Comandă online, în Timisoara, mâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

Casa Bunicii 1 Virgil Onitiu 3

Specific: Românesc, Meniul zilei

Tel. 0374 490 263

Recenzii (554)

Evaluare: 4.06 din 554 recenzii.
Comanda minima - Orar comenzi: Deschide azi la 10:30
Ridicare Personala
Livrare:
10.00 RON
Curier info
In zonele periferice si localitatile limitrofe, taxa de livrare este de 17 sau 27 RON, conform hartii de livrare.

Meniul Zilei

Meniul zilei Ciorba de pui a la greque 
Cotlet de porc cu sos de ardei copti 
Cartofi la cuptor cu rozmarin 
Salata de castraveti cu iaurt si usturoi

Se serveste incepand cu ora 12!

Gustări

Burrata Burrata cremoasă, verdeață, pesto, pâine prăjită.

Ciuperci umplute cu carne de rață 250 gr

Dă încins pă pita Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea si masline.
500 g

Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia (250 g) Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.

Platou traditional ca la bunica (350 g) Pe un platou aranjam cârnat de casa, slana afumata, ceapa, brânzatelemea, paradaisa, ridichi, gaigana cu costita si vi-l servim.

Salata de sezon cu burrata Ne adaptam in functie de sezon astfel incat sa te bucuri numai de ingrediente de calitate si gustoase

Salata de vinete (150/100 g) Salata de vinete o facem cu maioneza si ceapa. O servim cu rosii proaspete.

Salate fel de baza

Salata Caesar cu piept de pui si crutoane 300g Salata o pregatim din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu sos vinaigrette, Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.

Salata cu baby spanac si rosii uscate Alegem pe spranceana frunzele de spanac baby si le invartim in blid cu rosii uscate la soare, seminte de pin si fasii de parmezan. Cand credeai ca-i gata, adaugam usturoi copt ca sa-i stingem din iuteala
300 g

Salată de sezon cu burrata Ne adaptam in functie de sezon astfel incat sa te bucuri numai de ingrediente de calitate si gustoase
300 g

Spätzle

Spatzle cu burrata Sunt spatzlele cu legume la care le facem un moț din burrata cremoasa
300/100 g

Spatzle cu carne tocata si sos de rosii (400 g) Se prepara un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Acest sos îl adaugam la spatzle, le asezonam cu sare si piper proaspat macinat si vi-l servim dumnevostra.

Spatzle cu costita si smântâna (400 g) Prajim putin costita cu usturoiul proaspat sa primeasca aroma, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spätzlele.
Vi-l servim fierbinte, presarat cu patrunjel verde proaspat tocat.

Spatzle cu hribi si salvie (400 g) Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele.

Spatzle cu trei feluri de branza si nuca prajita (400 g) Brânza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smântâna sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi-l servim fierbinte cu nuca prajita deasupra.

Spatzle vegetariene (400 g) Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele

Supe & Ciorbe

Ciorba de burta 300 ml

Ciorba de legume 300 ml

Gulas unguresc 300 ml

Zupa de rata cu galuste de gris 300 ml

Zupa de rata cu teitei de casa 300 ml

Fără carne

Burrata Burrata cremoasă, verdeață, pesto, pâine prăjită.

Bărcuțe de dovlecei 350 gr

Ciorba de legume 300 ml

Fasole frecata, cu prajeala de ceapa si boia (250 g) Batem fasolea pâna o facem pasta, apoi o servim rece cu o prajeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.

Salata cu baby spanac si rosii uscate Alegem pe spranceana frunzele de spanac baby si le invartim in blid cu rosii uscate la soare, seminte de pin si fasii de parmezan. Cand credeai ca-i gata, adaugam usturoi copt ca sa-i stingem din iuteala
300 g

Salata de sezon cu burrata Ne adaptam in functie de sezon astfel incat sa te bucuri numai de ingrediente de calitate si gustoase

Salata de vinete (150/100 g) Salata de vinete o facem cu maioneza si ceapa. O servim cu rosii proaspete.

Spatzle cu burrata Sunt spatzlele cu legume la care le facem un moț din burrata cremoasa
300/100 g

Spatzle cu hribi si salvie (400 g) Înabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb. Apoi adaugam smântana, salvia proaspat tocata si spätzlele.

Spatzle vegetariene (400 g) Tragem la tigaie ciupercile, dovlecei zucchini, rosii cherry si prazul în putin ulei de masline, adaugam sos de rosii sa le înabusim si la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spätzlele

Turnuleț de vinete Feliile de vinete le punem putin pe gratar sa se inmoaie apoi le punem straturi cu mozzarella, sos de rosii cu busuioc si parmezan
350 g

Pasăre

Flamenco Pulpele superioare de pui le gatim incet intr-un sos rosu, putin picant, cu capere, ardei iute, anason, un băț de scortisoara, stropit cu vin sherry de la celebra Gonzales Bias
200/100 g

Frigarui de pui ca`n Basarabia (350 g) Pulpele dezosate le taiem în bucati potrivite si le marinam într-unamestec special pentru a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile leînsiram apoi pe tepusa împreuna cu ardei gras, ceapa, dovlecei si prune.Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat împreuna cu douasosuri deosebite la alegerea dumneavoastra.
Include doua sosuri la alegere!

Legenda Toamnei vol II. Prăjim pieptul de rață până i se face pielea crocantă, dar interiorul roze. Separat , tragem la tigaie jumătăți de prune cărnoase și servim totul împreună cu piure de cartofi , aromatizat cu rozmarin.
160/ 50/ 180 g

Piept de pui cu sos de marar (150/ 100 g)

Piept de pui cu sos de visine 150/ 100 g

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (530/400 g) Piept de pui cu sos de visine, ceafa banateana, snitel vienez din carne de vitel, cartofi banateni cu praz si orez cu legume

Pui cremos Facem un sos cremos cu seminte de mustar, smantana si miere, apoi scufundam in el pieptul de pui si-l fierbem usor pana scade sosul
150/100 g

Rața care a înnotat în bere Toate ratele inoata in apa, numai la Casa Bunicii in bere, impreuna cu felurite legume. Include garnitura de piure de cartofi.
150/100/250 g

Snitel de pui Casa Bunicii Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, bucati de mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute
250 g

Porc

Ceafa banateana (220 g) Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am îmbunatatit-o cu o marinata de usturoi, pasta de ardei si mustar. Apoi tragem la tigaie ciuperci, ceapa si bacon, punem totul peste bucata de carne prajita la gratar, acoperim cu mozzarella rasa si o punem la gratinat.

Ceafa la tigaie cu usturoi Taiem ceafa de porc julienne si o tragem in tigaie. Cand incepe sa prinda culoare adaugam si usturoiul si stingem cu vin alb sec. Asezonam cu sare si piper proaspat macinat
180 g

Ceafă de porc iberic, cu sos rustic Porcul iberic este hranit numai cu un anumit fel de ghinda, astfel ajunge sa aiba o aroma si textura specifice. Noi o pregatim cu un sos brun imbunatațit cu un amestec de ierburi aromatice.
180/100 g

Ciolan la cuptor Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim dumneavoastra cu trei garnituri LA ALEGERE:
* Iahnie de fasole si muraturi/varza calita
* Cartofi cu rozmarin si ardei iute
* Varza calita cu spetzle si ardei iute

Coaste de porc Casa bunicii Coastele de porc le marinam intr-un bait secret, cel putin 24 de ore. Carnea bine patrunsa de arome o ungem cu marinata si o rumenim in cuptor. Va recomandam ketchup-ul de casa
* Include un sos LA ALEGERE *
350/50g

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (530/400 g) Piept de pui cu sos de visine, ceafa banateana, snitel vienez din carne de vitel, cartofi banateni cu praz si orez cu legume

Vită

Antricot aged prussiana la gratar Antricotul de vita Aged Prusiana, maturat 21 de zile, il prajim pe gratarul incins si vi-l servim pe un vas de fonta ca sa-i pastreze temperatura
250 g

Platou CASA BUNICII - 2 persoane (530/400 g) Piept de pui cu sos de visine, ceafa banateana, snitel vienez din carne de vitel, cartofi banateni cu praz si orez cu legume

Rasol de vita cu maduva si legume la cuptor 360/ 100/ 250 g

Scaricica de vitel cu cartofi la cuptor si rozmarin 400/ 50 g

Snitzel vienez din carne de vitel (160/ 30 g) Pulpa frageda de vitel o batem pâna se întinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de spatzle cu ceapa si boia de ardei.

Pește

Pastrav la gratar cu mamaliguta afumata si mujdei (180/200/50 g) Pastravul întreg îl asezonam cu sare si piper si îl prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Somon pe scândurică de stejar Punem pe gratarul incins o scandura de stejar, asezam fileul de somon deasupra si acoperim. Somonul se va gati perfect si va avea o aroma naturala de fum
150 g
Scandura nu se livrează

Garnituri

Broccoli sote cu usturoi si parmezan 200g

Cartofi banateni cu praz (250 g)

Cartofi cu rozmarin (200 g)

Cartofi in crusta de sare cu crema de mustar (250/50 g)

Iahnie de fasole (250 g)

Legume la gratar (250 g) Dovlecel, vinete, rosii, ciuperci, ceapa, ardei

Orez cu hribi de padure (200 g)

Piure de cartofi

Salate

Muraturi de casa 200 g

Salata asortata Varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie, sos vinegret.
200/50g

Salata de ardei copti (200 g)

Salata de castraveti cu smantana si marar 150/ 50 g

Salata de varza (150 g)

Salata verde ca la Bunica Frunzele de salata framântate putin cu sare sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi.
150 g

Dulciuri de casă

Clatite cu ciocolata

Clatite cu dulceata

Gomboți cu prune (220 g) Învelim prunele întregi în aluat de cartofi, fierbem bine apoi le tavalim prin pesmet dulce. 

Mere-n pijama (200 g) Merele proaspete le taiem felii si le amestecam cu aluatul de scoverzi. Le frigem în tigaie pâna se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar prau si zimet (scortisoara).

Mousse de castane şi ciocolată albă Nu-i nevoie de nicio descriere, toți nepoții au spus... Yummmy!
250g

Papanasi (150/30/70 g) Din brânza dulce facem un aluat care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta în casa si sos de vanilie.

Scoverzi cu branza dulce si stafide, la cuptor Umplem clatitele cu o pasta de branza dulce, stafide fierte in rom. Invelim cu o crema de ou si smantana si dam totul la cuptor
200 g

Sosuri delicioase

Sos Barbeque Sosul Barbeque este un sos facut în Casa Bunicii dupa reteta secreta a bucatarului sef
50g

Sos de mustar O varianta mult imbunatatita a mustarului de la festivalul berii
50g

Sos seara romantica Sos de usturoi, potrivit inaintea unei intalniri romantice la birou sau la serviciu!
50g

Sos sinucidere Sos iute pe baza de chilli. Ganditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!
50g

Diverse

Ardei iute murat

Ardei iute verde

Pâine

Smântână

Sos barbeque

Sos gorgonzola

Comanda mea

Cosul meu (0) Pasul urmator