Comandă online, în Timisoara, mâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

Casa Bunicii 1 Str Virgil Onitiu nr. 3; Zona Balcescu, vis-a-vis de Romcapital Center

Specific: Românesc, Meniul zilei

Tel. 0374 490 263

Recenzii (183)

Evaluare: 3.96 din 183 recenzii.
Comanda minima - Orar comenzi 11:30 - 22:00
Ridicare Personala
Livrare:
10.00 RON
Curier info

In afara orasului si localitatile limitrofe, taxa de livrare este de 17 RON,
conform hartii de livrare.

Cine nu-și amintește cu nostalgie de vacanțele petrecute la bunici, unde regulile erau mai blânde, somnul de dimineațã mai lung și zilele prea scurte ?

Cine nu-și amintește și de mancarea bunicii care cãuta sã satisfacã toate poftele nepoțeilor ei dragi, unde aveai voie sa lași mancare in farfurie însã nu o fãceai fiindcã era prea bunã ... ?

Ei bine, cine nu-si aminteste toate astea poate recupera acum.

Vezi detalii Recenzie FoodCrew

Meniul Zilei

Meniul zilei Ciorba de salata verde cu zdrente de ou
Piept de pui invelit in bacon
Cartofi cu rozmarin
Sos tzatziki

19.95 RON Inchis

Imbucaturi

Bundas Kenyer (150 g) Feliile proaspete de pâine le inmuiem în oua batute si le prajim pana se rumenesc.

13.95 RON Inchis

Da incins pe pita Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline.
500 g

25.95 RON Inchis

Platou traditional ca la bunica (350 g) Cârnati, slana, ceapa, brânza, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita

23.95 RON Inchis

Platouri complexe

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Inchis

Gustări reci

Da incins pe pita Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline.
500 g

25.95 RON Inchis

Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia (250 g) Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.

13.95 RON Inchis

Platou cu felurite branzeturi Pecorino, gorgonzola, telemea, mozzarella, fructe confiate si miez de nuca.
250 g

25.95 RON Inchis

Platou traditional ca la bunica (350 g) Cârnati, slana, ceapa, brânza, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita

23.95 RON Inchis

Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g Salata o pregatim din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu sos vinaigrette, Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.

20.95 RON Inchis

Salata de vinete cu ardei copti si rosii (150/100 g) Salata de vinete si asa foarte gustoasa o îmbunatatim cu ardei copti dulci si marunt taiati. O servim cu rosii proaspete.

11.95 RON Inchis

Gustari calde

Bulz haiducesc (300 g) Fierbem malaiul în lapte, adaugam brânza de burduf. Gustosul amestec îl asezam în straturi alternând ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si-l servim cu smântâna.

22.95 RON Inchis

Bundas Kenyer (150 g) Feliile proaspete de pâine le inmuiem în oua batute si le prajim pana se rumenesc.

13.95 RON Inchis

Ciuperci umplute Umplem palarioarele cu un amestec de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor.
150 g

15.95 RON Inchis

Scoverzi cu carne de rata si sos gorgonzola (180/50 g) Tragem la tigaie un amestec din carne de rata, ceapa, cascaval si usturoi. Umplem clatitele, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet dupa care le prajim scurt cât sa prinda o crusta. Vi le servim dumneavoastra cu un sos de brânza gorgonzola.

20.95 RON Inchis

Spätzle

Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g) Se prepara un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Acest sos îl adaugam la spatzle, le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si vi-l servim dumnevostra.

26.95 RON Inchis

Spatzle cu costita si smântâna (400 g) Prajim putin costita cu usturoiul proaspat sa primeasca aroma, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spätzlele.
Vi-l servim fierbinte, presarat cu patrunjel verde proaspat tocat.

26.95 RON Inchis

Spatzle cu hribi si salvie (400 g) Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele.

26.95 RON Inchis

Spatzle cu trei feluri de branza (400 g) Brânza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu putin parmezan ras deasupra.

26.95 RON Inchis

Spatzle vegetariene (400 g) Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele

26.95 RON Inchis

Supe & Ciorbe

Ciorba de burta 300 ml

12.95 RON Inchis

Ciorba de legume 300 ml

9.95 RON Inchis

Gulas unguresc 300 ml

19.95 RON Inchis

Zupa de rata cu galuste de gris 300 ml

10.95 RON Inchis

Zupa de rata cu teitei de casa 300 ml

10.95 RON Inchis

Pasăre

Betiv Portughez pieptul de pui il insabusim in putin unt cu mirodenii, usturoi, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si adaugam smantana dulce.

20.95 RON Inchis

Deliciul ursului Pieptul de pui il umplem cu ficat de gasca si-l tragem la tigaie, apoi il servim cu un sos dulce-acrisor din fructe de padure.
Recomandam garnitura de orez cu hribi de padure.
180/50 g

34.95 RON Inchis

Ficat de gasca cu mere si sos de visine Prajim ficatul de gasca pe putina sare de mare si il servim pe rondele caramelizate de mar, stropite cu cognac, alaturi de un sos acrisor de visine si cateva inele de ceapa crocante.
100/100/50 g

40.95 RON Inchis

Frigarui de pui ca`n Basarabia (350 g) Pulpele dezosate le taiem în bucati potrivite si le marinam într-un amestec special pentru a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile le însiram apoi pe tepusa împreuna cu ardei gras si ceapa.

Include doua sosuri la alegere!

30.95 RON Inchis

Papricas da pui cu smântâna si galusce da faina Un papricas traditional din Banat, cu aripioare delicioase, foi de dafin, cartofi, boia si galuste de faina facute de noi.

35.95 RON Inchis

Piept de pui cu sos de marar (200 g)

22.95 RON Inchis

Piept de pui cu sos de rosii si mozzarella Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute

22.95 RON Inchis

Piept de pui cu sos de visine Bucatile de piept de pui le asezonam cu sare si piper. Le brezam in tigaia incinsa, stingem cu supa de legume si adaugam sosul de visine si praf de scortisoara pentru aroma 150/50g

22.95 RON Inchis

Piept de rata cu sos de fructe de padure Pieptul de rata mariant il prajim in tigaie suficient cat sa pastreze un miez roze, apoi il scaldam intr-un sos acrisor de fructe de padure. Vi-l servim impreuna cu piure de cartofi aromatizat cu rozmarin proaspat.
160/180/70 g

40.95 RON Inchis

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Inchis

Pulpa de rata la cuptor cu varza calita si spatzle (150/200/50 g) Pulpa de rata se marineaza în ulei de masline, salvie, rozmarin, sare si piper. Se confiaza în untura de rata. Apoi se serveste pe un pat de varza calita si spatzle.

30.95 RON Inchis

Porc

Ceafa banateana (220 g) Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am îmbunatatit-o cu o marinata de usturoi, pasta de ardei si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, punem totul peste bucata de carne prajita la gratar, acoperim cu mozzarella rasa si o punem la gratinat.

24.95 RON Inchis

Ceafa la tigaie cu usturoi 180 g

23.95 RON Inchis

Ciolan la cuptor Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu trei garnituri LA ALEGERE:
* Iahnie de fasole si castraveti murati/varza calita
* Cartofi cu rozmarin si ardei iute
* Varza calita cu spetzle si ardei iute

50.95 RON Inchis

Coaste de porc Casa bunicii Coastele de porc le marinam intr-un bait secret, cel putin 24 de ore. Carnea bine patrunsa de arome o ungem cu marinata si o rumenim in cuptor. Va recomandam ketchup-ul de casa
* Include un sos LA ALEGERE *

33.95 RON Inchis

Cotlet cu sos de hribi Tragem cotletul la tigaie, il stingem cu vin alb si supa, adaugam hribi, praz, usturoi, smantana si le mai dam la clocot.
140/50 g

30.95 RON Inchis

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Inchis

Tochitura dacica (250 g) Bucatile de ceafa si muschiuletul de porc le amestecam cu costita, ciuperci si putina vita. Le servim cu sos brun îmbunatatit cu ceapa, vin si usturoi. Asezonam cu sare si piper.

31.95 RON Inchis

Vită

Antricot aged prussiana la gratar antricotul de vita Aged Prusiana, maturat 21 de zile, il prajim pe gratarul incins si vi-l servim pe un vas de fonta ca sa-i pastreze temperatura
350g

60.95 RON Inchis

Muschi de vita cu mere si ghimbir Muschiul de vita il prajim pe gratar. Merele le caramelizam la care adaugam ghimbir ras, lamaie si smantana.
140/90 g

60.95 RON Inchis

Muschi de vita cu sos de piper Muschiul fraged de vita il preparam cu un delicios sos brun si mustar, adaugand boabe de piper verde marinat.
140/70 g

60.95 RON Inchis

Muschi de vita la gratar 140 g

60.95 RON Inchis

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (900 g) Pui cu susan, muschi vita cu mere si visine, ceafa banateana, orez cu legume, cartofi banateni cu praz.

90.00 RON Inchis

Snitzel vienez din carne de vitel (180 g) Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

40.95 RON Inchis

Pește

Pastrav la gratar cu mamaliguta si mujdei (200/200/50 g) Pastravul întreg îl asezonam cu sare si piper si îl prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

29.95 RON Inchis

Saramura de crap 150/80/50 g

28.95 RON Inchis

Somon in crusta de verdeturi cu fasole verde sote cu bacon si sos de vin Fileul de somon marinat il brezam la tigaie si-i dam o crusta de pesmet panko aromat cu mirodenii, apoi il dam la cuptor. Vi-l servim cu o garnitura de fasole verde sote cu bacon, rosii cherry si un sos de vin alb.
200/200/50 g

43.95 RON Inchis

Garnituri

Broccoli sote cu usturoi si parmezan 200g

14.95 RON Inchis

Cartofi banateni cu praz (250 g)

9.95 RON Inchis

Cartofi cu rozmarin (200 g)

8.95 RON Inchis

Iahnie de fasole (200 g)

9.95 RON Inchis

Legume la gratar (300 g)

14.95 RON Inchis

Orez cu hribi de padure (250 g)

14.95 RON Inchis

Piure de cartofi

6.95 RON Inchis

Salate

Salata asortata Varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegret. 150/50g

7.95 RON Inchis

Salata de ardei copti cu rosii(150/50 g)

9.95 RON Inchis

Salata de muraturi asortate (200 g)

9.95 RON Inchis

Salata de varza (200 g)

6.95 RON Inchis

Salata verde ca la Bunica Frunzele de salata framântate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi. 150/50g

7.95 RON Inchis

Dulciuri de casă

Gateau au chocolat Facem un aluat vin din ciocolata, unt si faina pe care il coacem in forma. Vi-l servim fierbinte cu o inghetata de casa pe pat de biscuiti si nuca si cu putin sos de vanilie.
180 g

16.95 RON Inchis

Gomboți cu prune (220 g) Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce. 

14.95 RON Inchis

Mere-n pijama (200 g) Merele proaspete le taiem felii si le amestecam cu aluatul de scoverzi. Le frigem în tigaie pâna se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).

10.95 RON Inchis

Papanasi (150/30/70 g) Din brânza dulce facem un aluat care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta în casa si sos de vanilie.

16.95 RON Inchis

Scoverzi cu branza dulce si stafide, la cuptor Umplem clatitele cu o pasta de branza dulce, stafide fierte in rom. Invelim cu o crema de ou si smantana si dam totul la cuptor.
220 g

14.95 RON Inchis

Spuma de ciocolata cu visine (120 g) Facem din ciocolata o spuma delicioasa si o servim cu câteva visine acrisoare.

13.95 RON Inchis

Sosuri pentru frigarui

Sos Barbeque 50g

4.95 RON Inchis

Sos de mustar o varianta mult imbunatatita a mustarului de la festivalul berii 50g

4.95 RON Inchis

Sos seara romantica sos de usturoi, potrivit inaintea unei intalniri romantice la birou sau la serviciu! 50g

4.95 RON Inchis

Sos sinucidere sos iute pe baza de chilli. Ganditi-va de doua ori inainte sa-l comandati! 50g

4.95 RON Inchis

Diverse

Ardei iute murat

3.90 RON Inchis

Ardei iute verde

2.95 RON Inchis

Pâine

2.99 RON Inchis

Smântână

3.95 RON Inchis

Sos barbeque

4.95 RON Inchis

Sos de mustar (50 g) O varianta mult îmbunatatita a mustarului de la festivalul berii!

4.95 RON Inchis

Sos gorgonzola

6.95 RON Inchis

Sos seara romantica (50 g) Sos de usturoi, potrivit înaintea unei întâlniri romantice sau la serviciu!

4.95 RON Inchis

Sos sinucidere (50 g) Sos iute pe baza de chilli. Gânditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!

4.95 RON Inchis

Comanda mea

Cosul meu (0) Finalizeaza Comanda