Comandă online, în Timisoara, mâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

Anturaj Bd. Vasile Parvan, nr. 5

Specific: Pizza și paste, Fast Food, Burger / Bistro, Vegetarian, Meniul zilei, Dulciuri

Tel. 0374 490 263

Recenzii (37)

Evaluare: 4.23 din 37 recenzii.
Comanda minima - Orar comenzi 10:00 - 22:00
Ridicare Personala
Livrare:
10.00 RON
Curier info
In zonele periferice si localitatile limitrofe, taxa de livrare este de 17 sau 27 RON, conform hartii de livrare.

Meniul zilei

Meniul zilei Supa crema de rosii
piept de pui in bacon,cartofi aurii ,minisalata

Se serveste intre orele 12 -16!

Meniul zilei vegetarian Supa crema de rosii
Dovlecei gratinati 

Se serveste intre orele 12-16

Ciorbe

Ciorba traditionala de burta 450 ml

Finger food

Meniu Crispy strips Cu sos de usturoi si verdeturi  si cartofi prajiti.
180/50/100 g

Meniu Crochete de cartofi umplute cu branza Cu branza philadelphia, sos tzatziki si cartofi prajiti.
180/50/100 g
Produs lacto-vegetarian.

Meniu cu Inele crocante de ceapa Cu sos remoulade, cartofi prajiti.
120/50/100 g
Produs lacto-vegetarian.

Meniu KFC crispy HOT wings Cu sos de iaurt cu usturoi si verdeturi, cartofi prajiti.
200/50/100 g

Meniu Philadelphia(branza) sticks Cu cherry, sos de iaurt cu usturoi si verdeturi, cartofi prajiti.
150/50/100 g
Produs lacto-vegetarian.

Meniu Veggie sticks Cu chiftelute din legume, ciliegine, cherry, sos de branza, cartofi prajiti.
150/50/100 g
Produs lacto-vegetarian.

Platou Crispy - 4pers Crochete cartofi, crispy strips, inele de ceapa, aripioare HOT crispy, sos tzatziki, sos iaurt cu usturoi si verdeturi.
Platou pentru 4 persoane.

Salate

Salata a la grec cu feta 300 g
Produs lacto-vegetarian.

Salata a la grec cu tofu 300 g
Produs lacto-vegetarian.

Salata Caesar cu piept de pui 300 g

Salata Caprese Cu pesto de busuioc si alune de padure.
300 g
Produs lacto-vegetarian.

Salata cu avocado si somon fume Cu dressing de iaurt.
300 g

Salata fresh Anturaj Rucola, baby spanac, Cu nuci pecan si gorgonzola, dresing 
300 g
Produs lacto-vegetarian.

Salate de insotire

Salata de ardei copti 100 g

Salata de muraturi asortate 100 g

Salata de varza 100 g

Salata mixta de sezon 100 g

Paste

Fagotini umplute cu confit de pere si sos quattro formaggi 350 g

Mafalde bolognese 350 g

Mafalde milanese cu legume, sunca si sos rosu 350 g

Tagliatelle Ale oglio e peperoncino 350 g
Produs lacto-vegetarian.

Tagliatelle Carbonara 350 g

Tagliatelle cu somon si capere, in sos de smantana 350 g

Tagliatelle Primavera Cu mix de legume si dovlecei.
350 g
Produs lacto-vegetarian.

Fel principal

Carnati de casa traditionali la gratar, usor afumati Cu cartofi prajiti.
300 g

Carnati proaspeti de porc la gratar, usor picanti Cu cartofi prajiti.
300 g

Ceafa de porc marinata la gratar Cu cartofi wedges.
300 g

Ciolan intreg de porc la cuptor cu varza alba calita 700 g

Coaste de vita la cuptor cu budinca cartofi Coaste de vita pregatite la cuptor la foc domol in vin rosu , Cu budinca de cartofi cu broccoli.
450 g

Piept de curcan in stil mediteranean Piept de curcan pregatit la cuptor cu sos de capere si masline, Cu garnitura de legume sote.

Piept de pui la gratar cu cartofi copti cu smanana 360 g

Plescavita sarbeasca cu carofi prajiti si sos Carne tocata porc reteta proprie, salata varza, sos de usturoi cu verdeturi, cartofi prajiti.

Pui de Bretagne la ceaun cu usturoi (in varianta ½) Cu cartofi copti cu smantana si ceapa verde.
380 g

Pui de Bretagne la ceaun cu usturoi (intreg) Cu cartofi copti cu smantana si ceapa verde.
550 g

Pulpa de rata confiata la cuptor cu varza calita 330 g

Scaricica de porc Marinata in sos barbeque la cuptor cu cartofi wedges.
380 g

Snitel auriu de pui in stil vienez Cu mixt de seminte si cartofi prajiti.
400 g

Garnituri

Budinca de cartofi cu broccoli 150 g

Cartofi copti cu smantana si ceapa verde 200 g

Cartofi prajiti 150 g

Juliene de legume la tigaie 150 g

Orez salbatic cu legume la tigaie 150 g

Varza alba acra calita 150 g

Platouri traditionale

Platou boieresc - cald - 4-6pers Ciolan de porc, 2x plescavita, 2x ceafa marinata , coaste de vita, varza calita, cartofi prajiti, iahnie de fasole.
Platou pentru 4 persoane.
1600 g

Platou de branzeturi traditionale - 2-3 pers Cascaval afumat, cascaval cu ardei rosu, cas, telemea simpla si telemea cu verdeturi, fructe.
Platou pentru 2-3 persoane.400 g

Platou de casa taranesc vegetarian - 2 pers Zacusca, salata vinete, iahnie de fasole, ardei copti, telemea, rosii.
Platou pentru 2 persoane.
350 g

Platoul berarului - cald - 4-6pers 4 mici, 3 feluri carnati, coaste de porc, piept de pui, cartofi prajiti, varza calita.
Platou pentru 4-6 persoane.
1500 g

Platoul cosasului - 2 pers Slaninuta, sunculita, carnat afumat, untura, ceapa rosie, telemea, rosii.
Platou pentru 2 persoane.
600 g

Desert

Clatite banatene la cuptor cu branza dulce

Cupa Anturaj Spuma mascarpone cu piure de piersici, biscuiti si fulgi ciocolata.

Tiramisu

Sosuri

Hrean 30 g

Mustar 30 g

Parmezan 30 g

Smantana 30 g

Sos barbeque 30 g

Sos de iaurt cu usturoi si verdeturi 30 g

Sos de rosii 30 g

Sos de rosii picant 30 g

Sos remoulade 30 g

sos tzatziki 30 g

Comanda mea

Cosul meu (0) Pasul urmator