Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Marketing job

Job Marketing Junior

21-Nov-2018, autor: Iasmina

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro.

A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

Ești la început de drum și vrei un job fain? Echipa #EuCeMananc se mărește și te vrem alături de noi. 
Dacă ești o persoană cu muuultă energie, pasionată de marketing, curioasă și în același timp analitică te încadrezi perfect în echipa noastră!
 
Vrei să știi ce vei face?
✅Vei lua parte la evenimentele pe care le derulăm
✅Vom colabora pt. canalele de social media Facebook & Instagram
✅Google AdWords, Google +, Pinterest
✅ E-mail marketing
✅ Campanii offline, analize & daily tasks 
Nu contează experiența ci voința! Ne dorim oameni ambițioși, care își doresc să se dezvolte, sunt perseverenți și vor să facă parte dintr-un mediu de lucru super fain . Intră pe link, aplică, iar noi te vom captura cât de curând!

Aplica ACUM – Marketing Junior

(Vazut de 152 ori, 1 vizite azi)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone