Comandă online, simplu, sigur şi rapid!

poza customer support

Customer Support

29-Nov-2018, autor: Iasmina

Despre EuCeMananc

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platforme de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 370 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.

A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMananc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine-stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

 

Îți cauți job? Ești o persoană sociabilă, zâmbitoare și plină de viață?
Răspunsul tău este da? Atunci și răspunsul nostru este DA! Da, te vrem în echipa #EuCeMananc pe postul de CUSTOMER SUPPORT.

Este musai să ai aptitudini de comunicare, înțelegere și perseverență în interacțiunea cu clienții. Este necesară cunoașterea pachetului Microsoft Office și utilizarea PC-ului .

Te vei ocupa de:
✅Telesales;
✅Preluarea comenzilor;
✅Menținerea relațiilor cu clienții;
✅Vei avea grijă de managementul conturilor partenerilor;
✅Vei oferi suport pentru clienții care au nevoie informații și ajutor cu comenzile.

Te așteptăm în echipa noastră!

 

Aplică acum! (Vazut de 577 ori, 1 vizite azi)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone