Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

Detaliile Promoției ,,Pofta vine în 30 de minute” – TAboo Brăila & EuCeMananc

4-Oct-2019, autor: Iasmina

Când ți-e poftă de ceva bun, TAboo Brăila vine la tine cât ai zice ,,poftă bună”. Mai exact, în 30 de minute – mâncarea este pregătită special pentru tine și livrată oriunde ai fi în Brăila, în 30 de minute!  

1,2,3 pe locuri, start la livrat pofte și savurat! 😋

Regulament 

 

Secțiunea 1. Organizatorul concursului 

Organizatorul concursului ,,Comandă și Câștigi” este EuCeMananc.ro, proprietatea HCL Online Advertising SRL, cu sediul în România, localitatea Ghiroda, Calea Lugojului, nr. 107, județul Timiș, înmatriculată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Timiș cu nr. J35/2856/2013, având cod de înregistrare fiscală RO32487169, societate care funcționează conform tuturor prevederilor legale, în vigoare, din România.

Campania se va desfășura în perioada 04.10.2019 – 04.12.2019, ora 23:59, prin intermediul platformei EuceMananc.ro.

Secțiunea 2. Descrierea 

Campania îi îndrumă pe toți participanții care locuiesc în Brăila să acceseze online site-ul EuCeMananc.ro sau aplicația mobilă EuCeMananc.ro disponibilă gratuit în magazinele Google Play și AppStore, pe durata campaniei și să plaseze comenzi la restaurantul TAboo Doner Brăila. 

Secțiunea 3. Drepturile și condițiile de participare 

3.1 Campania se adresează tuturor persoanelor fizice sau juridice, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau sex, fie că sunt rezidente în România sau doar aflate temporar în țară și care efectuează o comandă la o adresă de livrare aflată pe teritoriul orașului Brăila. 

 

3.2 Pentru a putea participa la campanie, este necesar ca participanții să dețină sau să își creeze un cont personal pe platforma www.EuCeMananc.ro (varianta web sau aplicație), în care să adauge un număr de telefon și o adresă de email valide, plus toate datele necesare pentru a plasa o comandă prin platforma de comenzi online www.EuCeMananc.ro. 

 

3.3 Toți cei care vor plasa comenzi în valoare minimă de 40 de lei între 04.10.2019 – 04.12.2019 la restaurantul TAboo Doner Brăila,  vor beneficia de oferta campaniei: mâncarea va fi livrată în 30 de minute sau utilizatorii nu vor mai trebui să plătească valoarea comenzii plasate. 

 

3.4 Din momentul plasării comenzii, când utilizatorului i se afișează timpul în care comanda va ajunge, care va fi de 30 de minute la restaurantul TAboo Doner Brăila, până la livrare, nu trebuie să fie depășit timpul respectiv. 

 

3.5 Dacă livratorul ajunge la adresa solicitată de către utilizator, încadrându-se în timpul de livrare de 30 de minute, însă utilizatorul nu poate să fie contactat, i se va trimite un mesaj utilizatorului, iar contravaloarea comenzii nu îi va mai fi restituită, deoarece comanda a ajuns în timp.   

 

3.6 În cazul în care se va depăși timpul, utilizatorul nu va mai trebui să achite contravaloarea comenzii la livrare dacă s-a optat pentru plata cash. În cazul în care utilizatorul a plătit cu cardul, i se va restitui suma în 2 zile lucrătoare din momentul în care a solicitat returnarea sumei de către HCL Online Advertising SRL.

 

3.7 Utilizatorul poate să solicite restituirea contravalorii comenzii dacă a făcut plata cu cardul, sunând la nr. de suport: 0374.490.263, prin e-mail la: suport@eucemananc.ro, pe chat-ul de pe site sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook – EuCeMananc

 

3.8 În cazul în care este o sumă returnată din plata cu cardul, utilizatorului îi va apărea că HCL Online Advertising SRL, reprezentant EuCeMananc, i-a restituit valoarea produselor comandate. 

 

Secțiunea 4. Protecția datelor personale 

Participanții la această campanie au garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să le fie utilizate datele personale furnizate în scopul de a desemna câștigătorul utilizându-i numele și imaginea pentru a le face publice, fără alte obligații sau plăți. 

Secțiunea 5. Regulament general 

Prezenta campanie se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare pe teritoriul României și pe teritoriul Uniunii Europene (UE), respectând drepturile participanților. 

Secțiunea 6. Încetarea campaniei 

Se va face la data de 04.12.2019, ora 23:59, existând posibilitatea de încetare înainte sau după această dată în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, sau printr-o decizie unilaterală a organizatorului. 

Secțiunea 8. Taxe 

Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru taxele aferente, conform legislației aflate în vigoare.

Secțiunea 9. Litigii 

Dacă vor apărea litigii între EuCeMananc.ro, proprietatea SC HCL Online Advertising SRL și participanți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Într-un caz contrar, pentru soluționarea litigiilor, între părțile implicate în litigiu, litigiul va fi înaintat către soluționare lor de către instanțele competente. 

 

(Vazut de 121 ori, 1 vizite azi)