Comandă onlinemâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei

Login | Cont nou |

1. Cine suntem?

EuCeMănânc.ro este dezvoltat și implementat de către SC HCL Online Advertising SRL, societate comercială română, cu sediul în România, municipiul Timișoara, str. Pictor Ion Negulici, nr. 36, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.
Provocarea noastră este de a vă oferi posibilitatea unui serviciu de comenzi online de mâncare, prin care să aveți acces la produsele restaurantelor preferate în aceleași condiții de preț ca și în restaurant iar în paralel să economisiți timp în procesul de căutare a meniului dorit și de plasare și recepționare a comenzii. De asemenea incercăm să completăm oferta restaurantelor cu produse complementare pe care le puteti găsi in Cămara EuCeMănânc.ro.
EuCeMănânc.ro (website, aplicație) este un sistem prin intermediul căruia partenerii noștri (restaurante, pizzerii, fast-food-uri, firme catering, transportatori, comercianți, etc.) își afișează propriile oferte de mâncare, produse și/sau servicii, iar utilizatorii EuCeMănânc pot comanda o varietate de produse, de la oricare dintre aceștia, folosind contul de client.
Folosirea site-ului EuCeMănânc.ro (vizitare, accesare, înregistrare) implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor, expuși mai jos. Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, utilizatorul își asumă în totalitate drepturi și obligații ce decurg din accesarea site-ului EuCeMănânc.ro. Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului EuCeMănânc.ro au valoare contractuală.
EuCeMănânc.ro își rezervă dreptul de a modifica și/sau de a actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Pentru utilizarea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor la fiecare utilizare.

1.1. Drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului EuCeMănânc.ro este proprietatea exclusivă a firmei S.C. HCL Online Advertising S.R.L., întreținut și administrat de către aceasta, fiind apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor, conform Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, și înregistrat la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci) în temeiul Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată. Prin urmare, folosirea fără acordul acesteia, a oricăror elemente de conținut (texte, imagini, butoane, programe, scripturi, elemente de grafică web, logo-uri, grafice, etc.,) sau marcă, este strict interzisă.
SC HCL Online Advertising SRL își va asigura și impune în mod hotărât recunoașterea drepturilor de proprietate intelectuală în conformitate cu legile în vigoare, ajungând, dacă este cazul, la acționarea în judecataă a celor vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală.

1.2. Misiune

Principala noastră misiune este să vă punem la dispozitie, explicit, o gamă largă de restaurante și meniul lor, printr-un serviciu online de cea mai bună calitate. De asemenea, ne propunem îmbunătățirea serviciilor prin oferirea posibilității clientului de a comenta și evalua experiența avută în legătură cu site-ul/aplicația noastră și serviciile conexe oferite.
Vom lucra în continuare la creșterea imaginii site-ului, dar și a numărului și diversității produselor, tocmai pentru a vă surprinde pozitiv si pentru a vă menține viu interesul de a naviga cât mai eficient pe pe www.EuCeMănânc.ro.

1.3. Viziune

"Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea."
Theodore Zeldin

Pornind de la acest citat dorim să aducem zâmbete pe chipul oamenilor, oferindu-le experiențe unice și de neuitat, în ceea ce privește meniul diversificat al partenerilor noștri.

1.4. Scop

Suntem orientați spre clienți, de aceea prioritatea noastră este satisfacția clientului.
Principiile de funcționare care ne definesc ca serviciu de calitate sunt:

1.5. Valori

2. Definiții termeni

Termeni și condiții – cuprinde suma normelor și procedurilor care reglementează site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro, fiind în același timp contractul ce guvernează relația între utilizator și dezvoltatorul site-ului/aplicației fiind acceptat de către ambele părți odată cu înregistrarea pe site și bifarea căsuței "Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile EuCeMananc.ro"
EuCeMănânc.ro - site-ul/aplicația de comenzi online
Site-ul EuCeMănânc.ro – pagina web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în internet și administrate de SC HCL Online Advertising SRL, unde se regăsesc încărcate produsele și serviciile partenerilor, propuse de către acestea spre vânzare utilizatorilor înscriși
Aplicația EuCeMănânc.ro – este un program destinat terminalelor mobile care rulează pagina de web www.EuCeMănânc.ro
Comandă online – solicitarea prin intermediul site-ului/aplicației EuCeMănânc.ro de a cumpăra unul sau mai multe produse promovate pe site de către restaurantele partenere
Utilizator – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, înregistrată pe site conform cerințelor site-ului
Cont utilizator – cuprinde însumarea informațiilor aferente unui utilizator și a activității derulate de acesta pe site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro
Client – orice persoană fizică sau reprezentant al unei persoane juridice, inregistrată pe site care a plasat o comandă utilizând site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro
Restaurant – unitate de alimentație care prepară în bucătăria proprie mâncăruri și le desface contra cost, și care, de asemenea, își publică și promovează produsele spre vânzare prin site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro
Cămară – societate comercială autorizată să desfăsoare activități de comerț cu amănuntul de produse alimentare sau/și nealimentare
Curier, Taxi – unitate de transport autorizată să transporte mărfuri și produse contra cost
Partener EuCeMănânc.ro – este oricare dintre societățile comerciale identificate ca fiind Restaurant partener, Cămară partene, Transportator, livrator
Newsletter – informări regulate, cu scop promoțional, destinat exclusiv utilizatorilor, care cuprinde noutăți sau specificații deosebite în legătură cu informațiile care se regăsesc pe site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro

3. Drepturi si obligații utilizatori

3.1. Drepturi

Vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora. În vederea exercitării acestor drepturi, trebuie să vă adresați cu o cerere scrisă, datată și semnată către: SC HCL Online Advertising S.R.L., Str. Pictor Ion Negulici, nr. 36, Timișoara, județ Timiș.

3.2. Obligații

Orice utilizator care se înregistrează pe site, oferind date cu caracter personal, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro, în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
Pentru a putea folosi serviciile noastre, oferite prin intermediul site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro, vă obligați să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, așa cum este cerut în formularul de înregistrare al site-ului și totodată să aduceți corecții acestora în cazul în care intervin modificări.
Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, S.C. HCL Online Advertising S.R.L., își rezervă dreptul de a suspenda sau de a desființa contul dumneavoastră, refuzând solicitările ulterioare de folosire a site-ului EuCeMănânc.ro.
Utilizatorul/clientul are obligația de a folosi site-ul cu bună credință, fără a încerca în vreun fel să aducă atingere securității acestuia
Utilizatorul/clientul are obligația de a verifica comanda primita in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la lipsa unor eventuale produse nu va putea fi luata in considerare.

4. Exonerarea de răspundere

Informațiile publicate pe EuCeMănânc.ro, privind produsele și serviciile, precum și prețurile acestora, sunt furnizate de către Partenerii EuCeMananc.ro, site-ul EuCeMananc.ro și aplicația aferenta fiind doar agregator de oferte.
Conceperea, redactarea și furnizarea corectă și exactă a acestor informații, este responsabilitatea fiecărui restaurant partener și/sau a transportatorului-livrator în parte.
Societatea comercială care administrează site-ul EuCeMănânc.ro nu poartă nici o responsabilitate în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite de furnizorii/prestatorii găzduiți pe site.
Timpul de livrare, încasarea plății produselor, cât și calitatea produselor si seviciilor comandate cad în responsabilitatea Partenerilor EuCeMananc.ro.
Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme.
EuCeMănânc.ro nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale, această responsabilitate revenind, în totalitate, Partenerilor EuCeMananc.ro care au obligația de a-și actualiza informatiile referitoare la meniu si serviciile conexe oferite. În eventualitatea în care unele caracteristici ale produselor sau serviciilor prezentate pe site-ul EuCeMănânc.ro au fost greșit introduse în bazele noastre de date (sau afișate greșit), compania noastră își alocă dreptul de a corecta în cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparută.

5. Limitarea răspunderii

5.1. Despre site si aplicație

S.C. HCL Online Advertising S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul, sau pentru problemele cauzate de funcționalitatea conexiunii la internet.
Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverului de hosting, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru.
În ceea ce privește calitatea, cantitatea sau livrarea produselor comercializate și comandate conform standardelor în vigoare, EuCeMănânc.ro nu se face răspunzător pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii site-ului, aceasta revenind în exclusivitate Partenerilor EuCeMananc.ro.

5.2. Despre livrarea comenzii

S.C. HCL Online Advertising S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru nici o neplăcere/prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii site-ului, aceasta revenind în exclusivitate Partenerilor EuCeMananc.ro.
Livrarea produselor comandate de pe site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro se face într-unul din modurile de mai jos, puse la dispoziție de către fiecare Restaurant/Cămară în parte așa cum este contractat de către client prin plasarea comenzii. Odată confirmata modalitatea de livrare a comenzii, Restaurantul/Cămara partener va pregati coletul pentru livrare și îl va expedia conform alegerii clientului, având posibilitatea, ca în numele clientului, și conform cu alegerea acestuia, să comande și să contracteze transportul ales de către client. NU toate modurile de livrare sunt posibile pentru Restaurant/Cămara pertener, aceștia din urmă fiind cei care aleg ce modalități de livrare a produselor doresc să pună la dispoziția clientului.

A. Livrare GRATUITĂ

Livrarea se face în raza localității dumneavoastră gratuit, iar transportul este asigurat de restaurant prin mijloace proprii. În unele cazuri livrarea se poate face și în localitățile învecinate, cu sau fără costuri suplimentare, în funcție de politica Restaurantului/Cămării. Toate aceste informații sunt specificate în pagina fiecărui partener.

B. Ridicare PERSONALĂ

Produsele vor fi comandate online folosind site-ul sau aplicația EuCeMănânc.ro, iar comanda va fi ridicată personal de la locația Restaurantului/Cămarii în timpul estimat și comunicat clientului.

C. Livrare CURIER

Pentru Restaurantele/Cămările care nu au serviciu propriu de livrare, livrarea produselor comandate online de pe site-ul sau aplicația EuCeMănânc.ro se va face de către Curier sau Taxi, conform alegerii făcute de către client. La predarea produselor, clientul va plăti contravaloarea transportului în baza bonului fiscal. Transporturile sunt monitorizate și înregistrate, iar orice eventuală fraudă poate fi reclamată și investigată. Reclamațiile referitoare la transport se pot face la adresa office@eucemananc.ro. Livrarea produselor comandate de pe site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro se realizează în funcție de modul de livrare ales de către client și în ton cu intervalul orar stabilit de către Restaurantele/Cămările partenere. În cazul în care comanda nu poate fi onorată, cade în sarcina Restaurantului /Cămării partener să-l notifice pe client.
Timpul de livrare este orientativ, în medie fiind de 60 de minute, plus/minus 15 minute, putând fi influențat de multitudinea factorilor neprevăzuți.

5.3. Despre plata comenzii

Utilizatorul site-ului, în calitatea lui de client al Partenerilor EuCeMananc.ro, este obligat la plata comenzii și a transportului aferent, conform comenzii plasate. S.C. HCL Online Advertising S.R.L., în calitate de administrator al site-ului nu poate suporta costul contravalorii produselor comandate și/sau a transportului aferent, această obligație fiind exclusiv în sarcina utilizatorului care a plasat comanda.
Plata se va face la intrarea în posesie a produselor comandate de către client, în baza bonului fiscal aferent, eliberat de către Restaurant/Cămară. Conform legislației în vigoare, respectiv a OMFP 159/2015 – anunțul oficial de atenționare a clienților pentru a solicita eliberarea bonului fiscal, toate Restaurantele/Cămările partenere, precum și companiile de curierat sau taxi, sunt obligate să emită bon fiscal și să-l înmâneze clientului – această obligație nu cade în sarcina www.eucemananc.ro și/sau a S.C. HCL Online Advertising S.R.L., în calitate de administrator al site—ului/ aplicației.

5.4. Calitatea produselor și a serviciilor

Produsele comandate și cumpărate prin intermediul site-ului/aplicației EuCeMănânc.ro, respectiv serviciile conexe, sunt garantate de partenerii noștri, adică restaurantele partenere, comerciantii parteneri si/sau transportatorii, site-ul/aplicația EuCeMănânc.ro având doar rol de agregator și promotor al acestor oferte. Orice neconcordanță cu așteptările dumneavoastră nu poate fi imputată administratorului site-ului/aplicației EuCeMănânc.ro. De asemenea, autorizările necesare pentru buna funcționare a acestora și în ton cu reglemetările în vigoare cad exclusiv în sarcina partenerilor site-ului/aplicației EuCeMănânc.ro. S.C. HCL Online Advertising S.R.L., în calitate de administrator al site-ului/aplicației, nu poate fi tras la răspundere pentru neîndeplinirea acestor condiții impuse de lege.

6. Despre cookies

Site-ul EuCeMănânc.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență de navigare superioară și servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.
Cu ajutorul cookie-urilor, deținătorul website-ului poate îmbunătăți permanent navigarea pe Internet.

6.1. Ce este un cookie?

Este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-urile sunt formate din două părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului.
Site-ul folosește atât cookie-uri de sesiune cât și cookie-uri persistente.
Un cookie de sesiune este salvat temporar în memoria calculatorului în timpul navigării vizitatorului pe site-ul web. Acest cookie este șters când utilizatorul îsi închide browser-ul web sau după expirarea unei anumite perioade de timp (adică sesiunea expiră).
Un cookie persistent rămâne pe calculatorul vizitatorului până când acesta este șters. El este stocat pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și în general depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate.

6.2. Care sunt avantajele cookie-urilor?

Cookie-urile ajută la funcționarea eficientă a Internetului și au ca rezultat navigarea prietenoasă și personalizată a fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele website-uri dificil sau chiar imposibil de folosit.

6.3. Securitate și confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. În general, browser-ele au setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un website.

6.4. Cum pot respinge și șterge cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în "opțiuni" sau în meniul de "preferințe" al browserului dvs.
Important de reținut - majoritatea browser-elor acceptă automat cookie-uri, astfel încât daca nu doriți utilizarea cookie-urilor, va trebui sa acționați pentru a șterge sau bloca cookie-urile. Accesați opțiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

7. Clauze legale

7.1. Despre fraudă

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului EuCeMănânc.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul EuCeMănânc.ro, este considerată fraudă și va face obiectul unei plângeri penale la organele competente, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să comită aceste fapte.
De asemenea, introducerea, modificarea sau ștergerea de date informatice, restricționarea accesului la aceste date ori împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic, în scopul de a obține un beneficiu material pentru sine sau pentru altul, dacă s-a cauzat o pagubă unei persoane, constituie fraudă informatică și se pedepsește conform Codului Penal în vigoare.

7.2. Reclamații

Reclamația este o solicitare a utilizatorilor site-ului/aplicației EuCeMănânc.ro de rezolvare a unor situații considerate de către aceștia drept abateri de la condițiile legale sau contractuale de furnizare a serviciului, la care se așteaptă un răspuns sau o rezoluție. Este în interesul nostru să abordăm toate reclamațiile cât mai repede posibil, de aceea vă rugăm ca în cazul în care doriți să ne reclamați un anume aspect care este în dezacord cu așteptările dumneavoastră vă invităm să ne scrieți un e-mail la adresa office@eucemananc.ro, în care să menționați subiectul reclamat și detalii referitoare la acesta, precum și datele dumneavoastră de contact. Noi promitem să răspundem în maximum 5 zile lucrătoare, timp necesar pentru a investiga subiectul relamat de dumneavoastră și pentru a formula o opinie.

7.3. Soluționări conflicte

Orice conflict, apărut între S.C. HCL Online Advertising S.R.L. și utilizatori/parteneri, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanțele de judecată competente din municipiul Timișoara, legea aplicabilă fiind cea română.

8. Protecția datelor și confidențialitatea informațiilor

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC HCL Online Advertising S.R.L., prin site-ul EuCeMănânc.ro și aplicația EuCeMănânc, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizează utilizatorii.

8.1. Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal

SC HCL Online Advertising S.R.L. (EuCeMănânc.ro) este înregistrată în REPDCP (Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal) cu numărul 36808.

Datele furnizate sunt destinate: preluării comenzilor online, informării utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, informării utilizatorilor/clienților (Consumatorilor) privind situația contului lor, livrării produselor comandate, identificării dumneavoastră în cazul participării la concursuri, activităților de marketing, reclamă și publicitate, transmiterii de newslettere cu ofertele în curs, transmiterii de felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Ne obligăm ca datele cu caracter personal vor fi:

8.2. Părțile care au acces la informațiile cu caracter personal

Datele înregistrate de către compania noastră sunt confidențiale, destinate utilizarii de către operatorii noștri. EuCeMănânc.ro poate furniza datele cu caracter personal doar altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar fără a se limita la Partenerii EuCeMananc.ro, însă doar în scopul pentru care ne-au fost transmise și numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea colaboratorilor, prin care se garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță si că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare. Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de către dumneavoastră prin completarea datelor în formularul de creare de cont și prin care acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fi incluse în baza de date a EuCeMănânc.ro. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care dumneavoastră sunteți de acord și sunteți informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către noi. Alegând să nu vă înscrieți în baza noastră de date nu veți putea beneficia de serviciul nostru, cât și de reducerile și ofertele noastre promoționale exclusive.

8.3. Măsuri luate pentru asigurarea securității prelucrării datelor cu caracter personal

SC HCL Online Advertising SRL ia toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, după cum urmează:
a. Utilizatorii accesează baza de date cu caracter personal numai pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu;
b. La intervale de timp (zilnic) se efectuează o copie de siguranță a bazei de date;
c. Computerele de la care se accesează baza de date a informațiilor cu caracter personal au implementate soluții de protecție antivirus, antispam și firewall actualizate la zi.
Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si analizăm noile tehnologii în domeniu și, atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea îmbunătățirii sistemelor noastre de securitate.

8.4. Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate și/sau prelucrate

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de către clienți prin completarea datelor în formularul de creare de cont și prin care se declară că acceptă necondiționat ca datele lor personale să fie incluse în baza de date a EuCeMănânc.ro. De asemenea, prin completarea datelor pe EuCeMănânc.ro avem acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale ale utilizatorilor să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către noi și colaboratorii noștri, în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora. Site-ul EuCeMănânc.ro se poate folosi fără a trebui să se introducă date cu caracter personal, însă pentru a beneficia de serviciul nostru este posibil să trebuiască completate date personale precum: numele, adresă de livrare, adresă de e-mail și numărul de telefon. Datele sunt înregistrate numai în momentul în care clienții/utilizatorii sunt de acord și informați în privința faptului că acestea vor fi transmise către noi. Sub nicio formă utilizatorii nu au obligația de a ne furniza datele lor personale, acestea folosind la prestarea serviciului EuCeMănânc.ro dar și la completarea bazei noastre de date necesară îmbunătățirii serviciului prestat și efectuării acțiunilor noastre de promovare. Alegând să nu se înscrie în baza noastră de date nu vor putea beneficia de serviciul nostru, cât și de reducerile și ofertele noastre promoționale exclusive.