Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Angajare Job EuCeMananc

Key Account Manager ECM

8-Nov-2018, autor: EuCeMananc

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

Căutăm oameni ca tine, oameni care să se dedice locului de muncă, transparenți, comunicativi, serioși și ambițioși pentru a se ocupa postul nostru de KEY ACCOUNT MANAGER pentru colaborarea cu partenerii noștri B2B.

Vei menține relația cu partenerii noștri, vei participa la meeting-urile de business și împreună cu cei mai buni oameni, îți vei aduce input-ul tău la deciziile importante.

Ne propunem să-ți oferim un pachet salaria foarte atractiv, bonusuri de performanță, diurne și training-uri de specializare.

Dacă te încadrezi în cele enumerate și vrei să ne surprinzi cu mai multe, completează formularul de mai jos. Te așteptăm în echipa noastră!

Aplica ACUM Key Account Manager ECM


(Vazut de 644 ori, 1 vizite azi)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone