Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

poza customer support

Customer Support

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platforme de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro.

A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMananc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine-stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

 

Îți cauți un job part-time? Ești o persoană sociabilă, zâmbitoare și plină de viață?
Răspunsul tău este da? Atunci și răspunsul nostru este DA! Da, te vrem în echipa #EuCeMananc pe postul de CUSTOMER SUPPORT.

Este musai să ai aptitudini de comunicare, înțelegere și perseverență în interacțiunea cu clienții. Este necesară cunoașterea pachetului Microsoft Office și utilizarea PC-ului .

Te vei ocupa de:
✅Telesales;
✅Preluarea comenzilor;
✅Menținerea relațiilor cu clienții;
✅Vei avea grijă de managementul conturilor partenerilor;
✅Vei oferi suport pentru clienții care au nevoie informații și ajutor cu comenzile.

Te așteptăm în echipa noastră!

 

Aplică acum! 

Legume cu paste de post

Viața în perioada postului

, autor:

De ce să ții post? Postul joacă un rol important în viața noastră atât din punct de vedere spiritual cât și prin beneficiile fizice și psihice ce ni le aduce. Fie că alegi să ții post sau respingi complet ideea că ți-ar putea folosi acest gen de experiență, e important să înțelegi ce îți poate aduce postul. Și totodată,  să știi în câte arii ale vieții tale poate avea un efect pozitiv.

Când se ține postul?

Postul poate să fie ținut în orice perioadă a anului și poate să fie privit strict ca un ritual ce oferă un reset organismului din punct de vedere fizic. Este evident că o mâncare mai ușoară are efecte pozitive pentru psihic. Atunci când postul este ținut corect și nu include carne, mult zahăr și alte produse animale. El ajută la îmbunătățirea digestiei, accelerează procesul de detoxifiere al organismului, ajută ficatul să funcționeze optim și corpul să asimileze vitaminele mai rapid.

Din punct de vedere spiritual putem considera perioada de post ca o oportunitate să eliminam din planul mental toate preocupările autodistructive dar si negative către cei din jur. Să încercăm să ne curățăm mintea și sufletul de tot ce resimtim ca o povară.

 

 Ce mâncăm în perioada postului?

Totul sună mai frumos și mai simplu până ajungem la cumpărături sau în bucătărie și observăm că nu ne descurcăm cu noile opțiuni de alimente. Asta se întâmplă deseori pentru că nu suntem suficient informați. Dacă alegem să comandăm mâncare lucrurile sunt ceva mai simple pentru că putem merge direct la secția cu produse de post.

Dacă alegem să ne preparăm singuri mâncarea, gama de opțiuni este mult mai largă decât am crede. Pentru a te ajuta vom enumera o mare parte din lucrurile ce le poți consuma dacă alegi să ții post:

  • supele de legume, supe creme sau ciorbe cu legume;
  • mămăliga;
  • fasole bătută sau mâncare de fasole cu legume;
  • tocană de legume;
  • salată de vinete sau vinetele la grătar;
  • legume la grătar sau la cuptor, aici poți varia încercând diverse tipuri de legume și condimente;
  • gem și dulceață;
  • mâncare de cartofi;
  • măsline, nuci, semințe;
  • halva;
  • fructe proaspete sau uscate;
  • mâncare de varză sau varză murată;
  • orez cu legume;
  • paste cu sos și legume;
  • cartofi copți;
  • sfecla proaspătă sau murată;
  • salată de cartofi fierți, ulei de măsline și ceapă;
  • cartofi dulci la cuptor;
  • mâncare de conopidă;
  • dovlecei umpluți cu sos și legume;
  • brioșe cu legume;
  • tortilla cu legume și sos de roșii;
  • sărmăluțe de post;
  • ardei umpluți de post;
  • cartofi cu rozmarin și usturoi la cuptor;
  • dovlecel cu scorțișoară și miere la cuptor.

Lista poate continua și poți varia și combina diverse tipuri de legume cu fructe, fie că prepari o salată cu ele sau le pui într-o tavă la rumenit în cuptor. Sperăm că sugestiile noastre te vor inspira și vei avea o perioadă liniștită în prag de sărbători.

Marketing job

Job Marketing Junior

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro.

A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

Ești la început de drum și vrei un job fain? Echipa #EuCeMananc se mărește și te vrem alături de noi. 
Dacă ești o persoană cu muuultă energie, pasionată de marketing, curioasă și în același timp analitică te încadrezi perfect în echipa noastră!
 
Vrei să știi ce vei face?
✅Vei lua parte la evenimentele pe care le derulăm
✅Vom colabora pt. canalele de social media Facebook & Instagram
✅Google AdWords, Google +, Pinterest
✅ E-mail marketing
✅ Campanii offline, analize & daily tasks 
Nu contează experiența ci voința! Ne dorim oameni ambițioși, care își doresc să se dezvolte, sunt perseverenți și vor să facă parte dintr-un mediu de lucru super fain . Intră pe link, aplică, iar noi te vom captura cât de curând!

Aplica ACUM – Marketing Junior

Job Developer ECM

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMănânc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

<?php

echo “<h1>Programator EuCeMananc<h1>”;
echo “Te vrem în echipa noastră!<br>”;
echo “<p>Dacă ești pasionat de IT, vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, flexibilă, <b> faină </b> și ești bun cunoscător PHP și MySQL, atunci ești persoana potrivită!</p>”;

Echo “Cerințe Frontend<br>”;
echo “<ul>
<li> HTML/CSS </li>
<li> Javascript, jQuery</li>
<li>Angularjs 1.x, Angular 2+, Vuejs, ReactJS or other (nice to have)</li></ul>”;

Echo “Cerințe Backend<br>”;
echo “<ul>
<li> PHP, Nodejs/Express (nice to have) </li>
<li> Baze de date: MySQL, MongoDB (nice to have)</li></ul>”;

echo “<h2>Oferim:<h2>”;
echo “<ul>
<li>Pachet salarial atractiv</li>
<li>Mediu de lucru super fain</li>
<li>Posibilitatea de avansare și dezvoltare</li></ul>”;

?>

Aplica ACUM – PHP developer


Clătite americane

Clătite americane (pancakes) cu cacao și pasiune

, autor:

Trebuie să recunoaștem că la EuCeMananc suntem niște mâncăcioși și pofticioși de clătite. De obicei comandăm online mâncarea noastră preferată pentru că știm cu toții ritmul în care se lucrează în zilele noastre. Preferăm ca în loc să gătim în timpul liber, să punem accentul pe momentele petrecute cu familia, să ne dedicăm nouă înșine timp sau să ne vedem cu prietenii apropiați.

 

Mereu punem accent atât pentru noi cât și pentru tine, cititorule, că este important să-ți aloci timpul prețios cât mai înțelept pentru a face mai mult din ceea ce îți place, ce te face fericit și îți reîncarcă bateriile după o zi foarte plină.

 

Una dintre pasiunile noastre în timpul liber sau la meeting-urile cu toată echipa, sunt clătiteeele!! Pe lângă evidentul mâncat de clătite, ne place să și testăm diferite rețete. Astfel am vrut să facem clătite americane (pancakes) dar cu ceva în plus: cacao și pasiune. Rezultatul? Geniale de bune și pufoase. Ne-am inspirat cum se fac, iar până la urmă noi am ales să facem cât mai simplu.

 

Pentru rețetă noi am folosit ingredientele:Ingrediente Clătite Americane Pancakes

  • 250 gr. făină albă;
  • 270 ml lapte;
  • 2 ouă;
  • 4 linguri zahăr;
  • 4 linguri cacao;
  • 3 linguri ulei;
  • 1 vârf de cuțit cu sare;
  • 2 pliculețe zahăr vanilat;
  • 1 pliculeț praf de copt;
  • 1 strop de pasiune infinită.

 

Specificăm că bolul cu fructe este pentru decor, rețeta se poate realiza și fără un bol apetisant cu fructe. Deși, dacă doriți la final, puteți obține un gust mai bun dacă o să serviți clătitele cu fructe și ciocolată (yummy!!).

Mod de preparare

Pentru preparare noi am folosit un bol mai adânc pentru a nu avea probleme când mixăm ingredientele. Ordinea în care le-am pus noi poate nu a fost cea mai recomandată, dar rezultatul final a fost cu siguranță cel mai dorit. Astfel, am pus ouăle, le-am bătut (amestecat) puțin, apoi am adăugat zahărul vanilat, ambele plicuri. La fel, le-am amestecat până s-au integrat.

Noi la pasul următor am adăugat praful de copt. Aici cine este mai priceput, o să știe efectul, noi încă învățăm. Nu a fost recomandat să facem asta, probabil trebuia făina adăugată, apoi praful de copt. Nu s-au produs daune pentru clătite, dar imediat am adăugat făina pentru a  redresa situația. Totul a fost salvat și am continuat cu laptele, cacaua, zahărul și ulei. Iarăși ar fi recomandat ca zahărul să fie adăugat la început când se bat ouăle.

 

Cum au arătat acești pași practic?

Puteți observa în imaginile de mai jos cum întreaga noastră compoziție face niște bule micuțe. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună, iar la coacere nu vom avea probleme. În plus, se simțea foarte pufoasă compoziția când o amestecam.

Pasi mod de preparare clătite americane (pancakes) cu cacao

Se pune pe foc o tigaie în care adăugăm foarte puțin ulei (2-3 stropi micuți), se adaugă compoziția, după care se lasă pentru a se coace clătitele. Față de clătitele clasice, clătitele americane trebuie să crească atunci când le coacem. Compoziția este mai densă față de cea pentru clătitele normale. În funcție de cât de mari le vreți, atâta compoziție veți pune în tigaie.

Coacere clătite americane (pancakes) cu cacao

Noi le-am făcut de-o mărime medie și am obținut aproximativ 15-20 (este greu să ne exprimăm datorită mâncăcioșilor din jur) bucăți din cantitatea ingredientelor de mai sus. Rezultatele finale au fost cu siguranță cele așteptate. Noi vă urăm poftă bună și spor la clătitele americane (pancakes).

Angajare Job EuCeMananc

Key Account Manager ECM

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

Căutăm oameni ca tine, oameni care să se dedice locului de muncă, transparenți, comunicativi, serioși și ambițioși pentru a se ocupa postul nostru de KEY ACCOUNT MANAGER pentru colaborarea cu partenerii noștri B2B.

Vei menține relația cu partenerii noștri, vei participa la meeting-urile de business și împreună cu cei mai buni oameni, îți vei aduce input-ul tău la deciziile importante.

Ne propunem să-ți oferim un pachet salaria foarte atractiv, bonusuri de performanță, diurne și training-uri de specializare.

Dacă te încadrezi în cele enumerate și vrei să ne surprinzi cu mai multe, completează formularul de mai jos. Te așteptăm în echipa noastră!

Aplica ACUM Key Account Manager ECM


Cu și despre deliciile de Halloween

, autor:

Dacă este octombrie sau mai bine spus, sfârșitul lui octombrie, cu siguranță știm de o sărbătoare împrumutată care ne bântuie atât țara cât și gândurile. Suntem convinși că ai auzit de Halloween, dar puțini am auzit de semnificația adevărată a acestei sărbători. Pe lângă o scurtă prezentare a acesteia, vom atinge subiectul nostru preferat și anume rețetele de Halloween. Mai concret, ne vom delecta vizual simțul umorului cu anumite rețete care s-au dorit și care au fost defapt rezultatele reale.

Știi ce semnifică costumul pe care îl porți astă-seară?

Povestea nu are o singură origine, defapt aceasta provine dintr-o combinație de culturi. Cel mai des întâlnită este teoria conform căreia celții aveau un festival numit Samhaia, care semnifică ,, sfârșitul verii”.

Ceea ce sărbătoreau ei prin intermediul acestui festival era sfârșitul jumătății luminoase și începutul jumătății întunecate a anului. Astfel, sărbătoarea presupune că în această zi, granița dintre lumea acesta și lumea cea de dincolo, nu este la fel de puternică, existând posibilitatea ca cei din lumea de dincolo să vină în lumea aceasta.

Se dorea îndepărtarea spiritelor rele, cele bune și spiritele celor care făceau parte din familie fiind cinstiți. Lucru care se întâmplă și la noi pe 1 Noiembrie, când este ,, Ziua Morților”. Dar astă-seară, în 31 când e Halloween-ul, conform zicalelor, trebuiau purtate costume și măști pentru a se îndepărta numai spiritele rele.

Mai mult….

Considerau că acest lucru se poate face cel mai bine devenind ei însăși un spirit rău prin intermediul costumelor și măștilor. Tradiția care a plecat din Scoția, este mult mai amplă față de cum pare. În ziua festivalului se făceau focuri de tabere, sacrificau animalele, erau trecute chiar prin foc pentru purificare, în timp ce oamenii făceau provizii pentru iarnă și aruncau chiar oasele animalelor în foc. Tradițiile cu purtatul costumelor de Halloween și focurile de tabere încă se mai păstrează în unele zone ale țării.

Cum rămâne cu prăjiturile de Halloween?

Desigur că nu am uitat de partea noastră preferată din articol la care am ajuns cu nerăbdare într-un final. Deși dacă te gândești la prăjituri de Halloween rețete sau prăjituri de Halloween gata făcute, noi avem câteva exemple mai puțin reușite care ne-au amuzat pe măsură.

 

 

Prajitura Skeleton

Briosa Fantoma

Dragon scluptat pe dovleac halloween

Capsuni Fantoma cu Ciocolata alba

Culorile acestei sărbători de Halloween sunt negru și portocaliu. Cel mai des putem observa costume de Halloween care sunt negre și un dovleac de Halloween, care desigur, cei mai populari sunt portocaliu. Se zice că dovlecii care lumină sunt făcuți pentru a lumina sufletele din purgatoriu.

La EuCeMananc, am sculptat un dovleac care este făcut pentru a-ți lumina sufletul și ziua atunci când ești înfometat.

Dovleac EuCeMananc

Cina împreună cu familia

Comandă mâncare

, autor:

Știm cu toții acele dimineți… Dimineți în care avem parte de agitația de dimineață, copiii cu prea multă energie sau de energia colegilor de la birou care încep ziua tumultos. Uneori se întâmplă să ai parte de ambele, iar pe fugă poate vei lua o gustare pe lângă cafeaua de dimineață. Câteva ore mai târziu nimic nu se schimbă, printre task-urile de la birou sau câte ai de făcut tot ce îți vine în minte este: ,,comandă mâncare”. Într-un caz nu foarte pozitiv, alegi un covrig sau o baghetă care să-ți țină de foame până seara când o să vezi tu ce o să mănânci.

De ce, cum și când alegem să comandăm mâncare?

Pentru că este simplu, ușor, mult mai comod, iar în cele din urmă accesibil. Un răspuns pentru întrebarea ,,când alegem să comandăm mâncare?”, evident în momentul în care ne este foame. Dar acum când cineva comandă mâncare, nu o mai face numai pentru că îi este foame. O face pentru că poate alege preparate deosebite, care necesită timp sau chiar cunoștințe mai aprofundate pentru a fi pregătite acasă.

Acum, preferăm să ne petrecem timpul relaxându-ne fără griji, fără să pierdem timpul sau prea multe resurse financiare pentru a găti un singur fel de mâncare. Stilul de viață alert și varietatea de opțiuni ne determină să alegem a comanda mâncare tot mai des.

Te întrebi cine comandă mâncare?

Toți comandăm mâncare! Mai mult, românii au ajuns să cheltuie zeci de mii de euro zilnic pe mâncarea comandată, iar majoritatea se declară mulțumiți. Piața este în continuă creștere și pe bună dreptate! Precum am zis, economisim timp, bani, energie și putem să ne bucurăm de o varietate largă de meniuri. Ce fel de meniuri? Putem alege între specific italian, mexican, românesc, sârbesc sau o mulțime de alte opțiuni.

Putem chiar personaliza ceea ce ne dorim pentru a avea parte de o masă exact așa cum am prepara-o noi înșine. Spre exemplu, pentru prima masă a zilei putem avea un mic dejun similar cu cel pregătit acasă. Omlete, sandwich-uri, croissante, diverse gustări, dar și fresh-uri proaspete pot fi comandate la birou în cel mai scurt timp. Beneficiul este că putem lua o masă sănătoasă și bogată în proteine, fibre și să ne bucurăm de fructele preferate cu cel mai mic efort.

Dar cu ce este cel mai important: prânzul, cum rămâne?

La ora prânzului alegem uneori să ieșim cu colegii la un restaurant sau cei mai norocoși pot ajunge acasă încât să mănânce împreună cu cei dragi. Cu toate astea uneori pur și simplu nu reușim să părăsim biroul pentru a putea lua masa. Aici avem totuși două opțiuni: să ne luăm mâncare la pachet sau să comandăm ceva de la restaurantele din oraș.

Dacă alegi să îți pregătești acasă un meniu pentru masa de prânz de a doua zi implică deseori un proces laborios. În primul rând trebuie să cumperi toate produsele de care ai nevoie iar apoi să îți iei timpul necesar preparării alimentelor. Câteodată ne iese, alteori nu. Dacă alegi să comanzi mâncare pentru masa de prânz poți alege dintre diverse. În varietatea de meniuri vei regăsi supe proaspete, carne fragedă, pizza, paste, salate, burgeri și multe alte preparate.

Cina?

Pentru masa de cină deși deseori am ajuns acasă, este mai simplu să comandăm mâncare decât să o preparăm. Preferăm să ne bucurăm de mai mult timp împreună cu cei dragi.
Noi comandăm tot mai des mâncare acasă și la birou și am văzut foarte clar beneficiile acestui obicei. Tu ai încercat să alegi varianta asta? Sperăm să te bucuri și tu de confortul de a comanda mâncare și să ne povestești experiența ta!

Lampredotto

Lampredotto – Experiența clasică din Toscana

, autor:

Astăzi călătorim. Avem o destinație prestabilită și o locație de vis: Toscana. Deși toată Italia este de vis, în ciuda stereotipurilor pe care ni le-am format, oamenii, peisajele și mai ales mâncarea este fabuloasă. Mai mult, astăzi vom călători către tărâmurile culinare ale minunatului oraș.

Astfel, dacă ai ajuns în Italia și te-ai plimbat pe străzile din Toscana, cu siguranță ai observat că pe stradă se găsesc diverse gustări specifice locului. Cele mai frecvent întâlnite sunt Trippa alla fiorentina și Lampredotto. Ambele conțin trippa, care înseamnă burtă de vită. Ele se servesc de obicei cu un pahar de vin roșu sau cu bere.

Ce este Lampredotto?

Lampredotto este o rețetă veche de peste 200 de ani din Toscana – Florența. Nu e de mirare că acest preparat a rezistat secolelor, deoarece este un preparat gustos și aromat. Pentru preparare se alege partea închisă la culoare a burții de vită, care este mai fragedă și fără perișori. Această carne fragedă și suculentă se așează pe partea de jos a chiflei.

Deasupra se toarnă un sos verde ce conține anșoa, capere, pătrunjel și diverse alte condimente alese în funcție de preferințele bucătarului. Capacul chiflei este îmbibat cu zeama în care a fiert burta înainte de a se așeza peste sos. Pâinea aleasă pentru acest tip de mâncare este specific toscană iar în general se folosește ciabatta.

Vara aceasta a fost prea scurtă și nu ai ajuns în Toscana?

În acest caz nu trebuie să-ți faci griji pentru că faimosul preparat vine chiar la tine acasă. Cum? Simplu, în Timișoara ai ocazia să servești acest renumit Lampredotto, pregătit de cei de la Bistro Gourmet Boutique. Îl poți servi direct în incinta localului sau îți dorești atmosfera unică a orașului Toscana prin preparatul său deosebit, noi ți-l putem livra acolo unde dorești.

Dar cum a ajuns totuși acest preparat tocmai în Timișoara? Ei bine, renumitul Chef Georgeo Andrei este cel care a adus această rețetă în România. El prepară stomacul de vită moale, suculent în ciabatta proaspătă cu crusta prăjită. Savoarea și gustul deosebit al preparatului se simte mai intens cu o băutură bună pe lângă.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea și vei încerca și tu cât mai curând acest preparat. Pe noi ne-a făcut curioși și am vrut să aflăm ce l-a făcut să reziste timp de sute de ani. După ce l-am încercat am înțeles de ce Lampredotto este încă preferatul italienilor și a turiștilor ce ajung să îl guste. Și tu îl poți încerca chiar acum întrând pe pagină și comandându-l. Așteptăm să împărtășești experiența ta cu noi!

Ce Mâncăm Azi?

, autor:

Este dimineața, iar la birou sau acasă tuturor ne trece prin minte o întrebare, însă ocupați cu agitația de dimineață deseori ne pierdem în alte gânduri. Nu trece mult timp, iar înainte de prânz se aude: ce mâncăm azi?! Uneori răspunsul este evident, alteori trecem prin zeci de opțiuni, analizăm pe fiecare în parte și totuși găsim cu greu un răspuns.

Alegerile culinare au devenit astăzi pe cât de variate și complicate, pe atât de aromate și interesante. Fiecare cultură are produsele sale tradiționale și fiecare generație ce vine modifică și reinventează produsele preparate de-a lungul vechilor generații. Dar totuși, noi ce mâncăm azi?

De ce tocmai acea mâncarea?

Mai mult, pe lângă faptul că ne întrebăm ce mâncăm astăzi, este vorba despre alegerile sănătoase sau mai puțin sănătoase. Ce ne determină să mâncăm în felul în care o facem? Avem foarte multe motive, cele mai des întâlnite sunt că mâncarea nesănătoasă este rapidă și ieftină. Chiar și în acest caz, nu ne putem opri numai la o alegere pe care am făcut-o pentru că deseori o experiență culinară nouă devine ceva profund memorabil.

Gustul acela, aroma și mirosul, vor avea mereu puterea să ne facă să ne întoarcem în timp. Dar de ce alegem să mâncăm din nou anumite preparate și nu altele? Uneori alegem să mâncăm ce ne este mai la îndemână pentru că în alegerile noastre joacă un rol foarte mare confortul.

Alteori, ne documentăm despre produsele cele mai sănătoase și facem alegeri în funcție de trendurile din nutriție. Acestea ne îndeamnă să alegem anumite alimente în favoarea altora.

În cel mai fericit caz, ajungem să experimentăm și să ne cunoaștem corpul și nevoile sale. Astfel, mâncăm în funcție de ce simțim că ne face bine. Factori precum clima, anotimpul sau intensitatea activităților fizice întreprinse, ne influențează alegerile.

Ce mâncăm azi?

Ce mâncăm azi a devenit complet diferit de ce mâncam ieri. Dacă ieri mama ne aduna cu răbdare pe toți la masă la ora prânzului acum ritmul de viață este mult mai alert. Dacă în anii trecuți masa se lua în familie și în tihnă, acum trebuie să integrăm cumva luatul mesei în activitățile noastre variate.
Astăzi, micul dejun este deseori alcătuit din o omletă preparată în familie sau un sandwich comandat în primele ore la locul de muncă.

La prânz avem uneori ocazia să ieșim la un restaurant sau chiar să ajungem să mâncăm împreună cu cei dragi. Alteori putem apela la restaurantele din oraș pentru a comanda o supă gustoasă sau un grătar cu o salată proaspătă. Din fericire avem variante sănătoase la îndemână. Pentru cină majoritatea se retrag în sânul familiei și prepară ceva rapid precum o salată sau niște paste.

Indiferent de gusturile și programul tău, nu uita că ai multe opțiuni la îndemână. Ce mâncăm azi include o varietate mult mai mare de produse decât cele ce erau la îndemâna generațiilor trecute. Alege să te bucuri de ele fie că le prepari tu, fie că alegi să comanzi online produse variate simplu și comod.

Curieri EuCeMananc

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMănânc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descriere Job

Căutăm colegi nonconformiști pentru a livrea mâncare pe o super trotinetă și cărora le place să facă lucrurile altfel, să spargă tiparele job-urilor plictisitoare și să fie dispuși să cucerească străzile pe trotinete. Energia, buna dispoziție, comunicarea și cooperarea plus colegi foarte faini, sunt doar câteva dintre lucrurile super de care vei avea parte. În câțiva pași simplii, job-ul va presupune următoarele etape:

  • Se urmăresc comenzile și rutele date de către dispecer
  • Se transportă mâncare și preparatele care se ține în genți termoizolante către clienți
  • Se încasează contravaloarea bonului aferent comenzii respective
  • Te distrezi și te bucuri de job livrând pe trotinetă

Ești pregătit să spargi tiparele? Aplică acum

Avantaje / Beneficii

  • Pachet salarial atractiv + bonusuri de performanță
  • Mediu de lucru flexibil
  • Suport de-a lungul întregului proces
  • Se oferă trotienetă și echipamentele necesare pe baza contractului
  • Training privind eficientizarea comunicării și relației atât cu partenerii cât și cu clienții ECM

Cerințe

  • Program full-time sau part-time
  • Persoana energetică, organizată

Abilități de comunicare, respectarea task-urilor și deadline-urilor

Te așteptăm cu cel mai tare job! Introduce-ți datele în formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.

Grăbește-te! Pozițiile sunt limitate, aplică acum! Let’s rock it!


1001 Comenzi Online EuCeMananc

1001 de zile și 1001 de nopți s-au întrebat Eu Ce Mănânc

, autor:

Eu ce mănânc și 1001 comenzi online

Dacă ești amator de seriale ca și mine, cu siguranță ai auzit despre serialul #The100. Poate îți sunt mai cunoscute filmele ca 101 Dalmațieni sau cartea 1001 nopți. Dar astăzi este despre 1001 zile și nopți în care te întrebi ,,Eu ce mănânc?”. Mai mult, este despre echipa Masstech Group care astăzi a ajuns la cea de-a o mie una comandă online de pe platforma eucemananc.ro. Astăzi este despre clienții noștri fideli. Vă mulțumim!

Nu am putut lăsa această zi să treacă neobservată și am vrut să le mulțumim cum se cuvine, cu o mică surpriză chiar la birou. Împreună cu echipa, am mers să le mulțumim personal îndulcindu-le ziua.

 

Da, am avut emoții când am vrut să-i surprindem

Prima dată am luat tortul super delicios, sper să ne confirme echipa că a fost gustos, cel puțin nouă ne-a venit să-l mâncăm pe loc. Apoi, ferindu-l de căldură și oamenii pofticioși din jur, l-am dus echipei Masstech Group.

1001 comenzi online eu ce mananc

Cum a fost să-i cunoaștem personal?

A fost grooozav. Am întâlnit oameni cu voie bună, pozitivi, foarte faini și amuzanți. Ne-am bucurat de ospitalitatea Claudiei Man care ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și ne-a oferit un scurt interviu despre relația ei și a echipei cu mâncarea, cu platforma eucemananc.ro și dorințele ei culinare.

Poza 1001 Comenzi Online Eu Ce Mananc

Dar cu tot cu emoții, voie bună și oameni faini, am reușit să avem o zi inedită. Astfel, Claudia ne-a încântat cu câteva răspunsuri la curiozitățile noastre.

Care este povestea ta cu Eu Ce Mănânc?
Povestea a început în anul 2014, în care uneia dintre colege i-a venit ideea să comandăm de pe eucemananc.ro. Din cauză că fiecare coleg avea alte preferințe, nu ne puteam hotărî să comandăm dintr-un singur loc și o dată ce știam că pe eucemananc.ro găsim mâncare din mai multe locuri preferate, de atunci am comandat în fiecare zi, pentru că diversitatea de pe site mulțumește toate gusturile.

Ce vă place să mâncați cel mai des?
Preferăm, de cele mai multe ori, meniul zilei, mâncarea asiatică de la Hanoi, salatele și sandwich-urile celor de la Enjoy, mâncarea celor de la Fresh Kebab. Depinde ce poftă avem în ziua respectivă.

Cum vezi tu relația cu mâncarea?
Relația cu mâncarea este una specială. Încerc să mănânc sănătos  pentru că mâncarea este o importantă sursă de energie și fără ea nu funcționez optim.

De câte ori pe zi te gândești ce să mănânci?
Deocamdată, comandăm mâncare o dată în zi. Majoritatea mănâncă acasă prima masă, înainte de a veni la lucru și au nevoie să le ajungă doar cât sunt în timpul programului de lucru.

Care este cea mai mare dorință culinară a ta?
Calitatea serviciilor și timpul scurt de livrare a mâncării. Mi-ar plăcea să fie mai multe restaurante ce servesc mâncare sănătoasă, fără prăjeli, din care să ne putem lua vitaminele și mineralele de care are nevoie corpul nostru.

Ce se întâmplă mai departe cu povestea 1001 comenzi?

Mai departe noi ne bucurăm că am reușit să facem ziua mai bună echipei Masstech Group și acum te așteptăm pe tine și echipa, prietenii sau familia ta să fiți surprinși și să ne bucurăm împreună de reușite. Yaaaaay!!

Poza eu ce mnananc

Poza ciulama de ciuperci

Ciulama de Ciuperci

, autor:

Simplu. Rapid. Delicios

Dacă în ultimul articol am văzut de ce este importantă hidratarea, acum este timpul să ne răsfățăm cu ceva bun. Pentru că putem mânca ciulama de ciuperci indiferent de sezon, aceasta este un preparat pe care mulți îl preferă fiind aromat și ușor de preparat. Se poate combina cu orez, cartofi piure, mămăligă sau se poate mânca pur și simplu cu pâine. Am găsit pentru tine o rețetă simplă și rapidă, încât să poți prepara cât mai curând acest fel de mâncare pentru cei dragi.

Ingredientele necesare pentru ciulama de ciuperci:

  • 500 g ciuperci – champignon sau alege orice ciuperci preferi
  • 1 ceapă medie
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 2 linguri de făină
  • 100 ml smântână
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare al reţetei de ciulama de ciuperci:

Inițial se curăţă ceapa și apoi se taie mărunt. Ulterior se căleşte ceapa în ulei încins anterior. Spală ciupercile și apoi le poți curăța și tăia felii subțiri. Așteaptă până se înmoaie ceapa iar apoi adaugă ciupercile. Călește ciupercile până scade zeama ce o lasă pe măsură ce se gătesc.

Amestecă separat făină cu câteva linugri de apă rece, apoi se toarnă peste ciuperci. Se adaugă treptat apă caldă atât cât este nevoie, în funcție de cât de groasă se dorește consistența la ciulama. La final, ciulamaua de ciuperci se condimentează cu sare şi cu piper, după gust. Toata compoziția se fierbe până începe să se îngroaşe sosul și se obține consistența dorită.

Este ideal să o servești imediat după preparare dar este la fel de gustoasă și atunci când este reîncălzită. Alege pentru această ciulama de ciuperci o  garnitură care îți place. Poate sa fie cartofi piure, orez, mamaligă sau doar cu pâine. Cel mai frecvent se servește cu o lingură de smântână și ca și garnitură majoritatea aleg mămăliga.

Sperăm că ți-am făcut poftă cu această rețetă simplă, rapidă și gustoasă. Încântă-i pe cei dragi cu o masă în familie în acest weekend, iar dacă vrei să diversifici mesele, poți apela la ideile noastre pentru o cină gustoasă și sănătoasă! Noi îți dorim spor la treabă și poftă bună!

 

De ce este Importantă Hidratarea?

, autor:

Auzim des mesaje ce ne îndeamnă să ne hidratăm. Sunt surse ce susțin că este necesar să consumăm minim 2 litri de lichide pe zi, în timp ce alții consideră că este perfect în regulă să consume atâta apă cât îți cere corpul.

Cu siguranță tu sau cei din jurul tău ați trecut prin perioade în care hidratarea nu a fost o prioritate iar asta poate provoca ușor probleme de sănătate. Corpul nostru este alcătuit 70% din apă deci e ușor de înțeles de ce are nevoie constant de apă pentru a funcționa optim. Ai aici câteva motive esențiale pentru a te hidrata corect:

  • Deshidratarea provoacă des migrene și dureri de cap. Dacă suntem hidratați nu doar că evităm aceste dureri dar ne putem și concentra mai bine.
  • Hidratarea optimă ajută la creșterea elasticității pielii și amână formarea ridurilor. Dacă vrei să ai o piele frumoasă, cu aspect sănătos, nu neglija hidratarea corectă.
  • Apa ajută la detoxifiere. Ea facilitează pătrunderea oxigenului și este un element esențial pentru eliminarea deșeurilor.
  • Deshidratarea poate ajuta la creșterea stresului și anxietății. Apa este importantă atât pentru echilibrul tău fizic cât și pentru echilibrul tău psihic și implicit emoțional.
  • Hidratarea corectă menține toate organele interne în condiții bune de sănătate, în special rinichii. Este important să ne hidratăm pentru a evita formarea pietrelor la rinichi.
  • Apa este importantă pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos ceea ce te face mai rezistent în fața alergiilor, răcelilor și diverselor boli.
  • Hidratarea corectă este importantă pentru menținerea unui tranzit intestinal sănătos.
  • Hidratarea ajută la menținerea unei greutăți echilibrate. Apa ne ajută și la digestie dar ne dă și senzația de sațietate deci este un aliat bun împotriva kilogramelor în plus.
  • Hidratarea este importantă atunci când facem efort fizic în special datorită influenței asupra articulațiilor.
  • Apa ne ajută să absorbim eficient toți nutrienții din hrană.

5 Idei pentru o Cină Gustoasă și Sănătoasă

, autor:

 

Cina ar trebui să fie o masă ușoară, gustoasă și hrănitoare. Deseori rămâi în pană de idei și ajungi să mănânci alimente grase sau nesănătoase doar pentru că sunt la îndemână. Lipsa de inspirație sau timpul limitat pentru prepararea cinei nu ar trebui să te determine să te hrănești necorespunzător. Venim în ajutorul tău cu câteva idei pentru a combina alimente sănătoase, hrănitoare și gustoase la masa de cină.

  1. Pește cu legume.

   Prepară un pește la grătar și pune lângă fasole verde și baby carrots. Alege să prepari legumele în puțin unt și condimente. E important să consumi pește regulat pentru a da corpului tău porția de omega 3 necesară.

  1. Salată Caprese.

Salata Caprese este o variantă excelentă pentru seară. Amestecă mozzarella, busuioc, roșii, ulei de măsline, sare și piper. Te vei bucura de arome proaspete, perfecte pentru vară. Dacă vrei să variezi poți adăuga usturoi, parmezan, șuncă sau nuci.

  1. Piept de pui cu salată de legume.

Prepară piept de pui la grătar alături de care poți servi o salată din avocado, salată verde, roșii, ceapă, măsline și ulei de măsline. Poți schimba legumele folosite pentru salată pentru a te bucura de o diversitate mai mare de vitamine si arome.

  1. Ouă, spanac și fasole roșie.

Fierbe ouăle și amestecă salata cu fasole roșie. E o combinație hrănitoare și gustoasă pentru cină. Poți combina diverse alte legume pentru a face o salată cât mai variată. Adaugă ulei de măsline și diverse condimente.

  1. Lipie cu pui, legume și maioneză de casă.

Poți înlocui clasica shaorma cu varianta sănătoasă, preparată în casă. Lipia o poți umple cu piept de pui, salată verde, roșii, porumb, maioneză de casă, ceapă, busuioc.

Sperăm să încerci măcar una din variantele propuse de noi și să te bucuri de o cină sănătoasă și aromată în familie.