Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Frigarui, cartofi noi, crengute de rozmarin

Frigarui de cartofi noi pe crengute de rozmarin

26-May-2015, autor: EuCeMananc

Ingrediente:

9 cartofi noi,
3 crengute de rozmarin,
sare si piper din rasnitele Kotanyi,
ulei de masline extravirgin.

Mod de preparare:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja. Lasati-i sa dea doar intr-un clocot, apoi stingeti focul si aruncati apa. E bine sa-i lasati sa se raceasca in mod natural, nu-i bagati in apa rece sau la frigider. Asta daca aveti timp. Dupa ce s-au racit, curatati-i de coaja.

Crengutele de rozmarin spalati-le si curatiti-le apoi de ace, lasati-le doar pe cele din varf.

Trageti cartofii prin crengutele de rozmarin. Turnati putin ulei de masline extravirgin intr-o tava, asezati frigaruile de cartofi, stropiti-le cu ulei si rasniti sare si piper din rasnitele Kotanyi, dupa gust. Mai presarati ace de rozmarin peste cartofi.Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade C pentru 20 de minute. Intoarceti frigaruile la 10 minute. Daca ii vreti mai crocanti, puteti sa-i lasati si 30 de minute.

Serviti cu castraveti sau rosii sau orice alte legume va plac.

Mai multe poze din timpul prepararii, aici.

(Vazut de 145 ori, 1 vizite azi)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: , ,