100% Original Shaorma si Pleskavita

Livrare
GRATIS
Minim
30.00 lei
Plata cu Cardul
10:00
22:00

Băuturi

Apă minerală Dorna

0.5 l

Închis

Apă plată Dorna

0.5 l

Închis
Doză Pepsi

Doză Pepsi

0.33 l

Închis

Despre restaurantul 100% Original Shaorma si Pleskavita

Calitatea face diferența!

Recenzii

Comanda a ajuns în 3 ore, rece, iar dispecerul nu i-a pasat de faptul ca s-a întârziat cu peste 2 ore, spunând ca alții așteaptă și mai mult

- 2.00

comanda nu a fost livrata. initial, mi s-a spus ca va veni în 2 ore, ceea ce deja mi se părea exagerat de mult, dar de fapt nu a mai venit deloc.

- 0.00

Livrare la timp si shaorma foarte buna.

- 5.00

Ne bucurăm că experiența dvs. a fost de 5*. Vă așteptăm cu drag să reveniți la noi!

Vă mulțumim,
Echipa EuCeMananc.ro

nu stiu cum a fost mancarea, nu am apucat sa o mananc. M-a sunat curierul sa imi spuna, pe un ton foarte imperativ, sa cobor sa imi iau mancarea, ca el a fost la usa, dar nu am raspuns. A coborat si m-a sunat din fata scarii, nu de la usa, cum era normal daca, asa cum spune el, nu as fi raspuns. Nu m-ar fi deranjat sa cobor sa imi iau mancarea daca tonul curierului ar fi fost unul cordial. Penibila intamplarea.

- 1.00

Am comandat în data de 26.07.19,eroare aplicație astăzi 27.07 mi s-a permis sa las recenzie. Mâncarea comandata:shawrma farfurie, shawrma crispy farfurie, hamburgeri de piept pui, pleska ițe 2.... Carnea era arsa. Cartofii prăjiți foarte uscați și unele porții aveau cartofi arși. Chifla la hamburger tare, uscata... Comanda a fost efectuata la 10:01, poate am beneficiat de resturile ramase de cu seara. Nu este prima data când comand de la ei dar cu siguranță ultima oara. Oribil. Nu recomand

- 0.00

Super tare si rapid... ca in tinerete 😂😂😂

- 5.00

👍👍👍

- 5.00

👍👍👍

- 5.00

comanda nu a mai ajuns

- 1.00

Comanda a venit dupa 2 ore, comanda nu a conținut ce am specifiat. Curierul nu a avut sa dea rest

- 1.50

Sub orice critica. Au trimis cartofii cruzi, iar crispy ars.

- 0.50

Shaorma crispy ar fi fost de 5* dacă crispy-urile erau tăiate bucatele mai mici dar le-am avut întregi. Per ansamblu, totuși, a fost foarte gustoasă iar livrarea a fost foarte ok. O sa mai comand.
Ca minus (in afara de bucățile întregi de crispy), a fost foarte unsuroasa...nu înțeleg de ce (n-ați lăsat cartofii/carnea sa se scurgă de ulei?) ...nu am mai pățit asa la alte shaorme... Dupa 3 șervețele folosite sa absoarbă acel ulei tot mai ramasese în recipientul în care a fost livrat.

- 4.00

Mancare foarte buna !! Dar a venit rece !! Rece la 27-28 de grade afara inseamna livrare tarzie !!

- 5.00

Nu recomand!! A ajuns cu cu o ora peste cele doua ore de livrare. Dupa 3 ore de asteptam a ajuns o shaorma groaznica care nu are nicio treaba cu cea din Complex de pe Socrate. cu totul alta shaorma. Nu recomand

- 1.00

Mâncarea servita la timp... Doar ca recenzia m-a pus aplicația sa o dau după 8 ore de la servire.... Deci?

- 5.00

Deci... după ce dvs. primiți mâncare, partenerii noștri trebuie să bifeze o căsuță care să ne confirme nouă în sistem că a fost totul în regulă, că este finalizată comanda. Uneori, cel mai sigur datorită aglomerației, acest lucru se face mai târziu, respectiv la ore mai târzii.

Vă mulțumim pentru înțelegere,
Echipa EuCeMananc.ro

aplicatia nu se actualizeaza,la 10 seara mancarea era inca in preparare desi comanda s-a livrat la 12:30 ziua...

- 4.00

Mulțumim pentru recenzie, sperăm că mâncarea a fost bună.
Am verificat, iar aplicația se actualizează, însă cineva trebuie să actualizeze informațiile.
Totodată, am discutat cu partenerii noștri pentru a soluționa aceast inconvenient cât mai curând.

Vă mulțumim pentru înțelegere,
Echipa EuCeMananc.ro

Excelent 👍👍👍👍

- 5.00

Ne bucurăm mult și vă mai așteptăm! 😉

Vă mulțumim,
Echipa EuCeMananc

👍👍👍

- 5.00

Ieri s-a anulat comanda tarziu fara notificare. Astazi a venit tarziu, dupa ce a fost marcata ca livrata. Deja am comandat din alta parte. Site-ul asta e de toata jena, ar trebui sa fie impozitat ca jocurile de noroc si sa-i spuna "oareazicomandpreamultsaunumanancdeloc.ro".

- 1.00

mâncarea bună, că de obicei, timpul de livrare a fost modificat și șoferul tot nu a reușit să se încadreze (50 de min întârziere). A ajuns doar cu o doza de Pepsi, din 2 comandate și aia scăpată pe jos (era turtită la capeți și a explodat când am desfăcut o).

- 5.00

Mâncarea a fost rece

- 5.00

Mîncare mediocră, au lipsit și chiflele de la shaorma la farfurie. Comanda a ajuns mai repede.

- 3.00

mancarea a intarziat, a fost rece , am scapat o bucata de carne pe jos si era sa sparg gresia, toata carnea am dat-o la caine si si-a rupt un dinte, recomand doar pe post de umplutura la constructii,

- 0.00

Comanda a venit cu intarziere de o ora, rece. Desi aplicatia spunea ca soferul a ridicat comanda, cei de la restaurant m-au sunat dupa o ora si mi-au comunicat ca soferul urmeaza sa ridice comanda si ca el nu a fost pana in momentul acela la restaurant.

- 0.50

Bun!

- 5.00