Acces locatie

Politica de prelucrare a datelor personale

╚Öi confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor

Defini╚Ťii termeni

Date cu caracter personal - orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă

Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice opera┼úiune sau set de opera┼úiuni care se efectueaz─â asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, ├«nregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezv─âluirea c─âtre ter┼úi prin transmitere, diseminare sau ├«n orice alt mod, al─âturarea ori combinarea, blocarea, ┼čtergerea sau distrugerea lor

Societatea - SC HCL Online Advertising SRL societate comercial─â rom├ón─â, cu sediul ├«n Rom├ónia, municipiul Timi╚Öoara, str. Pictor Ion Negulici, nr. 36, jude╚Ťul Timi╚Ö, ├«nmatriculat─â la Registrul Comer╚Ťului de pe l├óng─â Tribunalul Timi╚Ö cu nr. J35/2856/2013, av├ónd cod de ├«nregistrare fiscal─â RO32487169, societate care func╚Ťioneaz─â conform tuturor prevederilor legale ├«n vigoare, din Rom├ónia

EuCeMananc.ro ÔÇô denumire generic─â pentru site-ul EuCeMananc.ro sau aplica╚Ťia EuCeMananc.

Site-ul EuCeMananc.ro ÔÇô pagin─â web multimedia (con╚Ťin├ónd texte, imagini fixe, anima╚Ťii ╚Ö.a.), accesibile ├«n internet ╚Öi administrate de SC HCL Online Advertising SRL, unde se reg─âsesc ├«nc─ârcate produsele ╚Öi serviciile partenerilor, propuse de c─âtre acestea spre v├ónzare utilizatorilor ├«nscri╚Öi

Aplica╚Ťia EuCeMananc ÔÇô este o func╚Ťionalitate limitat─â a platformei EuCeMananc.ro , ├«n fapt, un program destinat terminalelor mobile care ruleaz─â pagina de web www. EuCeMananc.ro , fiind un instrument de facilitare a plas─ârii de comand─â online de pe mobil

Persoana vizat─â ÔÇô persoana fizic─â care se ├«nregistreaz─â ├«n site-ul EuCeMananc.ro sau ├«n aplica╚Ťia EuCeMananc ╚Öi ale c─ârei date cu caracter personal sunt supuse prelucr─ârii

Consim╚Ť─âm├ónt - consim╚Ť─âm├ónt al persoanei vizate ├«nseamn─â orice manifestare de voin╚Ť─â liber─â, specific─â, informat─â ╚Öi lipsit─â de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accept─â, printr-o declara╚Ťie sau printr-o ac╚Ťiune f─âr─â echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc s─â fie prelucrate. Regulamentul (UE) 2016/679 stabile╚Öte c─â prelucrarea datelor minorilor pe baz─â de consim╚Ť─âm├ónt va fi legal─â doar dac─â minorul care ╚Öi a dat consim╚Ť─âm├óntul are cel pu╚Ťin 16 ani.

Astfel ├«nc├ót, dac─â nu ave╚Ťi 16 ani ├«mplini╚Ťi, v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi site-ul EuCeMananc.ro sau aplica╚Ťia EuCeMananc.

Comand─â online ÔÇô solicitarea prin intermediul Site-ului EuCeMananc.ro sau din aplica╚Ťia EuCeMananc de a cump─âra unul sau mai multe produse promovate pe site de c─âtre restaurantele partenere

Utilizator/Client utilizator ÔÇô orice persoan─â fizic─â sau reprezentant al unei persoane juridice, ├«nregistrat─â ├«ntr-un cont pe site-ul EuCeMananc.ro sau ├«n aplica╚Ťia EuCeMananc, conform cerin╚Ťelor

Cont utilizator ÔÇô sec╚Ťiunea din site-ul EuCeMananc.ro sau din aplica╚Ťia EuCeMananc format─â dintr-o adres─â de e-mail ╚Öi o parol─â care permite Utilizatorului/Clientului transmiterea Comenzii online ╚Öi care con╚Ťine informa╚Ťii despre Utilizator/Client utilizator/Cump─âr─âtor, precum ╚Öi istoricul activit─â╚Ťii derulate de acesta pe Site-ul/Aplica╚Ťia EuCeMananc.ro

Restaurant ÔÇô unitate de alimenta╚Ťie care prepar─â ├«n buc─ât─âria proprie m├ónc─âruri ╚Öi le desface contra cost, ╚Öi care, de asemenea, ├«╚Öi public─â ╚Öi promoveaz─â produsele spre v├ónzare prin site-ul/aplica╚Ťia EuCeMananc.ro

C─âmar─â ÔÇô societate comercial─â autorizat─â s─â desf─â╚Öoare activit─â╚Ťi de comer╚Ť cu am─ânuntul de produse alimentare sau/╚Öi nealimentare

Curier, Societate de Curierat, Taxi ÔÇô unitate de transport autorizat─â s─â transporte m─ârfuri ╚Öi produse contra cost

Partener EuCeMananc.ro ÔÇô persoan─â fizic─â sau juridic─â implicat─â contractual ├«n procesul ├«ndeplinirii seerviciilor noastre (Restaurant partener, C─âmar─â partener─â, Curier, Transportator, Livrator)

Ter╚Ť ÔÇô orice persoan─â fizic─â sau juridic─â, alta dec├ót utilizatori ai Site-ului EuCeMananc.ro sau ai Aplica╚Ťiei EuCeMananc sau Parteneri, care nu se afl─â ├«ntr-o rela╚Ťie contractual─â cu Societatea;

Document ÔÇô prezentul document denumit Protec╚Ťia datelor personale ╚Öi confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor

Con╚Ťinut ÔÇô (a) toate informa╚Ťiile de pe Site-ul/Aplica╚Ťia EuCeMananc, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; (b) con╚Ťinutul oric─ârui e-mail sau informa╚Ťie comunicat─â prin orice mijloc electronic ╚Öi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, trimis de Societate c─âtre Utilizator prin mijloace electronice ╚Öi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; (c) orice informa╚Ťie comunicat─â prin orice mijloc de c─âtre un angajat/colaborator/partener al Societ─â╚Ťii Utilizatorului, conform informa╚Ťiilor de contactare, specificate sau nu de c─âtre acesta; (d) informa╚Ťii legate de Ofertele ╚Öi/sau tarifele practicate de Parteneri ├«ntr-o anumit─â perioad─â; (e) date referitoare la V├ónz─âtor, sau alte date privilegiate ale acestuia

FACILIT─é╚ÜI ╚śI BENEFICII ÔÇô inform─âri regulate, referitoare la campanii, oferte, promo╚Ťii, anun╚Ťuri, concursuri etc

NOUT─é╚ÜI ÔÇô scrisoare de informare regulate, cu scop promo╚Ťional, destinat exclusiv utilizatorilor, care cuprinde nout─â╚Ťi sau specifica╚Ťii deosebite ├«n leg─âtur─â cu informa╚Ťiile care se reg─âsesc pe site-ul/aplica╚Ťia EuCeMananc.ro

1. General

SC HCL Online Advertising SRL, prin site-ul EuCeMananc.ro ╚Öi aplica╚Ťia EuCeMananc, ne lu─âm angajamentul de a v─â respecta via╚Ťa privat─â. Lu─âm ├«n serios protec╚Ťia datelor personale ale clien╚Ťilor ╚Öi securitatea lor prin respectarea ╚Öi conformarea cu legisla╚Ťia actualizat─â privind politica de protec╚Ťie a datelor cu caracter personal ╚Öi a vie╚Ťii private.

Astfel, ├«n conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date, modificat─â ╚Öi completat─â, ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi protec╚Ťia vie╚Ťii private ├«n sectorul comunica╚Ťiilor electronice, precum ╚Öi Regulamentul (UE) 2016/679, SC HCL Online Advertising SRL, prin site-ul EuCeMananc.ro ╚Öi aplica╚Ťia EuCeMananc, are obliga╚Ťia de a administra ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizeaz─â utilizatorii, Clien╚Ťi sau Parteneri.

SC HCL Online Advertising SRL ( EuCeMananc.ro ) este ├«nregistrat─â ├«n REPDCP (Registrul de Eviden╚Ť─â a Prelucr─ârilor de Date cu Caracter Personal) cu num─ârul 36808.

2. Ce date colect─âm

2.1. Datele cu caracter personal sunt informa╚Ťii referitoare la o persoan─â fizic─â cum sunt numele, prenumele, adresa, data na╚Öterii, nr. de telefon, e-mailul, adresa IP ╚Öi date conexe.

Colectăm diverse tipuri de informaţii corelate cu serviciile oferite, după cum urmează:

informaţii pe care ni le furnizaţi direct:

  • clien╚Ťi/utilizatori prin completarea datelor ├«n formularul de creare de cont, loc ├«n care se d─â acceptul ca datele lor personale s─â fie incluse ├«n baza de date a EuCeMananc.ro
  • clien╚Ťi/utilizatori prin completarea ╚Öi plasarea comenzilor online
  • parteneri prin ├«ncheierea contractelor de colaborare

informaţii pe care le colectăm privind modul în care utilizaţi serviciile:

Atunci cand accesa╚Ťi site-ul EuCeMananc.ro sau aplica╚Ťia EuCeMananc, serverele noastre creeaz─â ├«n mod automat ├«nregistr─âri ale vizitei dumnevoastr─â. Aceste ├«nregistr─âri includ, de obicei, adresa IP, num─ârul de acces─âri, pagina de internet de la care te-ai conectat ╚Öi alte date.

Pentru mai multe informa╚Ťii, te rug─âm s─â consul╚Ťi politica Societ─â╚Ťii privind fi╚Öierele de tip ÔÇ×cookieÔÇŁ: https://EuCeMananc.ro/desprecookies.html

Categoriile de date pe care le prelucr─âm sunt:

  • Date personale de identificare ale persoanei fizice (nume, prenume, adres─â, telefon, e-mail, adres─â IP) sau a persoanei juridice (denumire, nr. ├«nregistrare la Registrul Comer╚Ťului, Cod Unic Identificare, adres─â, telefon, e-mail, nume prenume reprezentant). Datele sunt necesare pentru derularea raportului contractual cu Societatea, precum ╚Öi pentru ducerea la ├«ndeplinire a serviciilor asumate;
  • Date referitoare la comenzile efectuate;
  • Detalii personale financiare (informa╚Ťii legate de contul bancar): doar pentru efectuarea de pl─â╚Ťi ├«n sistem on-line ÔÇô dac─â e cazul;

Prin completarea datelor dumneavoastr─â pe site-ul EuCeMananc.ro sau ├«n aplica╚Ťia EuCeMananc ╚Öi prin acceptarea Politicii de prelucrare a datelor, precum ╚Öi prin acceptarea Termenilor ╚Öi a condi╚Ťiilor generale, v─â da╚Ťi acordul expres ╚Öi neechivoc ca aceste date personale s─â fie colectate, stocate, utilizate ╚Öi prelucrate nelimitat teritorial ╚Öi/sau temporar de c─âtre noi ╚Öi/sau Partenerii ╚Öi/sau colaboratorii no╚Ötri, ├«n temeiul unui angajament de confiden╚Ťialitate din partea acestora.

2.2. Site-ul EuCeMananc.ro se poate folosi f─âr─â a trebui s─â se introduc─â date cu caracter personal.

├Äns─â, pentru a putea beneficia de serviciul nostru de comenzi on-line, este nevoie s─â completa╚Ťi date personale precum:

  • numele ╚Öi prenumele
  • adresa de livrare unde recep╚Ťiona╚Ťi comanda
  • adresa de e-mail
  • num─ârul de telefon

2.3. Datele sunt ├«nregistrate numai ├«n momentul ├«n care clien╚Ťii/utilizatorii sunt de acord ╚Öi informa╚Ťi ├«n privin╚Ťa faptului c─â acestea vor fi transmise c─âtre noi.

Sub nicio form─â utilizatorii nu au obliga╚Ťia de a ne furniza datele lor personale, dar acestea sunt obligatorii pentru prestarea serviciului EuCeMananc.ro , ╚Öi, de asemenea, ne folosesc la completarea bazei noastre de date necesar─â ├«mbun─ât─â╚Ťirii serviciului prestat ╚Öi efectu─ârii ac╚Ťiunilor noastre de promovare.

3. Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal

3.1. Conform cerin╚Ťelor Legii nr. 677/2001 pentru protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circula╚Ťie a acestor date, modificat─â si completat─â, SC HCL Online Advertising SRL ( EuCeMananc.ro ) are obliga╚Ťia de a administra in condi╚Ťii de siguran╚Ť─â ╚Öi numai pentru scopurile specificate, datele personale care ne sunt furnizate.

Datele personale ale clien╚Ťilor care ne sunt furnizate sunt colectate, stocate ╚Öi prelucrate ├«n vederea:

  • prelu─ârii ╚Öi proces─ârii comenzilor online;
  • inform─ârii utilizatorilor/clien╚Ťilor/partenerilor privind evolu╚Ťia ╚Öi statusul comenzilor prin e-mail sau push notifications, inclusiv informarea prin e-mail referitoare la ├«nregistrarea ├«n cont (inform─âri f─âr─â leg─âtur─â cu inform─ârile periodice cu caracter comercial, despre FACILIT─é╚ÜI ╚śI BENEFICII sau NOUT─é╚ÜI, pentru care v─â da╚Ťi acordul separat)
  • inform─ârii utilizatorilor/clien╚Ťilor privind situa╚Ťia contului lor;
  • ducerii la ├«ndeplinire a serviciului contractat, respectiv livrarea produselor comandate;
  • realizarea de rapoarte statistice interne necesare pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii serviciilor oferite si a imaginii Societ─â╚Ťii, precum ╚Öi pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promo╚Ťii, func╚Ťionalit─â╚Ťi ╚Öi servicii noi;
  • identific─ârii dumneavoastr─â ├«n cazul particip─ârii la concursuri;
  • activit─â╚Ťilor de informare despre FACILIT─é╚ÜI ╚śI BENEFICII (oferte, promo╚Ťii, mesaje publicitare si de marketing) privind activitatea Societ─â╚Ťii noastre si a ter╚Ťilor cu care Societatea are rela╚Ťii contractuale, la adresele de e-mail comunicate nou─â;
  • transmiterii de NOUT─é╚ÜI precum ╚Öi a altor inform─âri referitoare la ofertele ├«n curs, oferirii de felicit─âri, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, adresate doar clien╚Ťilor ├«nregistra╚Ťi.

3.2. Societatea are obliga╚Ťia legal─â referitoare la datele cu caracter personal, ca acestea s─â fie:

  • colectate ├«n scopuri determinate, explicite ╚Öi legitime;
  • adecvate, pertinente ╚Öi neexcesive, prin raportare la scopul ├«n care sunt colectate ╚Öi ulterior prelucrate;
  • prelucrate cu bun─â credin╚Ť─â, ├«n conformitate cu dispozi╚Ťiile legale ├«n vigoare ╚Öi numai pentru scopurile declarate anterior;
  • exacte ╚Öi actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate ╚Öi respectiv prelucrate vor fi ╚Öterse sau rectificate;
  • stocate ├«ntr-o form─â care s─â permit─â portabilitatea precum ╚Öi identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesar─â realiz─ârii scopului pentru care datele sunt colectate ╚Öi prelucrate;

3.3. Prin completarea datelor ├«n formularul de creare de Cont ╚Öi/sau de Comand─â Clientul declar─â ╚Öi accept─â ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC HCL Online Advertising SRL ( EuCeMananc.ro ), ├«nregistrat─â in Registrul de Eviden╚Ť─â a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 36808, ╚Öi ├«╚Öi d─â acordul expres ╚Öi neechivoc ca toate aceste date personale s─â fie stocate, utilizate si prelucrate ├«n scopul prev─âzut mai sus la punctul 3.1.

Pentru a putea beneficia de avantajele inform─ârilor referitor la FACILIT─é╚ÜI ╚śI BENEFICII, respectiv la NOUT─é╚ÜI pute╚Ťi opta separat prin bifarea acestora ├«n contul dumneavoastr─â de client de pe site-ul EuCeMananc

Pentru dezabonare de la campaniile de informare despre FACILIT─é╚ÜI ╚śI BENEFICII, v─â rug─âm s─â ave╚Ťi ├«n vedere op╚Ťiunea M─â dezabonez din pagina aferent─â, respectiv setarea din contul dumneavoastr─â de client de pe site-ul EuCeMananc

Pentru dezabonare de la informarea despre NOUT─é╚ÜI, v─â rug─âm s─â ave╚Ťi ├«n vedere op╚Ťiunea de M─â dezabonez din pagina aferent─â, respectiv setarea din contul dumneavoastr─â de client de pe site-ul EuCeMananc

4. P─âr╚Ťile care au acces la informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal

4.1. Datele colectate ╚Öi stocate de c─âtre compania noastr─â sunt confiden╚Ťiale. Ele sunt destinate utiliz─ârii de c─âtre operatorii no╚Ötri.

4.2. SC HCL Online Advertising SRL ( EuCeMananc.ro ) poate furniza datele cu caracter personal doar altor societ─â╚Ťi sau persoane cu care se afl─â ├«n rela╚Ťii contractuale de parteneriat, dar f─âr─â a se limita la:

  • Angaja╚Ťi ai Societ─â╚Ťii
  • Colaboratori (dispeceri, curieri, firme de curierat)
  • Parteneri (restaurante)

Aceste date le sunt furnizate ├«ns─â doar ├«n scopul pentru care ne-au fost transmise ╚Öi numai dup─â ╚Öi ├«n temeiul unui angajament contractual de confiden╚Ťialitate ╚Öi de respectare a legisla╚Ťiei na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale ├«n vigoare, referitoare la prelucrarea datelor personale, angajament prin care se garanteaz─â c─â aceste date sunt folosite doar ├«n scopul realiz─ârii obiectului contractului, se garanteaz─â c─â sunt p─âstrate ├«n siguran╚Ť─â ╚Öi c─â utilizarea acestor informa╚Ťii personale se poate face doar conform cu legisla╚Ťia ├«n vigoare.

4.3. Datele prelucrate de noi sunt cele furnizate de c─âtre dumneavoastr─â prin completarea lor ├«n formularul de creare de cont ╚Öi prin care accepta╚Ťi s─â fie incluse ├«n baza de date a EuCeMananc.ro . Datele sunt ├«nregistrate numai ├«n momentul ├«n care dumneavoastr─â sunte╚Ťi de acord ╚Öi sunte╚Ťi informa╚Ťi ├«n privin╚Ťa faptului c─â acestea vor fi transmise c─âtre noi.

4.4. Categoriile de destinatari c─âtre care se pot transmite datele personale colectate:

  • angaja╚Ťi
  • furnizorii implica╚Ťi in mod direct/indirect ├«n procesul de execu╚Ťie a comenzii plasate:
    • restaurante partenere
    • dispeceri
    • curieri / firme de curierat
    • procesatori de pl─â╚Ťi on-line
  • autorit─â╚Ťile statului (inclusiv autorit─â╚Ťi fiscale, autorit─â╚Ťi de protec╚Ťie a consumatorilor, organele statului competente ├«n materie penal─â), ca urmare a vreunei obliga╚Ťii legale a Operatorului;

4.5. Prin clauze speciale stipulate ├«n fiecare contract de parteneriat (cu restaurantele partenere, dispeceri, curierii / firmele de curierat, etc) ne asigur─âm de obligativitatea respect─ârii confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor personale la care Partenerii no╚Ötri au acces prin intermediul rela╚Ťiei contractuale cu Societatea, precum ╚Öi alinierea lor la normele na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale referitoare la prelucrarea datelor personale cu fiecare dintre ace╚Ötia.

5. M─âsuri luate pentru asigurarea securit─â╚Ťii prelucr─ârii datelor cu caracter personal

SC HCL Online Advertising SRL ia toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, după cum urmează:

a. ne asigur─âm c─â utilizatorii acceseaz─â baza de date cu caracter personal numai pentru ├«ndeplinirea atribu╚Ťiilor de serviciu;

b. efectu─âm la intervale regulate de timp (zilnic) o copie de siguran╚Ť─â a bazei de date;

c. computerele de la care se acceseaz─â baza de date cu informa╚Ťii cu caracter personal au implementate solu╚Ťii de protec╚Ťie antivirus, antispam ╚Öi firewall actualizate periodic;

d. implement─âm ╚Öi/sau actualiz─âm clauze contractuale de confiden╚Ťialitate ╚Öi de prelucrare a datelor personale, cu privire la obligativitatea respect─ârii normelor ╚Öi legisla╚Ťiei na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale ├«n vigoare, precum ╚Öi prin obligativitatea respect─ârii solicit─ârilor referitoare la datele personale venite de la persoanele ├«ndrituite - ├«n rela╚Ťia cu oricare dintre partenerii no╚Ötri.

e. aplic─âm un cadru intern de politici ╚Öi standarde minime la toate nivelurile societ─â╚Ťii noastre pentru a p─âstra siguran╚Ťa datelor dvs. Aceste politici ╚Öi standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglement─ârilor ├«n vigoare. ├Än mod specific ╚Öi conform legii, lu─âm m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate (politici ╚Öi proceduri, securitate informatic─â etc.) pentru a asigura confiden╚Ťialitatea ╚Öi integritatea datelor dvs. cu caracter personal ╚Öi a modului ├«n care sunt prelucrate. ├Än plus, angaja╚Ťii no╚Ötri au obliga╚Ťia de a p─âstra confiden╚Ťialitatea ╚Öi nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal ├«n mod ilegal sau inutil.

f. Pentru mai mult─â siguran╚Ť─â folosim protocolul HTTPS, un protocol care cripteaz─â datele transmise (de exemplu, prin intermediul formularelor de contact din site). Aceasta ├«nseamn─â c─â, fie ╚Öi ├«n eventualitatea pu╚Ťin probabil─â ├«n care aceste date ar fi interceptate, ele nu ar putea fi citite de c─âtre o ter╚Ť─â parte.

Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si analiz─âm periodic noile tehnologii ├«n domeniu ╚Öi, dac─â este cazul, le aplic─âm ├«n vederea ├«mbun─ât─â╚Ťirii sistemelor noastre de securitate.

6. Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate și/sau prelucrate

6.1. Drepturile pe care le ave╚Ťi ├«n contextul prelucr─ârii datelor cu caracter personal ├«n baza condi╚Ťiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 ╚Öi pe care le puteti exercita oric├ónd:

  • Dreptul la informare

    SC HCL Online Advertising SRL, prin Site-ul EuCeMananc.ro ╚Öi aplica╚Ťia EuCeMananc, ├«n calitate de operator este obligat s─â furnizeze persoanei vizate cel pu┼úin urm─âtoarele informa┼úii, cu excep┼úia cazului ├«n care aceast─â persoan─â posed─â deja informa┼úiile respective:

    a) identitatea operatorului ┼či a reprezentantului acestuia, dac─â este cazul;

    b) scopul în care se face prelucrarea datelor;

    c) informa┼úii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dac─â furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie ┼či consecin┼úele refuzului de a le furniza; existen┼úa drepturilor prev─âzute de prezenta lege pentru persoana vizat─â, ├«n special a dreptului de informare, acces, de interven┼úie asupra datelor ┼či de opozi┼úie etc, precum ┼či condi┼úiile ├«n care pot fi exercitate;

    d) orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

  • Dreptul de acces la datele proprii cu caracter personal

    V─â permite s─â ob╚Ťine╚Ťi din partea noastr─â o confirmare a faptului c─â Societatea prelucreaz─â sau nu date personale care v─â privesc si ce astfel de date sunt prelucrate; ├«n cazul ├«n care datele cu caracter personal care v─â privesc nu sunt colectate de la dumneavoastr─â, orice informa╚Ťii disponibile privind sursa acestora, ├«n cazurile in care nu avem o interdictie legal─â privind divulgarea sursei.

    ├Än vederea exercit─ârii drepturilor prev─âzute mai sus, persoana vizat─â va ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â.

  • Dreptul la rectificare

    Presupune dreptul de a rectifica sau actualiza datele dumneavoastr─â cu caracter personal care sunt inexacte, incomplete sau care s-au modificat.

    Acest lucru ├«l pute╚Ťi realiza chiar dumneavoastr─â, oric├ónd, doar prin accesarea contului de utilizator.

  • Dreptul de interven┼úie asupra datelor

    Orice persoan─â vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la societate, la cerere ┼či ├«n mod gratuit:

    a) dup─â caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ┼čtergerea datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â cu legisla╚Ťia curent─â, ├«n special a datelor incomplete sau inexacte;

    b) dup─â caz, transformarea ├«n date anonime a datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â cu legisla╚Ťia curent─â;

    c) notificarea c─âtre ter┼úii c─ârora le-au fost dezv─âluite datele a oric─ârei opera┼úiuni efectuate conform lit. a) sau b), dac─â aceast─â notificare nu se dovede┼čte imposibil─â sau nu presupune un efort dispropor┼úionat fa┼ú─â de interesul legitim care ar putea fi lezat.

    Pentru exercitarea acestui drept pute╚Ťi ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â.

  • Dreptul la ╚Ötergerea datelor sau ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇŁ

    Presupune dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor cu caracter personal care v─â privesc, ├«n anumite circumstan╚Ťe, precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru ├«ndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) datele dumneavoastr─â au fost prelucrate ilegal, (iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â, iar acesta a fost retras.

    Aleg├ónd s─â v─â ╚Ötergem datele din baza noastr─â de date nu ve╚Ťi mai putea beneficia de serviciul nostru ╚Öi nici de reducerile ╚Öi ofertele noastre promo╚Ťionale.

    Pentru exercitarea dreptului prev─âzut mai sus, persoana vizat─â va ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â.

  • Dreptul de a v─â retrage consim╚Ť─âm├óntul

    Consim╚Ť─âm├óntul poate fi retras ├«n orice moment, atunci c├ónd prelucrarea datelor cu caracter personal care v─â privesc a fost efectuat─â pe baza consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â.

    Aleg├ónd s─â v─â retrage╚Ťi consim╚Ť─âm├óntul nu ve╚Ťi mai putea beneficia de serviciul nostru ╚Öi nici de reducerile ╚Öi ofertele noastre promo╚Ťionale exclusive.

    Pentru exercitarea dreptului prev─âzut mai sus persoana vizat─â va ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â.

  • Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii

    Presupune dreptul de a solicita ╚Öi de a ob╚Ťine restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor cu caracter personal care v─â privesc, ├«n anumite circumstan╚Ťe, precum (i) dumneavoastr─â contesta╚Ťi exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactit─â╚Ťii acelor date, (ii) datele dumneavoastr─â au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastra v─â opune╚Ťi ╚Ötergerii acestora, solicit├ónd restric╚Ťionarea utiliz─ârii lor.

    Pentru exercitarea dreptului prev─âzut mai sus persoana vizat─â va ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â

  • Dreptul la portabilitatea datelor

    Presupune dreptul de a primi datele cu caracter personal care v─â privesc ╚Öi pe care ni le-a╚Ťi furnizat, cu posibilitatea de a le transmite unui alt operator, ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor s-a efectuat fie ├«n baza consim╚Ť─âm├óntului dumneavoastr─â sau a contractului ├«ncheiat cu noi, iar prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat prin mijloace automate.

    Pentru exercitarea dreptului prev─âzut mai sus persoana vizat─â va ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â.

  • Dreptul la opozi╚Ťie

    Presupune c─â, ├«n orice moment, ave╚Ťi dreptul de a v─â opune, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, prelucr─ârii datelor cu caracter personal ├«n anumite circumstan╚Ťe, precum (i) prelucrarea a fost efectuat─â ├«n interesul nostru legitim sau (ii) prelucrarea are drept scop marketingul direct, inclusiv crearea de profiluri pe baza respectivelor dispozi╚Ťii.

    În caz de opoziţie justificată, prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.

    ├Än vederea exercit─ârii acestui drept, persoana vizat─â va ├«nainta Societ─â╚Ťii o adres─â ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â.

  • Dreptul de a depune o pl├óngere la noi ╚Öi/sau la autoritatea competent─â privind protec╚Ťia datelor personale

  • Dreptul de a v─â adresa justi╚Ťiei

    Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.

    Instanţa competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază pârâtul.

6.2. ├Än cererile adresate Societ─â╚Ťii, solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumit─â adres─â, care poate fi ┼či de po┼čt─â electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure c─â predarea i se va face numai personal.

Pentru oricare dintre solicit─ârile primite referitor la prelucrarea datelor personale, societatea este obligat─â s─â v─â comunice m─âsurile luate ├«n temeiul celor de mai sus, precum ┼či, dac─â este cazul, numele ter┼úului c─âruia i-au fost dezv─âluite datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastr─â, ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii.

7. Disclaimer

SC HCL Online Advertising SRL prin site-ul EuCeMananc.ro ╚Öi aplica╚Ťia EuCeMananc nu poate fi ╚Ťinut─â responsabil─â de activit─â╚Ťile de marketing promovate de anumite site-uri de socializare pe care le vizita╚Ťi referitor sau ├«n leg─âtur─â cu reclame/pop-up-uri la site-ul EuCeMananc.ro sau la aplica╚Ťia EuCeMananc.

Aceast─â activitate este consecin╚Ťa comportamental─â pe care o afi╚Öa╚Ťi ├«n mediul online ╚Öi are leg─âtur─â cu set─ârile dumneavoastr─â de cont de pe site-urile respective, set─âri pe care le pute╚Ťi gestiona din conturile dumneavoastr─â.

├Än cazul ├«n care a╚Ťi ales s─â r─âm├óne╚Ťi informat referitor la FACILIT─é╚ÜILE ╚śI BENEFICIILE oferite de EuCeMananc.ro , respectiv s─â primi╚Ťi documentul nostru cu NOUT─é╚ÜI, dar v─â r─âzg├óndi╚Ťi, pute╚Ťi gestiona aceste modific─âri oric├ónd din contul dumneavoastr─â, respectiv pute╚Ťi utiliza func╚Ťia de Dezabonare din inform─âri.

Pentru orice neclarit─â╚Ťi referitor la protec╚Ťia datelor personale ne pute╚Ťi contacta:

  • printr-o solicitare pe e-mail - la adresa: datepersonale@EuCeMananc.ro preciz├ónd numele dumneavoastr─â, adresa po╚Ötal─â sau de e-mail (├«n func╚Ťie de modalitatea prin care dori╚Ťi s─â comunicam), num─ârul de telefon si scopul cererii;
  • printr-o cerere transmis─â Societ─â╚Ťii prin po╚Öt─â la adresa str. Pictor Ion Negulici, nr. 36, Timi╚Öoara preciz├ónd numele dumneavoastr─â, adresa po╚Ötal─â sau de e-mail (├«n func╚Ťie de modalitatea prin care dori╚Ťi s─â comunicam), num─ârul de telefon si scopul cererii.
  • Prin utilizarea formularului de contact de pe site: https://EuCeMananc.ro/contact

Referin╚Ťe:

Comisia European─â ÔÇô despre Protec╚Ťia Datelor cu Caracter Personal

Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal ÔÇô ANSPDCP

Regulamentul UE 2016/679

Legea nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date

Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice

Versiune valabilă începând cu data de 24 mai 2018.