Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Rețetă rapidă – Dovlecel răzălit la cuptor

23-Mar-2017, autor: Ramona

 

Dovlecel răzălit la cuptor

hashbrown

Salutare! 😊

Ai rămas în pană de idei? Sau vrei să gătești o gustare rapidă? Ți-am pregătit mai jos o rețetă ieftină, rapidă și delicioasă pe care trebuie să o încerci!

Lista de cumpărături:

– 2 dovlecei medii

– sare

– 1/2 parmezan răzălit

– 1/3 arpagic

– 1 linguriță de oregano

– 1 linguriță de praf de usturoi

– 1/4 piper negru

– 1 ou

Să ne apucăm de gătit 🙂

Pas 1: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

2: Se dau prin răzătoare dovleceii, pe partea groasă a răzătoarei.

3: Puneți dovleceii răzăliți într-un bol, presărați-i cu sare după gust și amestecați bine. Lăsați-i deoparte 20 de minute.

4: După cele 20 de minute așezați dovleceii răzăliți într-un prosop și îi stoarceți bine de sucul lor într-un alt bol.

5: Reveniți la bolul inițial, după ce ați stors bine dovleceii de zeamă și adăugați ingredientele peste aceștia: parmezanul răzălit, arpagicul, oregano, praful de usturoi, piperul negru și oul. Amestecati bine până se îmbină uniform toate ingredientele.

6: Luați o tavă și acoperiți-o cu folie de copt. Împărțiți compoziția în 6 porții egale și așezați-le pe tavă. (sub ce formă preferați – dreptunghi, oval, pătrat etc. :D)

7 : Introduceți tava în cuptorul preîncălzit. Așteptați 35 de minute sau până se rumenesc.

8:  Se servesc după 10-15 minute cu sosul preferat.

Poftă bună!

Dacă nu-ți permite timpul să gătești această rețetă rapidă, mai avem o variantă pentru tine! 😀

Intră AICI, comandă online tot ce-ți place și îți aducem direct la tine acasă!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone