Comandă onlinemâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

1. Definiții termeni

Termeni și condiții generale – cuprinde suma normelor și procedurilor care reglementează site-ul/aplicația EuCeMananc.ro, fiind în același timp contractul ce guvernează relația între utilizator și dezvoltatorul site-ului/aplicației fiind acceptat de către ambele părți odată cu înregistrarea pe site și bifarea căsuței " Da, sunt de acord cu TERMENII ȘI CONDIȚIILE GENERALE "

Societatea - SC HCL Online Advertising SRL

EuCeMananc.ro - site-ul/aplicația de comenzi online

Site-ul EuCeMananc.ro – pagina web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în internet și administrate de SC HCL Online Advertising SRLstrong>, unde se regăsesc încărcate produsele și serviciile partenerilor, propuse de către acestea spre vânzare utilizatorilor înscriși

Aplicația EuCeMananc – este o funcționalitate limitată a platformei EuCeMananc.ro, în fapt, un program destinat terminalelor mobile care rulează pagina de web www.EuCeMananc.ro, fiind un instrument de facilitare a plasării de comandă on-line de pe mobil

Comandă online – solicitarea prin intermediul site-ului EuCeMananc.ro sau al aplicației EuCeMananc de a cumpăra unul sau mai multe produse promovate pe site de către restaurantele partenere

Utilizator/Client utilizator – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, înregistrată pe site-ul EuCeMananc.ro sau în aplicația EuCeMananc conform cerințelor

Cont utilizator – secțiunea din site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Clientului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Utilizator/Client utilizator, precum și istoricul activității derulate de acesta pe site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc

Restaurant – unitate de alimentație care prepară în bucătăria proprie mâncăruri și le desface contra cost, și care, de asemenea, își publică și promovează produsele spre vânzare prin site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc

Cămară – societate comercială autorizată să desfășoare activități de comerț cu amănuntul de produse alimentare sau/și nealimentare

Curier, Societate de Curierat, Taxi – unitate de transport autorizată să transporte mărfuri și produse contra cost

Partener EuCeMananc.ro – persoană fizică sau juridică implicată contractual în procesul îndeplinirii serviciilor noastre (Restaurant partener, Comerciant partener, Cămară parteneră, Curier, Societățile de curierat și/sau Transportator, Livrator)

Terț – orice persoană fizică sau juridică, alta decât utilizatori ai site-ului EuCeMananc.ro sau al aplicației EuCeMananc sau Parteneri, care nu se află într-o relație contractuală cu Societatea;

Document – prezentul document denumit Termeni și condiții generale

Conținut(a) toate informațiile de pe site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; (b) conținutul oricărui e-mail sau informație comunicată prin orice mijloc electronic și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, trimis de Societate către Utilizator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; (c) orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator/partener al Societății Utilizatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta; (d) informații legate de Ofertele și/sau tarifele practicate de Parteneri într-o anumită perioadă; (e) date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia

Consimțământ - consimțământ al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabilește stabilește că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Astfel încât, dacă nu aveți 16 ani împliniți, vă rugăm să nu utilizați site-ul EuCeMananc.ro și nici aplicația EuCeMananc.

NOUTĂȚI – scrisoare de informare regulată, cu scop promoțional, destinat exclusiv utilizatorilor, care cuprinde noutăți sau specificații deosebite în legătură cu informațiile care se regăsesc pe site-ul/aplicația EuCeMananc.ro

FACILITĂȚI ȘI BENEFICII – informări regulate, referitoare la campanii, oferte, promoții, anunțuri, concursuri etc

Review/Evaluare – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu

Întrebare – formulă de adresare către Societate prin intermediul formularului din site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile oferite.

Răspuns – informație scrisă/comunicată telefonic care este transmisă Utilizatorului care a adresat o întrebare în site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc.

2. Cine suntem?

Site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc sunt dezvoltate și implementate de către SC HCL Online Advertising SRL, societate comercială română, cu sediul în România, municipiul Timișoara, str. Pictor Ion Negulici, nr. 36, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

SC HCL Online Advertising S.R.L. este înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numarul 36808.

Provocarea noastră este de a vă oferi posibilitatea utilizării unui serviciu de comenzi online de mâncare, prin care să aveți acces la produsele restaurantelor preferate în aceleași condiții de preț ca și în restaurant, iar în paralel să economisiți timp în procesul de căutare a meniului dorit și de plasare și recepționare a comenzii. De asemenea, periodic completăm oferta restaurantelor cu produse complementare pe care le puteti găsi in Cămara EuCeMananc.ro.

EuCeMananc.ro (website, aplicație) este un sistem prin intermediul căruia partenerii noștri (restaurante, pizzerii, fast-food-uri, firme catering, transportatori, comercianți, etc.) își afișează propriile oferte de mâncare, produse și/sau servicii, iar utilizatorii EuCeMananc pot identifica și comanda o varietate de produse, de la oricare dintre aceștia, folosind contul personal de client.

3. General

Folosirea site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc (creare cont, înregistrare) implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor generale, expuși mai jos. Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, utilizatorul ia la cunoștință și își asumă în totalitate drepturi și obligații ce decurg din accesarea site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc.

Termenii și Condițiile generale de utilizare ai site-ului EuCeMananc.ro și ai aplicației EuCeMananc au valoare contractuală.

S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , își rezervă dreptul de a modifica și/sau de a actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Pentru utilizarea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor la fiecare utilizare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica campaniile, ofertele, promoțiile, anunțurile, concursurile, fără o notificare prealabilă.

Nu agreăm cenzura dar ne rezervăm dreptul de a edita sau elimina comentariile și/sau review-urile care au un limbaj licențios, injurios sau instigator!

S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , își rezervă dreptul de a suspenda sau chiar de a desființa contul dumneavoastră, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ul EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc în situația în care ne oferiți informații false, în situația în care aveți un limbaj licențios sau un comportament necorespunzător ce se abate de la normele bunei cuviințe, în situația în care refuzați să respectați partial sau total clauze prevăzute în prezentul document, precum și în situații de inactivitate pentru o perioadă mai mare de timp.

Alegând să nu acceptați Termenii și condițiile generale vom fi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre, deoarece întregul proces are la bază informațiile colectate de la dumneavoastră, fără de care nu se poate onora comanda dvs online.

Pentru a putea beneficia de avantajele informărilor referitor la FACILITĂȚI ȘI BENEFICII, respectiv la NOUTĂȚI, puteți opta separat prin bifarea acestora în contul dumneavoastră de client.

3.1. Drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținutul site-ului EuCeMananc.ro, precum și aplicația EuCeMananc sunt proprietatea exclusivă a firmei S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , întreținute și administrate de către aceasta, fiind apărate de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor, conform Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Marca EuCeMananc.ro este înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) în temeiul Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată, sub numărul 133225.

Nimic din conținutul acestui site nu constituie o licență și nici nu conferă dreptul de a utiliza vreo imagine, marcă comercială, marcă de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site, de către vreo persoană. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoană fără acordul scris prealabil din partea S.C. HCL Online Advertising S.R.L. Folosirea, fără acordul scris al Societății, a oricăror elemente de conținut (texte, imagini, butoane, programe, scripturi, elemente de grafică web, logo-uri, grafice etc.,) sau marcă, este strict interzisă.

SC HCL Online Advertising SRL își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând, dacă este cazul, la acționarea în judecată a celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală.

3.2. Misiunea noastră

Principala noastră misiune este să vă punem la dispoziție, explicit, o gamă largă de restaurante și meniul lor, printr-un serviciu online de cea mai bună calitate.

De asemenea, ne concentrăm permanent pe îmbunătățirea serviciilor prin oferirea posibilității clientului de a comenta și evalua experiența avută în legătură cu site-ului EuCeMananc.ro, sau cu aplicația EuCeMananc și serviciile conexe oferite.

Vom continua să rămânem orientați spre creșterea vizibilității și calității site-ului EuCeMananc.ro, precum și aplicației EuCeMananc, precum și a numărului, diversității și mai ales a calității produselor, prin selecția atentă a Partenerilor cu care intrăm în relații contractuale.

3.3. Viziunea noastră

"Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea."
Theodore Zeldin

Pornind de la acest citat dorim să aducem zâmbete pe chipul oamenilor, oferindu-le experiențe unice și de neuitat, în ceea ce privește experiențele culinare prin ofertele de meniuri diversificate ale partenerilor noștri, atent selecționați.

3.4. Scopul nostru

Suntem orientați spre clienți, de aceea prioritatea noastră este satisfacția clientului. Principiile de funcționare care ne definesc ca serviciu de calitate sunt:

3.5. Valorile noastre

4. Drepturi si obligații

4.1. Drepturile utilizatorilor

În vederea utilizării serviciului oferit de noi prin site-ul EuCeMananc.ro, respectiv prin aplicația EuCeMananc, sunteți de acord să ne furnizați informații adevărate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

Oricărui utilizator care este înregistrat pe site-ul EuCeMananc.ro, respectiv în aplicația EuCeMananc îi sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate și reglementate prin legislația internă și prin norme europene.

Mai multe detalii referitor la politica de prelucrare a datelor

În vederea exercitării acestor drepturi, trebuie să vă adresați cu o solicitare către: SC HCL Online Advertising S.R.L., str. Pictor Ion Negulici, nr. 36, Timișoara, județ Timiș, sau pe e-mail la adresa datepersonale@EuCeMananc.ro

4.1.1 Drepturile minorilor

Normele europene stabilesc că prelucrarea datelor minorilor pe bază de consimțământ va fi legală doar dacă minorul care și a dat consimțământul are cel puțin 16 ani.

Astfel încât, dacă nu aveți 16 ani împliniți, vă rugăm să nu utilizați site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc.

4.2. Obligațiile utilizatorilor

Orice utilizator/client care se înregistrează pe site, oferind date cu caracter personal, trebuie să își manifeste acordul în mod expres și neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Societate, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, precum și cu Regulamentul (UE) 2016/679.

Pentru a putea folosi serviciile noastre oferite prin intermediul site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc, aveți obligația de a furniza date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut în formularul de înregistrare al site-ului și totodată să aduceți corecții acestora în cazul în care intervin modificări.

Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , își rezervă dreptul de a suspenda sau de a desființa contul dumneavoastră, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc.

Utilizatorul/clientul are obligația de a folosi site-ul cu bună credință, fără a încerca în vreun fel să aducă atingere securității acestuia.

Utilizatorul/clientul are obligația de a folosi un limbaj decent în toate review-urile și comentariile pe care le face în cadrul site-ului, aplicației, sau în alte medii sau platforme, referitoare la site/aplicație, la Societate, la angajații, colaboratorii sau Partenerii acesteia. Comentariile și/sau review-urile care au un limbaj licențios, injurios sau instigator pot fi editate, șterse, iar contul clientului suspendat sau chiar închis.

Utilizatorul/clientul are obligația de a nu oferi altora numele și parola contului personal.

Utilizatorul/clientul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară referitoare la lipsa unor eventuale produse nu va putea fi luată în considerare.

4.3. Drepturile Societății

Societatea își rezervă dreptul de a vă suspenda sau chiar desființa contul în situația în care veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, sau în situația în care aveți un comportament neconform sau licențios în cadrul site-ului EuCeMananc.ro, respectiv al aplicației EuCeMananc, sau în situația în care nu folosi site-ul cu bună credință, și aduceți atingere securității acestuia; Societatea are dreptul de a refuza solicitările ulterioare de folosire a site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc.

Societatea are dreptul de a modifica și/sau actualiza oricând documentul cu Termenii și condițiile generale de utilizare a Site-ului EuCeMananc.ro, respectiv al aplicației EuCeMananc fără notificare prealabilă. Vom publica orice modificare prin postarea noii variante în secțiunea aferentă. Vă sugerăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificări.

Societatea are dreptul de a colecta și prelucra datele personale ale acelor utilizatori/clienți ai săi care și-au manifestat acordul acordul în acest sens.

Ne rezervăm dreptul de a modifica campaniile, ofertele, promoțiile, anunțurile, concursurile, fără o notificare prealabilă.

Societatea își rezervă dreptul de a edita sau șterge comentariile și/sau review-urile care au un limbaj licențios, injurios sau instigator, sau chiar de a suspenda sau închide contul utilizatorului/clientului care are un asemenea limbaj, referitor la site/aplicație, la Societate, la angajații, colaboratorii sau Partenerii acesteia.

Societatea își rezervă, de asemenea, dreptul de a actualiza, modifica, șterge sau schimba documentele referitoare la Politica privind protecția datelor personale, Politica de utilizare a fișierelor de tip cookie, Politica comercială a Societății. Vă vom înștiința despre aceste modificări prin intermediul site-ului EuCeMananc.ro, respectiv al aplicației EuCeMananc, sau chiar personal atunci când modificarea va presupune să ne reacordați consimțământul.

4.4. Obligațiile Societății

Societatea are obligația este de a coordona în mod eficient și de a duce la îndeplinire serviciile asumate de comenzi online de mâncare.

Societatea are obligația de a asigura funcționalitatea continuă a site-ului EuCeMananc.ro și al aplicației EuCeMananc și de a rezolva problemele apărute în cel mai scurt timp posibil, atâta timp cât acestea nu țin de furnizorul de internet sau de oricare alt terț.

Referitor la datele personale, aplicăm un cadru intern de politici și standarde minime la toate nivelurile Societății noastre pentru a păstra siguranța datelor dvs. Aceste politici și standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementărilor și legislației actuale. În mod specific și conform legii, luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici și proceduri, securitate informatică etc.) pentru a sigura confidențialitatea și integritatea datelor dvs. cu caracter personal și a modului în care sunt prelucrate. În plus, angajații Societății au obligația contractuală de a păstra confidențialitatea și nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal în mod ilegal sau inutil.

5. Răspunderea Societății

5.1. Exonerarea de răspundere

Informațiile publicate pe Site-ul EuCeMananc.ro, respectiv în aplicația EuCeMananc, privind produsele și serviciile de care puteți beneficia, precum și prețurile acestora, sunt furnizate de către Partenerii EuCeMananc.ro (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii), aceștia fiind singurii responsabili de acuratețea, calitatea și cantitatea lor. Conceperea, redactarea, precum și furnizarea corectă, actuală și exactă a informațiilor, este responsabilitatea fiecărui Partener EuCeMananc în parte.

SC HCL Online Advertising S.R.L., prin Site-ul EuCeMananc.ro și aplicația EuCeMananc reprezintă doar un agregator de oferte.

Societatea nu poartă nici o responsabilitate în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite de Partenerii a căror informații sunt găzduite pe site-ul EuCeMananc.ro sau pe aplicația EuCeMananc.

De asemenea, timpul de livrare, încasarea plății produselor, cât și calitatea produselor si seviciilor comandate cad în responsabilitatea Partenerilor EuCeMananc.ro (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu poate fi trasă la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor care nu se datorează culpei sale, acestea fiind în responsabilitatea Partenerilor EuCeMananc.ro (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale, această responsabilitate revenind, în totalitate, Partenerilor EuCeMananc.ro care au obligația de a-și actualiza permanent informațiile referitoare la meniu și/sau serviciile conexe oferite.

În eventualitatea în care unele caracteristici ale produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul EuCeMananc.ro sau pe aplicația EuCeMananc au fost greșit introduse în bazele noastre de date (sau afișate greșit), compania noastră își rezervă dreptul de a corecta în cel mai scurt timp posibil eroarea aparută.

5.2. Limitarea răspunderii

5.2.1. Despre site si aplicație

S.C. HCL Online Advertising S.R.L. își ia toate măsurile necesare în vedere asigurării celor mai înalte standarde de Securitate ale Site-ului EuCeMananc.ro, respectiv ale aplicației EuCeMananc.

Societatea nu poate fi considerată responsabilă pentru pierderile de informații cauzate de nefuncționalitatea conexiunii la internet și nici nu poate fi ținută responsabilă pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverului de hosting, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru.

Calitatea, cantitatea sau livrarea produselor comercializate și comandate prin intermediul Site-ului EuCeMananc.ro, respectiv al aplicației EuCeMananc, cad exclusiv în sarcina Partenerilor EuCeMananc (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii informațiilor despre produse și servicii de pe site-ul EuCeMananc.ro, respectiv din aplicația EuCeMananc, responsabilitatea revenind în exclusivitate Partenerilor EuCeMananc.ro (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a faptului că utilizatorul contului a divulgat datelor contului său personal către terți.

Societatea nu este răspunzătoare pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi pentru neîndeplinirea unei comenzi, sau pentru deteriorarea produsului în timpul transportului, responsabilitatea revenind în exclusivitate Partenerilor EuCeMananc.ro (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

5.2.2. Despre livrarea comenzii

SC HCL Online Advertising S.R.L., prin site-ul EuCeMananc.ro și aplicația EuCeMananc nu își asumă răspunderea pentru nici o neplăcere/prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii site-ului, aceasta revenind în exclusivitate Partenerilor EuCeMananc.ro (restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii).

Livrarea produselor comandate de pe site-ul EuCeMananc.ro și aplicația EuCeMananc se face într-unul din modurile de mai jos, puse la dispoziție de către fiecare Restaurant/Cămară partener în parte așa cum este contractat de către client prin plasarea comenzii.

Odată confirmată modalitatea de livrare a comenzii, Restaurantul/Cămara partener va pregăti coletul pentru livrare și îl va expedia conform alegerii clientului, având posibilitatea, ca în numele clientului și conform cu alegerea acestuia, să comande și să contracteze transportul ales de către client.

NU toate modurile de livrare sunt accesibile pentru Restaurant/Cămara pertener, aceștia din urmă fiind cei care aleg ce modalități de livrare a produselor pot să pună la dispoziția clientului.

A. Livrare GRATUITĂ

Livrarea se face în raza localității dumneavoastră gratuit.

În unele cazuri livrarea se poate face și în localitățile învecinate, cu sau fără costuri suplimentare, în funcție de politica Restaurantului/Cămării partenere. Toate aceste informații sunt specificate în pagina fiecărui Partener EuCeMananc.

B. Ridicare PERSONALĂ

Produsele vor fi comandate online folosind site-ul sau aplicația EuCeMananc.ro, iar comanda va fi ridicată personal de la locația Restaurantului/Cămarii în timpul estimat și comunicat clientului.

C. Livrare CURIER

Pentru Restaurantele/Cămările partenere care nu au serviciu propriu de livrare, livrarea produselor comandate online de pe site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația EuCeMananc se va face de către Curier/firmă de curierat sau Taxi, conform alegerii făcute de către client.

La predarea produselor, clientul va plăti contravaloarea transportului în baza bonului fiscal.

Transporturile sunt monitorizate și înregistrate, iar orice eventuală fraudă poate fi reclamată și investigată.

Reclamațiile referitoare la transport se pot face la adresa contact@EuCeMananc.ro. Livrarea produselor comandate de pe site-ul EuCeMananc.ro sau din aplicația EuCeMananc se realizează în funcție de modul de livrare ales de către client și în ton cu intervalul orar stabilit de către Restaurantele/Cămările partenere.

În cazul în care comanda nu poate fi onorată, cade în sarcina Restaurantului /Cămării partener să-l notifice pe client. Timpul de livrare este orientativ, în medie fiind de 60 de minute, plus/minus 15 minute, putând fi influențat de multitudinea factorilor neprevăzuți.

5.2.3. Despre plata comenzii

Utilizatorul/Clientul site-ului EuCeMananc.ro sau al aplicației EuCeMananc, în calitatea lui de client al Partenerilor EuCeMananc.ro, este obligat la plata comenzii și a transportului aferent, conform comenzii plasate. S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , în calitate de administrator al site-ului nu poate suporta costul contravalorii produselor comandate și/sau a transportului aferent, această obligație fiind exclusiv în sarcina utilizatorului/clientului care a plasat comanda.

Plata se va face la intrarea în posesie a produselor comandate de către client, în baza bonului fiscal aferent, eliberat de către Restaurant/Cămară. Conform legislației în vigoare, respectiv a OMFP 159/2015 – anunțul oficial de atenționare a clienților pentru a solicita eliberarea bonului fiscal, toate Restaurantele/Cămările partenere, precum și companiile de curierat sau taxi, sunt obligate să emită bon fiscal și să-l înmâneze clientului – această obligație nu cade în sarcina S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , în calitate de administrator al site-ului EuCeMananc.ro și a aplicației EuCeMananc.

5.2.4. Calitatea produselor și a serviciilor

Orice produse vizualizate, comandate și cumpărate prin intermediul site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc, respectiv orice servicii conexe, sunt garantate de către Partenerii noștri contractuali, adică restaurantele partenere, comerciantii parteneri, curierii, societățile de curierat și/sau transportatorii.

SC HCL Online Advertising S.R.L., prin site-ul EuCeMananc.ro și aplicația EuCeMananc are doar rol de agregator și promotor al acestor oferte.

Orice neconcordanță cu așteptările dumneavoastră nu poate fi imputată administratorului SC HCL Online Advertising S.R.L.. De asemenea, autorizările necesare pentru buna funcționare oricăreia dintre acestea și în ton cu reglementările în vigoare, cad exclusiv în sarcina Partenerilor EuCeMananc.ro.

S.C. HCL Online Advertising S.R.L. , în calitate de administrator al site-ului EuCeMananc.ro și a aplicației EuCeMananc, nu poate fi tras la răspundere pentru neîndeplinirea acestor condiții impuse de lege.

6. Despre cookies

Site-ul EuCeMananc.ro și aplicația EuCeMananc folosesc cookie-uri proprii (first-party cookie) și de la terți (third-party cookie) pentru a furniza vizitatorilor o experiență de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Cu ajutorul fișierelor de tip cookie, deținătorul website-ului poate îmbunătăți permanent navigarea pe Internet.

Acestea sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care pot fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Fișierele de tip cookie ajută la servicii web mai bune și au ca rezultat navigarea prietenoasă și personalizată a fiecărui utilizator.

Fișierele de tip cookie NU sunt viruși! Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu pot auto-rula.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivele dvs. și să configurați browserul dvs. web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dvs. web.

Dacă doriți să aflați mai multe infromații despre fișierele de tip cookie, cum sunt utilzate și la ce sunt utilizate, vă recomandăm să parcurgeți mai multe informații în secțiunea dedicată: Politica de utilizare a fișierelor de tip Cookie, precum și la urmatoarele link-uri:

7. Clauze legale

7.1. Despre fraudă

Orice încercare de a accesa neautorizat datele personale ale vreunui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează acestea, este considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri penale la organele competente, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să comită aceste fapte.

De asemenea, introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în mod neautorizat, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului Penal în vigoare.

7.2. Reclamații

Reclamația este o solicitare a utilizatorilor Site-ului EuCeMananc.ro sau a aplicației EuCeMananc de rezolvare a unor situații considerate de către aceștia drept abateri de la condițiile legale sau contractuale de furnizare a serviciului, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție.

Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile cât mai repede posibil, de aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne reclamați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa contact@EuCeMananc.ro, în care să menționați subiectul reclamat și detalii referitoare la acesta, precum și datele dumneavoastră de contact. Termenul de răspuns este de maximum 5 zile lucrătoare, timp necesar pentru a investiga subiectul relamat de dumneavoastră și pentru a formula o opinie.

7.3. Soluționări conflicte

Drepturile si obligațiile părților, impuse de prezentele termeni si condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care părțile nu se pun de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor judecătorești competente

Soluționare alternative, pe cale extrajudiciară a litigiilor rezultate din tranzacțiile online:

Oricare dintre părți are posibilitatea de a depune o reclamație și a solicita soluționarea ei cu ajutorul unei entități independente de soluționare a litigiilor, cu ajutorul unui instrument online dezvoltat de Comisia Europeana, ce poate fi accesat aici.

8. Prelucrarea datelor și confidențialitatea informațiilor

8.1. Site-ul EuCeMananc.ro se poate folosi fără a trebui să se introducă date cu caracter personal.

Însă pentru a putea beneficia de serviciul nostru de comenzi on-line este nevoie să completați date personale precum: numele și prenumele, adresa de livrare unde recepționați comanda, adresa de e-mail și numărul de telefon. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care clienții/utilizatorii sunt de acord și informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către Societate.

Prin completarea datelor dumneavoastră pe Site-ul EuCeMananc.ro sau în aplicația EuCeMananc și prin acceptarea Termenilor și a condițiilor generale, precum și prin acceptarea Politicii de prelucrare a datelor, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să fie colectate, stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către noi și/sau Partenerii și/sau colaboratorii noștri, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

8.2. Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este în principal preluarea și procesarea comenzilor online, informarea utilizatorilor/clienților/partenerilor privind evoluția și statusul fiecărei comenzi, informarea utilizatorilor/clienților privind situația contului personal – deci, ducerea la îndeplinire a serviciului contractat, respectiv livrarea produselor comandate.

De asemenea colectarea și prelucrarea datelor ne ajută la identificarea dumneavoastră în cazul participării la concursuri, la realizarea de rapoarte statistice, la desfășurarea activităților de informare despre Facilități și beneficii, la transmiterea Noutăților, precum și a altor informări referitoare la ofertele în curs, oferirii de felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, adresate doar clienților noștri, activități inerente profilului societății noastre.

Pentru dezabonare de la Noutăți și/sau informările noastre de Facilități și beneficii, vă rugăm să aveți în vedere opțiunea Mă dezabonez din pagina aferentă, respectiv setările din contul dumneavoastră personal.

8.3. Datele colectate și stocate de către compania noastră sunt confidențiale. SC HCL Online Advertising S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal doar altor societăți sau persoane cu care se află în relații contractuale de parteneriat, dar fără a se limita la: Parteneri contractuali (restaurante), colaboratori (dispeceri, curieri, firme de curierat), angajați ai Societății doar în scopul pentru care ne-au fost transmise și numai după și în temeiul unui angajament contractual de confidențialitate și de respectare a legislației naționale și internaționale în vigoare, referitoare la prelucrarea datelor personale, angajament prin care se garantează că aceste date sunt folosite doar în scopul realizării obiectului contractului, că sunt păstrate în siguranță și că utilizarea acestor informații personale se poate face doar conform cu legislația în vigoare.

8.4. Datele prelucrate de noi sunt cele furnizate de către dumneavoastră prin completarea lor în formularul de creare de cont și prin care acceptați să fie incluse în baza de date a EuCeMananc.ro. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care dumneavoastră sunteți de acord și sunteți informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către noi.

8.5. Destinatarii către care se pot transmite datele personale colectate sunt furnizorii implicați in mod direct/indirect în procesul de execuție a comenzii plasate: angajați, restaurante partenere, dispeceri, curieri / firme de curierat, procesatori de plăți on-line, sau, după caz, autorități ale statului (inclusiv autorități fiscale, autorități de protecție a consumatorilor, organele statului competente în materie penală), ca urmare a vreunei obligații legale a Societății;

8.6. Prin clauze speciale stipulate în fiecare contract de parteneriat (cu restaurantele partenere, dispeceri, curierii / firmele de curierat, etc) ne asigurăm de obligativitatea respectării confidențialității datelor personale la care Partenerii noștri au acces prin intermediul relației contractuale cu Societatea, precum și alinierea lor la normele naționale și internaționale referitoare la prelucrarea datelor personale cu fiecare dintre aceștia.

8.7. SC HCL Online Advertising SRL ia toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat,

8.8. În contextul prelucrării datelor cu caracter personal în baza condițiilor specificate în Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016 aveți dreptul la informare și acces la datele proprii cu caracter personal, aveți dreptul și posibilitatea de a vă rectifica datele sau a vă retrage consimțământul, aveți dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), aveți dreptul la restricționarea prelucrării, la opoziție, la portabilitatea datelor.

8.9. Pentru oricare dintre solicitările primite referitor la prelucrarea datelor personale, societatea vă va comunica măsurile luate în temeiul celor de mai sus, precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina dedicată protecției datelor personale, astfel încât să puteți lua o decizie informată referitor la datele dumneavoastră.

9. Politica comercială a Societății

9.1. FACILITĂȚI ȘI BENEFICII

Obiectivul EuCeMananc.ro este acela de a-ți oferi experiențe cât mai plăcute. Pentru noi, timpul tău si dorințele tale sunt importante! De aceea, vrem ca fiecare interacțiune a ta cu aplicația EuCeMananc sau website-ul EuCeMananc.ro să fie una pozitivă, care să te determine să “mai treci pe la noi”!

Cu acest scop în minte, te informăm că facem statistici care ne permit să ne arătăm aprecierea față de oamenii care aleg sa mănânce prin site-ul EuCeMananc.ro sau prin aplicația EuCeMananc. Acestea ne fac să fim în măsură să-ți oferim pachete de beneficii, să te informăm despre discount-uri, să creăm concursuri adaptate la interesele tale și, în plus, să oferim premii care aduc plus valoare in relația pe care o dezvoltăm și o creștem cu fiecare zi care trece și în care tu alegi să iei micul dejun, sau pranzul, sau cina cu ajutorul nostru!

Să știi că vrem feed-back de la tine! Nu foarte des, ci din când in când! Nu este o regulă, nu facem asta dupa calendar, credem însă că relațiile frumoase și adevărate se construiesc prin aducerea oamenilor împreună. Așadar, noi ne dorim încrederea ta și ne angajăm să nu facem abuz de aceasta. Vom fi pe cat se poate de discreți și te vom contacta doar atunci când chiar te vom putea ajuta cu ceva sau îți putem însenina ziua in vreun fel. Vrem să rămânem opțiunea ta numărul unu atunci când vine vorba de alegerea unei platforme prin care tu îți comanzi mâncare. Știm că pentru asta e nevoie să ne cunoastem și să auzim de la tine unde greșim și ce putem îmbunătăți.

Ai posibilitatea să îți exprimi acordul cu privire la primirea de informări despre FACILITĂȚI ȘI BENEFICII dar te poți răzgandi și poți modifica oricând acordul dat, fie din contul tău de client de pe Site-ul EuCeMananc.ro fie cu ajutorul butonului Mă dezabonez din pagina primită.

9.2. NOUTĂȚI

Credem că o persoana informată este o persoană câștigată. Credem în puterea informației si de aceea vrem să îți transmitem NOUTĂȚI cu privire la:

Toate acestea pot să ajungă la tine doar dacă tu îți doresti! Noi, echipa EuCeMananc.ro, te asigurăm că îți vom trimite doar informațiile care sunt relevante pentru tine, acordând o atenție deosebită intereselor tale si timpului tău personal prețios.

Nu vom include aici informări despre aplicație, platformă și comenzi, acestea fiind reglementate mai sus la Facilități și beneficii.

Trebuie să știi că informările la care ne referim aici sunt diferite de informațiile pe care le primești în procesul de comandă on-line. Acele informări sunt obligatorii pentru a putea procesa comanda ta!

Ai posibilitatea să îți exprimi acordul cu privire la primirea de informări despre NOUTĂȚI dar te poți răzgandi și poți modifica oricând acordul fie din contul tău de client de pe Site-ul EuCeMananc.ro fie cu ajutorul butonului Mă dezabonez din pagina primită.

Ultima actualizare: 24 mai 2018.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza documentul Termeni și condiții generale oricând.

Vă rugăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificări.