 RON Adauga

Cartofi cu rozmarin (200 g)

8.95 RON Adauga

Iahnie de fasole (200 g)

9.95 RON Adauga

Legume la gratar (300 g)

14.95 RON Adauga

Orez cu hribi de padure (250 g)

14.95 RON Adauga

Piure de cartofi

6.95 RON Adauga

Salate

Salata asortata Varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegret. 150/50g

7.95 RON Adauga

Salata de ardei copti cu rosii(150/50 g)

9.95 RON Adauga

Salata de muraturi asortate (200 g)

9.95 RON Adauga

Salata de varza (200 g)

6.95 RON Adauga

Salata verde ca la Bunica Frunzele de salata framântate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150/50g

7.95 RON Adauga

Dulciuri de casă

Gateau au chocolat Facem un aluat vin din ciocolata, unt si faina pe care il coacem in forma. Vi-l servim fierbinte cu o inghetata de casa pe pat de biscuiti si nuca si cu putin sos de vanilie.
180 g

16.95 RON Adauga

Gomboți cu prune (220 g) Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce. 

14.95 RON Adauga

Mere-n pijama (200 g) Merele proaspete le taiem felii si le amestecam cu aluatul de scoverzi. Le frigem în tigaie pâna se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).

10.95 RON Adauga

Papanasi (150/30/70 g) Din brânza dulce facem un aluat care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta în casa si sos de vanilie.

16.95 RON Adauga

Scoverzi cu branza dulce si stafide, la cuptor Umplem clatitele cu o pasta de branza dulce, stafide fierte in rom. Invelim cu o crema de ou si smantana si dam totul la cuptor.
220 g

14.95 RON Adauga

Spuma de ciocolata cu visine (120 g) Facem din ciocolata o spuma delicioasa si o servim cu câteva visine acrisoare.

13.95 RON Adauga

Sosuri pentru frigarui

Sos Barbeque 50g

4.95 RON Adauga

Sos de mustar o varianta mult imbunatatita a mustarului de la festivalul berii 50g

4.95 RON Adauga

Sos seara romantica sos de usturoi, potrivit inaintea unei intalniri romantice la birou sau la serviciu! 50g

4.95 RON Adauga

Sos sinucidere sos iute pe baza de chilli. Ganditi-va de doua ori inainte sa-l comandati! 50g

4.95 RON Adauga

Diverse

Ardei iute murat

3.90 RON Adauga

Ardei iute verde

2.95 RON Adauga

Pâine

1.99 RON Adauga

Smântână

3.95 RON Adauga

Sos barbeque

4.95 RON Adauga

Sos de mustar (50 g) O varianta mult îmbunatatita a mustarului de la festivalul berii!

4.95 RON Adauga

Sos gorgonzola

6.95 RON Adauga

Sos seara romantica (50 g) Sos de usturoi, potrivit înaintea unei întâlniri romantice sau la serviciu!

4.95 RON Adauga

Sos sinucidere (50 g) Sos iute pe baza de chilli. Gânditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!

4.95 RON Adauga

Comanda mea

Cosul meu (0) Finalizeaza Comanda