Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

O săptămână fără zahăr

, autor:

În perioada 18-24 martie are loc provocarea … ”Săptămâna Dulce Fără Zahăr”.
În secolul vitezei cu toții suntem pe fugă și foarte mulți dintre noi nu ne alimentăm adecvat, ajungând să avem diverse probleme de sănătate.
Colesterolul mărit, problemele cardiace sau problemele legate de greutatea corporală – sunt doar câteva dintre afecțiunile cu care mulți dintre noi ne confruntăm.
Deseori atunci când simțim că ne lipsește energia mâncăm pe fugă un baton de ciocolată,  dar din păcate nu ne oprim acolo și ni se face poftă și de al doilea și uite așa, fără să ne dăm seama, începem să înfulecăm cantități considerabile de zahăr.

Zahărul procesat nu este nociv doar pentru persoanele cu diabet ci și pentru persoanele perfect sănătoase.
Câteva dintre efectele negative care survin în urma consumului exagerat de zahăr procesat sunt: suprasolicitarea ficatului, problemele dentare, apariția problemelor hepatice sau rezistență la insulină.
Alegerile pe care le facem zilnic ne pot schimba viitorul, iar o dietă incorectă sau dezechilibrată poate să nu-și arate efectele acum, ci peste luni sau ani de zile.
Probabil tuturor ne este teamă să ne gândim la momentul în care vom avea nevoie constant de medicamente sau vizite medicale, dar cu toate acestea amânăm ziua în care începem să facem schimbările mult dorite.

Începe de astăzi să te gândești mai bine la stilul tău de viață

Nu aștepta un diagnostic care ar putea să-ți schimbe viața pentru totdeauna. 

Să fim serioși, nu trebuie să arunci toate bomboanele din casă… trebuie doar să găsești un echilibru și uneori pentru a obține un echilibru ai nevoie de o perioadă în care să-ți faci ordine în rutina zilnică.

Provocarea ”Săptămâna Dulce Fără Zahăr” ne place tare mult și te încurajăm să te auto-provoci!

Viața fără zahăr nu este atât de dificilă pe cât vă imaginați.
Noi la EuCeMananc ne-am propus să-ți dăm o mână de ajutor în această perioadă și îți dăm câteva ponturi dulci.
Iată o o listă cu deserturi delicioase fără zahăr pe care le poți comanda oricând de pe platforma noastră.

Dacă ești din Iași deserturi delicioase fără zahăr te așteaptă la Cofetăria Altfel, dar și în meniul celor de la AromaZen.

În Timișoara partenerii noștri de la Biofresh ne pregătesc zilnic deserturi raw vegan extrem de delicioase și foarte sănătoase, 
cei de la The Fit Baker ne promit deserturi fără zahăr, fără făină și fără margarină, iar cei de la Lamia sunt cunoscuți deja pentru bucătăria lor cu preparate exclusiv fără gluten, vegatarian, bio și raw-vegane. 

În Arad Biosweets au o listă generoasă de dulciuri perfecte pentru o provocare ca cea de mai sus, iar în meniul celor de la  Vegateria am găsit o variantă fără zahăr a unor bomboane celebre (vă lăsăm pe voi să descoperiți despre ce bomboane este vorba).
Cei de la Vegan Time,  pe lângă dulciurile fără zahăr, ne propun și câteva variante pentru un mic dejun sănătos.

Dacă cumva ești din Brașov și te bucuri zilnic de aerul de munte de acolo, de ce să nu ai grijă și de sănătatea ta alegând prăjiturile și torturile fără zahăr de la  Delicious Raw?!

Baia-Mare nu se lasă mai prejos, cei de la Re-fresh au în meniul lor deserturi dulci fără zahăr procesat pe care ți le recomandăm cu drag. 


Vezi, nu trebuie să-ți schimbi traseul zilnic ca să poți mânca mai sănătos, lasă-ne pe noi să-ți aducem prăjiturile dulci fără zahăr oriunde ești.

Tot ce trebuie tu să faci este să te hotărăști când vrei să faci primul pas spre un stil de viață mai echilibrat.


Ai grijă de săntătatea ta!

 

Echipa EuCeMananc

 

Poți începe prin a renunța la grija gătitului monoton. Profită de timpul liber pe care îl ai împreună cu persoana dragă pentru a face lucruri plăcute ca și vizionarea unui film, plimbări lungi sau plecări din oraș.

8 restaurante pentru un prânz delicios în Iași

, autor:

Alege să rămâi sănătos chiar și atunci când programul tău este încărcat. Prioritizând poți avea mai mult timp pentru tine și cei dragi. Trezește-te mai devreme decât de obicei și nu amâna ceasul oricât de mult ai vrea să faci asta, păstrează o oră constantă la care să te trezești indiferent de ora la care adormi seara. Mănâncă un mic dejun sănătos și în tihnă, fără să te grăbești să-ți începi ziua. Oferă-ți mai mult timp pentru tine. Rezolvă lucrurile ușor, cu calm și atenție și renunță la stresul excesiv.

Cum poți găsi mai mult timp liber?

Poți începe prin a renunța la grija gătitului monoton. Profită de timpul liber pe care îl ai împreună cu persoana dragă pentru a face lucruri plăcute ca și vizionarea unui film, plimbări lungi sau plecări din oraș. Noi la EuCeMananc tocmai asta dorim să îți oferim. Pentru zilele în care ai puțin timp la dispoziție noi te ajutăm să te relaxezi. Mâncarea pe care noi o livrăm este întotdeauna de la restaurante diversificate, meniuri complexe și delicioase care te vor ajuta să faci alegerea cea mai bună simplu, sigur și rapid.

Tu știi de unde poți comanda meniul zilei?

Comandând mâncare online îți asiguri principalele mese de care ai nevoie, energia și nutriția de care corpul tău depinde. Nu uita, corpul este templul tău și trebuie tratat ca atare. Peste 60 de restaurante cu dichis te vor aștepta atât pe platforma EuCeMananc cât și pe aplicația noastră perfectă pentru smartphone-ul tău.  

Astfel îți propunem câteva restaurante cu comandă online de unde poți comanda meniul zilei și alte preparate dedicate ție, familiei tale și stilului tău de viață:

  1. La Czech in poți savura meniul zilei oriunde a fi. La birou sau acasă alege să mănânci bine. Comandă online meniul lor pe săturate. Zilnic poți alege preparate ca și burgeri, piept de pui în sos gorgonzola, coaste de porc, supă cremă de roșii cu gorgonzola cotlet de porc cu sos de ciuperci, toate acestea cu o garnitură perfectă. Comandă și tu felul preferat.
  2. O opțiune excelentă este Casa Vânătorului. Meniul gustos îți oferă preparate cu specific românesc, internațional, pescăresc și vegetarian potrivite pentru o alimentație de succes.
  1. Din pasiune pentru gătit mâncare cu bun gust și produse proaspete, Il Pellicano vine în ajutorul tău. Pizza cală, paste delicioase, salate gustoase și multe alte preparate te așteaptă pe platforma EuCeMananc. Comandă mâncare online și uită de grija lipsei locurilor într-un restaurant, cozi atunci când trebuie să achiți nota și personal necalificat care să te servească.
  1. Preparatele de tip fast-food nu au fost niciodată mai delicioase. Găsește-le și încearcă-le la Mesopotamia unde gustul bun al cărnii proaspete, salata aromată și cartofii prăjiți apetisanți te vor face să mai ceri o porție. Livrarea se face într-un timp cât mai scurt pentru ca tu să te bucuri cât mai repede de deliciile culinare.
  1. Comandă pizza acasă atunci când urmărești un film bun. Pizza Atila este perfectă pentru alegeri în materie de gustări. Pizza pe gustul tău este pegătită să-ți fie servită cu ingredientele preferate, sosul numai bun și sucul rece care să-ți trezească simțurile.
  1. Te gândeai că nu ai mai mâncat de mult un burger bun? Double cheese îți asigură o masă copioasă. Chifla pufoasă, brânza cheddar și carnea mereu proaspătă este exact pe gustul tău. Caută Carul cu Burgeri acum și online pe platforma EuCeMananc
  1. Încearcă meniul zilei și de la Take and Eat. Ei te vor surprinde cu meniuri fresh, bucate alese și rețete delicioase. Dacă ai poftă de ceva specific alege alte mâncăruri gătite gata să-ți fie servite.
  1. Prima Garden îți oferă produse vegetariene, de post, cu specific românesc, pescăresc și internațional la un click distanță. Nu-ți lăsa pofta de mâncare bună. Încearcă meniul divers pe care îl meriți și lasă gurmandul din tine să se bucure de delicatesele culinare oriunde și oricând.

Poftă bună!

Little Hanoi Timisoara

, autor:

Little Hanoi este o experiență complexă: mâncare proaspătă cu arome exotice, bucătari pe care îi vezi gătind și îți zâmbesc și Dihn Thi Binh Minh, pe care o cunoașteți deja de la Chefi la Cuțite, ce te întâmpină cu drag împreună cu soțul ei. Atmosfera e intimă și confortabilă și produsele mereu proaspete și atent pregătite. Până te vei convinge singur cât de special e acest loc, am vorbit puțin cu Binh Minh despre localul ei și ce ne pregătește pentru viitor.

1.Ce înseamnă pentru tine Little Hanoi? De unde ai pornit?

De la pasiune. Pasiunea pentru gătit. Dar și pentru că nu am găsit aici mâncarea de acasă.

2. Care a fost cel mai mare success al vostru de până acum cu Little Hanoi?

Faptul că suntem mereu în top 10 pe Trip Advisor e un succes. Faptul că suntem singurul restaurant vietnamez din țară premiat la Gala Gault & Millau. Suntem acolo în secțiunea POP. Nu e niciun restaurant cu specific chinezesc premiat la această gală. Cea mai importantă e iubirea și aprecierea clienților.

3. Care au fost cele mai dificile provocări pentru voi în acest proiect?
Ca și la alte afaceri, începutul. Când nu ai experiență în management. Faci totul din pasiune iar riscul este mare. Pe parcurs a fost o provocare să găsim angajați cu care să formăm echipa.

4. Ce le recomanzi celor ce sunt pasionați de gătit și ar dori să reușească în acest domeniu? Ce sfat ai pentru ei?
Să nu facă din bani o țintă, un scop în sine. Să facă totul din pasiune, din suflet și clienții te vor recompensa ulterior. Nu fă un scop din bani pentru că trebuie întâi să oferi iar după vei primi.

5. Cum a fost pentru tine experiența de la Chefi la Cuțite?
A fost plăcută, cu amintiri de neuitat.

6. Care e o amintire specială pentru tine de atunci?
Momentul când Chef Scărlătescu le-a spus numele meu echipei. A fost o surpriză, am simțit mândrie, a fost ceva incredibil. Doar 18 am fost selectați. Îmi amintesc că purtam mov, m-a ales și am sărit în brațele lui.

7. Ați reușit să faceți parte din lista cu localuri POP la gala Gault & Millau. De ce sunteți pe lista aceea și cum ați reușit să ajungeți acolo?
Nu știu. A fost o surpriză foarte mare să fim selectați. Am fost surprinși când am primit mailul prin care ne invitau la gală. Suntem pe lista cu localuri POP pentru că suntem un bistro, un local mai mic iar cealaltă secțiune de premii s-au oferit restaurantelor.

8. Care este cea mai frumoasă amintire a ta de când ai acest restaurant?
Nu știu exact. Îmi amintesc că nu am avut o deschidere oficială. A fost greu să formăm echipa și desi am adus oameni din Vietnam e totuși grea trecerea de la a găti pentru 10 oameni la a găti pentru 100. Îmi amintesc ce dificil a fost când am deschis Little Hanoi în mall și am văzut coloana mare de oameni. Am început să plâng pentru că nu știam ce să fac. Nu puteam hrăni atâția clienți simultan pentru că noi pregătim totul proaspăt. Dacă nu este totul proaspăt și mâncarea stă prea mult, textura ingredientelor este afectată. Nu pot să ofer orice preparate clienților mei. Mâncarea e cea mai bună reclamă.

9. Cum ai ales numele restaurantului?
Pentru că e capitala Vietnamului dar și pentru că e capital culturală și culinară a Vietnamului.

10. Ce vă propuneți pentru viitor?
Să dezvoltăm un brand din Little Hanoi. Vom deschide un restaurant din ianuarie unde vom servi exclusiv mâncare vietnameză. Vom încerca să îi obișnuim gradual pe clienții noștri cu noul meniu. Acum vom aduce oameni din Vietnam pentru a forma echipa de la noul local. Numele rămâne același dar mâncarea va fi doar cu specific vietnamez. Așa că din ianuarie 2019 ne puteți găsi și pe Mărășești nr. 9.

11. Care este cel mai frumos feedback primit vreodată de la un client?
Avem câteva pe pagina de facebook și pe Trip Advisor care sunt speciale. Am un feedback de suflet pe Trip Advisor de la un vietnamez ce locuiește în America și a avut ocazia să încerce multe restaurant vietnameze până în prezent. Cel mai frumos feedback e faptul că sunt clienți ce vin chiar și din alte orașe ca să mănânce la noi. De exemplu avem un client ce vine din Arad pentru a mânca supa Pho. E frumos și că cei care vin vor să mă cunoască, să facem o poză împreună.

12. Ce le recomanzi clienților să încerce când îți trec pragul?
Supa Pho, Nem – Spring rolls, rața crocantă, vita, po caramel. Vom avea multe surprize în meniul din viitorul restaurant.

13. Ce ai mai vrea sa le transmiți oamenilor?
Să aibă curajul să încerce mâncare specific vietnameză. Oamenii au tendința să mănânce mereu același lucru atunci când ne vizitează. Le recomand să încerce lucruri noi iar astfel să ne cunoască cultura.

Poveste Little Hanoi cu siguranță va continua și se va extinde. Abia așteptăm să luăm parte la lucruri minunate alături de parteneri de top. Între timp, puteți comanda online mâncarea voastră preferată simplu, sigur și rapid.

poza customer support

Customer Support

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platforme de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro.

A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMananc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine-stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

 

Îți cauți un job part-time? Ești o persoană sociabilă, zâmbitoare și plină de viață?
Răspunsul tău este da? Atunci și răspunsul nostru este DA! Da, te vrem în echipa #EuCeMananc pe postul de CUSTOMER SUPPORT.

Este musai să ai aptitudini de comunicare, înțelegere și perseverență în interacțiunea cu clienții. Este necesară cunoașterea pachetului Microsoft Office și utilizarea PC-ului .

Te vei ocupa de:
✅Telesales;
✅Preluarea comenzilor;
✅Menținerea relațiilor cu clienții;
✅Vei avea grijă de managementul conturilor partenerilor;
✅Vei oferi suport pentru clienții care au nevoie informații și ajutor cu comenzile.

Te așteptăm în echipa noastră!

 

Aplică acum! 



Legume cu paste de post

Viața în perioada postului

, autor:

De ce să ții post? Postul joacă un rol important în viața noastră atât din punct de vedere spiritual cât și prin beneficiile fizice și psihice ce ni le aduce. Fie că alegi să ții post sau respingi complet ideea că ți-ar putea folosi acest gen de experiență, e important să înțelegi ce îți poate aduce postul. Și totodată,  să știi în câte arii ale vieții tale poate avea un efect pozitiv.

Când se ține postul?

Postul poate să fie ținut în orice perioadă a anului și poate să fie privit strict ca un ritual ce oferă un reset organismului din punct de vedere fizic. Este evident că o mâncare mai ușoară are efecte pozitive pentru psihic. Atunci când postul este ținut corect și nu include carne, mult zahăr și alte produse animale. El ajută la îmbunătățirea digestiei, accelerează procesul de detoxifiere al organismului, ajută ficatul să funcționeze optim și corpul să asimileze vitaminele mai rapid.

Din punct de vedere spiritual putem considera perioada de post ca o oportunitate să eliminam din planul mental toate preocupările autodistructive dar si negative către cei din jur. Să încercăm să ne curățăm mintea și sufletul de tot ce resimtim ca o povară.

 

 Ce mâncăm în perioada postului?

Totul sună mai frumos și mai simplu până ajungem la cumpărături sau în bucătărie și observăm că nu ne descurcăm cu noile opțiuni de alimente. Asta se întâmplă deseori pentru că nu suntem suficient informați. Dacă alegem să comandăm mâncare lucrurile sunt ceva mai simple pentru că putem merge direct la secția cu produse de post.

Dacă alegem să ne preparăm singuri mâncarea, gama de opțiuni este mult mai largă decât am crede. Pentru a te ajuta vom enumera o mare parte din lucrurile ce le poți consuma dacă alegi să ții post:

  • supele de legume, supe creme sau ciorbe cu legume;
  • mămăliga;
  • fasole bătută sau mâncare de fasole cu legume;
  • tocană de legume;
  • salată de vinete sau vinetele la grătar;
  • legume la grătar sau la cuptor, aici poți varia încercând diverse tipuri de legume și condimente;
  • gem și dulceață;
  • mâncare de cartofi;
  • măsline, nuci, semințe;
  • halva;
  • fructe proaspete sau uscate;
  • mâncare de varză sau varză murată;
  • orez cu legume;
  • paste cu sos și legume;
  • cartofi copți;
  • sfecla proaspătă sau murată;
  • salată de cartofi fierți, ulei de măsline și ceapă;
  • cartofi dulci la cuptor;
  • mâncare de conopidă;
  • dovlecei umpluți cu sos și legume;
  • brioșe cu legume;
  • tortilla cu legume și sos de roșii;
  • sărmăluțe de post;
  • ardei umpluți de post;
  • cartofi cu rozmarin și usturoi la cuptor;
  • dovlecel cu scorțișoară și miere la cuptor.

Lista poate continua și poți varia și combina diverse tipuri de legume cu fructe, fie că prepari o salată cu ele sau le pui într-o tavă la rumenit în cuptor. Sperăm că sugestiile noastre te vor inspira și vei avea o perioadă liniștită în prag de sărbători.

Marketing job

Job Marketing Junior

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro.

A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

Ești la început de drum și vrei un job fain? Echipa #EuCeMananc se mărește și te vrem alături de noi. 
Dacă ești o persoană cu muuultă energie, pasionată de marketing, curioasă și în același timp analitică te încadrezi perfect în echipa noastră!
 
Vrei să știi ce vei face?
✅Vei lua parte la evenimentele pe care le derulăm
✅Vom colabora pt. canalele de social media Facebook & Instagram
✅Google AdWords, Google +, Pinterest
✅ E-mail marketing
✅ Campanii offline, analize & daily tasks 
Nu contează experiența ci voința! Ne dorim oameni ambițioși, care își doresc să se dezvolte, sunt perseverenți și vor să facă parte dintr-un mediu de lucru super fain . Intră pe link, aplică, iar noi te vom captura cât de curând!

Aplica ACUM – Marketing Junior

Job Developer ECM

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMănânc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

<?php

echo “<h1>Programator EuCeMananc<h1>”;
echo “Te vrem în echipa noastră!<br>”;
echo “<p>Dacă ești pasionat de IT, vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, flexibilă, <b> faină </b> și ești bun cunoscător PHP și MySQL, atunci ești persoana potrivită!</p>”;

Echo “Cerințe Frontend<br>”;
echo “<ul>
<li> HTML/CSS </li>
<li> Javascript, jQuery</li>
<li>Angularjs 1.x, Angular 2+, Vuejs, ReactJS or other (nice to have)</li></ul>”;

Echo “Cerințe Backend<br>”;
echo “<ul>
<li> PHP, Nodejs/Express (nice to have) </li>
<li> Baze de date: MySQL, MongoDB (nice to have)</li></ul>”;

echo “<h2>Oferim:<h2>”;
echo “<ul>
<li>Pachet salarial atractiv</li>
<li>Mediu de lucru super fain</li>
<li>Posibilitatea de avansare și dezvoltare</li></ul>”;

?>

Aplica ACUM – PHP developer


Clătite americane

Clătite americane (pancakes) cu cacao și pasiune

, autor:

Trebuie să recunoaștem că la EuCeMananc suntem niște mâncăcioși și pofticioși de clătite. De obicei comandăm online mâncarea noastră preferată pentru că știm cu toții ritmul în care se lucrează în zilele noastre. Preferăm ca în loc să gătim în timpul liber, să punem accentul pe momentele petrecute cu familia, să ne dedicăm nouă înșine timp sau să ne vedem cu prietenii apropiați.

 

Mereu punem accent atât pentru noi cât și pentru tine, cititorule, că este important să-ți aloci timpul prețios cât mai înțelept pentru a face mai mult din ceea ce îți place, ce te face fericit și îți reîncarcă bateriile după o zi foarte plină.

 

Una dintre pasiunile noastre în timpul liber sau la meeting-urile cu toată echipa, sunt clătiteeele!! Pe lângă evidentul mâncat de clătite, ne place să și testăm diferite rețete. Astfel am vrut să facem clătite americane (pancakes) dar cu ceva în plus: cacao și pasiune. Rezultatul? Geniale de bune și pufoase. Ne-am inspirat cum se fac, iar până la urmă noi am ales să facem cât mai simplu.

 

Pentru rețetă noi am folosit ingredientele:Ingrediente Clătite Americane Pancakes

  • 250 gr. făină albă;
  • 270 ml lapte;
  • 2 ouă;
  • 4 linguri zahăr;
  • 4 linguri cacao;
  • 3 linguri ulei;
  • 1 vârf de cuțit cu sare;
  • 2 pliculețe zahăr vanilat;
  • 1 pliculeț praf de copt;
  • 1 strop de pasiune infinită.

 

Specificăm că bolul cu fructe este pentru decor, rețeta se poate realiza și fără un bol apetisant cu fructe. Deși, dacă doriți la final, puteți obține un gust mai bun dacă o să serviți clătitele cu fructe și ciocolată (yummy!!).

Mod de preparare

Pentru preparare noi am folosit un bol mai adânc pentru a nu avea probleme când mixăm ingredientele. Ordinea în care le-am pus noi poate nu a fost cea mai recomandată, dar rezultatul final a fost cu siguranță cel mai dorit. Astfel, am pus ouăle, le-am bătut (amestecat) puțin, apoi am adăugat zahărul vanilat, ambele plicuri. La fel, le-am amestecat până s-au integrat.

Noi la pasul următor am adăugat praful de copt. Aici cine este mai priceput, o să știe efectul, noi încă învățăm. Nu a fost recomandat să facem asta, probabil trebuia făina adăugată, apoi praful de copt. Nu s-au produs daune pentru clătite, dar imediat am adăugat făina pentru a  redresa situația. Totul a fost salvat și am continuat cu laptele, cacaua, zahărul și ulei. Iarăși ar fi recomandat ca zahărul să fie adăugat la început când se bat ouăle.

 

Cum au arătat acești pași practic?

Puteți observa în imaginile de mai jos cum întreaga noastră compoziție face niște bule micuțe. Asta înseamnă că am făcut o treabă bună, iar la coacere nu vom avea probleme. În plus, se simțea foarte pufoasă compoziția când o amestecam.

Pasi mod de preparare clătite americane (pancakes) cu cacao

Se pune pe foc o tigaie în care adăugăm foarte puțin ulei (2-3 stropi micuți), se adaugă compoziția, după care se lasă pentru a se coace clătitele. Față de clătitele clasice, clătitele americane trebuie să crească atunci când le coacem. Compoziția este mai densă față de cea pentru clătitele normale. În funcție de cât de mari le vreți, atâta compoziție veți pune în tigaie.

Coacere clătite americane (pancakes) cu cacao

Noi le-am făcut de-o mărime medie și am obținut aproximativ 15-20 (este greu să ne exprimăm datorită mâncăcioșilor din jur) bucăți din cantitatea ingredientelor de mai sus. Rezultatele finale au fost cu siguranță cele așteptate. Noi vă urăm poftă bună și spor la clătitele americane (pancakes).

Angajare Job EuCeMananc

Key Account Manager ECM

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMananc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descrierea Job-ului

Căutăm oameni ca tine, oameni care să se dedice locului de muncă, transparenți, comunicativi, serioși și ambițioși pentru a se ocupa postul nostru de KEY ACCOUNT MANAGER pentru colaborarea cu partenerii noștri B2B.

Vei menține relația cu partenerii noștri, vei participa la meeting-urile de business și împreună cu cei mai buni oameni, îți vei aduce input-ul tău la deciziile importante.

Ne propunem să-ți oferim un pachet salaria foarte atractiv, bonusuri de performanță, diurne și training-uri de specializare.

Dacă te încadrezi în cele enumerate și vrei să ne surprinzi cu mai multe, completează formularul de mai jos. Te așteptăm în echipa noastră!

Aplica ACUM Key Account Manager ECM


Cu și despre deliciile de Halloween

, autor:

Dacă este octombrie sau mai bine spus, sfârșitul lui octombrie, cu siguranță știm de o sărbătoare împrumutată care ne bântuie atât țara cât și gândurile. Suntem convinși că ai auzit de Halloween, dar puțini am auzit de semnificația adevărată a acestei sărbători. Pe lângă o scurtă prezentare a acesteia, vom atinge subiectul nostru preferat și anume rețetele de Halloween. Mai concret, ne vom delecta vizual simțul umorului cu anumite rețete care s-au dorit și care au fost defapt rezultatele reale.

Știi ce semnifică costumul pe care îl porți astă-seară?

Povestea nu are o singură origine, defapt aceasta provine dintr-o combinație de culturi. Cel mai des întâlnită este teoria conform căreia celții aveau un festival numit Samhaia, care semnifică ,, sfârșitul verii”.

Ceea ce sărbătoreau ei prin intermediul acestui festival era sfârșitul jumătății luminoase și începutul jumătății întunecate a anului. Astfel, sărbătoarea presupune că în această zi, granița dintre lumea acesta și lumea cea de dincolo, nu este la fel de puternică, existând posibilitatea ca cei din lumea de dincolo să vină în lumea aceasta.

Se dorea îndepărtarea spiritelor rele, cele bune și spiritele celor care făceau parte din familie fiind cinstiți. Lucru care se întâmplă și la noi pe 1 Noiembrie, când este ,, Ziua Morților”. Dar astă-seară, în 31 când e Halloween-ul, conform zicalelor, trebuiau purtate costume și măști pentru a se îndepărta numai spiritele rele.

Mai mult….

Considerau că acest lucru se poate face cel mai bine devenind ei însăși un spirit rău prin intermediul costumelor și măștilor. Tradiția care a plecat din Scoția, este mult mai amplă față de cum pare. În ziua festivalului se făceau focuri de tabere, sacrificau animalele, erau trecute chiar prin foc pentru purificare, în timp ce oamenii făceau provizii pentru iarnă și aruncau chiar oasele animalelor în foc. Tradițiile cu purtatul costumelor de Halloween și focurile de tabere încă se mai păstrează în unele zone ale țării.

Cum rămâne cu prăjiturile de Halloween?

Desigur că nu am uitat de partea noastră preferată din articol la care am ajuns cu nerăbdare într-un final. Deși dacă te gândești la prăjituri de Halloween rețete sau prăjituri de Halloween gata făcute, noi avem câteva exemple mai puțin reușite care ne-au amuzat pe măsură.

 

 

Prajitura Skeleton

Briosa Fantoma

Dragon scluptat pe dovleac halloween

Capsuni Fantoma cu Ciocolata alba

Culorile acestei sărbători de Halloween sunt negru și portocaliu. Cel mai des putem observa costume de Halloween care sunt negre și un dovleac de Halloween, care desigur, cei mai populari sunt portocaliu. Se zice că dovlecii care lumină sunt făcuți pentru a lumina sufletele din purgatoriu.

La EuCeMananc, am sculptat un dovleac care este făcut pentru a-ți lumina sufletul și ziua atunci când ești înfometat.

Dovleac EuCeMananc

Cina împreună cu familia

Comandă mâncare

, autor:

Știm cu toții acele dimineți… Dimineți în care avem parte de agitația de dimineață, copiii cu prea multă energie sau de energia colegilor de la birou care încep ziua tumultos. Uneori se întâmplă să ai parte de ambele, iar pe fugă poate vei lua o gustare pe lângă cafeaua de dimineață. Câteva ore mai târziu nimic nu se schimbă, printre task-urile de la birou sau câte ai de făcut tot ce îți vine în minte este: ,,comandă mâncare”. Într-un caz nu foarte pozitiv, alegi un covrig sau o baghetă care să-ți țină de foame până seara când o să vezi tu ce o să mănânci.

De ce, cum și când alegem să comandăm mâncare?

Pentru că este simplu, ușor, mult mai comod, iar în cele din urmă accesibil. Un răspuns pentru întrebarea ,,când alegem să comandăm mâncare?”, evident în momentul în care ne este foame. Dar acum când cineva comandă mâncare, nu o mai face numai pentru că îi este foame. O face pentru că poate alege preparate deosebite, care necesită timp sau chiar cunoștințe mai aprofundate pentru a fi pregătite acasă.

Acum, preferăm să ne petrecem timpul relaxându-ne fără griji, fără să pierdem timpul sau prea multe resurse financiare pentru a găti un singur fel de mâncare. Stilul de viață alert și varietatea de opțiuni ne determină să alegem a comanda mâncare tot mai des.

Te întrebi cine comandă mâncare?

Toți comandăm mâncare! Mai mult, românii au ajuns să cheltuie zeci de mii de euro zilnic pe mâncarea comandată, iar majoritatea se declară mulțumiți. Piața este în continuă creștere și pe bună dreptate! Precum am zis, economisim timp, bani, energie și putem să ne bucurăm de o varietate largă de meniuri. Ce fel de meniuri? Putem alege între specific italian, mexican, românesc, sârbesc sau o mulțime de alte opțiuni.

Putem chiar personaliza ceea ce ne dorim pentru a avea parte de o masă exact așa cum am prepara-o noi înșine. Spre exemplu, pentru prima masă a zilei putem avea un mic dejun similar cu cel pregătit acasă. Omlete, sandwich-uri, croissante, diverse gustări, dar și fresh-uri proaspete pot fi comandate la birou în cel mai scurt timp. Beneficiul este că putem lua o masă sănătoasă și bogată în proteine, fibre și să ne bucurăm de fructele preferate cu cel mai mic efort.

Dar cu ce este cel mai important: prânzul, cum rămâne?

La ora prânzului alegem uneori să ieșim cu colegii la un restaurant sau cei mai norocoși pot ajunge acasă încât să mănânce împreună cu cei dragi. Cu toate astea uneori pur și simplu nu reușim să părăsim biroul pentru a putea lua masa. Aici avem totuși două opțiuni: să ne luăm mâncare la pachet sau să comandăm ceva de la restaurantele din oraș.

Dacă alegi să îți pregătești acasă un meniu pentru masa de prânz de a doua zi implică deseori un proces laborios. În primul rând trebuie să cumperi toate produsele de care ai nevoie iar apoi să îți iei timpul necesar preparării alimentelor. Câteodată ne iese, alteori nu. Dacă alegi să comanzi mâncare pentru masa de prânz poți alege dintre diverse. În varietatea de meniuri vei regăsi supe proaspete, carne fragedă, pizza, paste, salate, burgeri și multe alte preparate.

Cina?

Pentru masa de cină deși deseori am ajuns acasă, este mai simplu să comandăm mâncare decât să o preparăm. Preferăm să ne bucurăm de mai mult timp împreună cu cei dragi.
Noi comandăm tot mai des mâncare acasă și la birou și am văzut foarte clar beneficiile acestui obicei. Tu ai încercat să alegi varianta asta? Sperăm să te bucuri și tu de confortul de a comanda mâncare și să ne povestești experiența ta!

Lampredotto

Lampredotto – Experiența clasică din Toscana

, autor:

Astăzi călătorim. Avem o destinație prestabilită și o locație de vis: Toscana. Deși toată Italia este de vis, în ciuda stereotipurilor pe care ni le-am format, oamenii, peisajele și mai ales mâncarea este fabuloasă. Mai mult, astăzi vom călători către tărâmurile culinare ale minunatului oraș.

Astfel, dacă ai ajuns în Italia și te-ai plimbat pe străzile din Toscana, cu siguranță ai observat că pe stradă se găsesc diverse gustări specifice locului. Cele mai frecvent întâlnite sunt Trippa alla fiorentina și Lampredotto. Ambele conțin trippa, care înseamnă burtă de vită. Ele se servesc de obicei cu un pahar de vin roșu sau cu bere.

Ce este Lampredotto?

Lampredotto este o rețetă veche de peste 200 de ani din Toscana – Florența. Nu e de mirare că acest preparat a rezistat secolelor, deoarece este un preparat gustos și aromat. Pentru preparare se alege partea închisă la culoare a burții de vită, care este mai fragedă și fără perișori. Această carne fragedă și suculentă se așează pe partea de jos a chiflei.

Deasupra se toarnă un sos verde ce conține anșoa, capere, pătrunjel și diverse alte condimente alese în funcție de preferințele bucătarului. Capacul chiflei este îmbibat cu zeama în care a fiert burta înainte de a se așeza peste sos. Pâinea aleasă pentru acest tip de mâncare este specific toscană iar în general se folosește ciabatta.

Vara aceasta a fost prea scurtă și nu ai ajuns în Toscana?

În acest caz nu trebuie să-ți faci griji pentru că faimosul preparat vine chiar la tine acasă. Cum? Simplu, în Timișoara ai ocazia să servești acest renumit Lampredotto, pregătit de cei de la Bistro Gourmet Boutique. Îl poți servi direct în incinta localului sau îți dorești atmosfera unică a orașului Toscana prin preparatul său deosebit, noi ți-l putem livra acolo unde dorești.

Dar cum a ajuns totuși acest preparat tocmai în Timișoara? Ei bine, renumitul Chef Georgeo Andrei este cel care a adus această rețetă în România. El prepară stomacul de vită moale, suculent în ciabatta proaspătă cu crusta prăjită. Savoarea și gustul deosebit al preparatului se simte mai intens cu o băutură bună pe lângă.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea și vei încerca și tu cât mai curând acest preparat. Pe noi ne-a făcut curioși și am vrut să aflăm ce l-a făcut să reziste timp de sute de ani. După ce l-am încercat am înțeles de ce Lampredotto este încă preferatul italienilor și a turiștilor ce ajung să îl guste. Și tu îl poți încerca chiar acum întrând pe pagină și comandându-l. Așteptăm să împărtășești experiența ta cu noi!

Ce Mâncăm Azi?

, autor:

Este dimineața, iar la birou sau acasă tuturor ne trece prin minte o întrebare, însă ocupați cu agitația de dimineață deseori ne pierdem în alte gânduri. Nu trece mult timp, iar înainte de prânz se aude: ce mâncăm azi?! Uneori răspunsul este evident, alteori trecem prin zeci de opțiuni, analizăm pe fiecare în parte și totuși găsim cu greu un răspuns.

Alegerile culinare au devenit astăzi pe cât de variate și complicate, pe atât de aromate și interesante. Fiecare cultură are produsele sale tradiționale și fiecare generație ce vine modifică și reinventează produsele preparate de-a lungul vechilor generații. Dar totuși, noi ce mâncăm azi?

De ce tocmai acea mâncarea?

Mai mult, pe lângă faptul că ne întrebăm ce mâncăm astăzi, este vorba despre alegerile sănătoase sau mai puțin sănătoase. Ce ne determină să mâncăm în felul în care o facem? Avem foarte multe motive, cele mai des întâlnite sunt că mâncarea nesănătoasă este rapidă și ieftină. Chiar și în acest caz, nu ne putem opri numai la o alegere pe care am făcut-o pentru că deseori o experiență culinară nouă devine ceva profund memorabil.

Gustul acela, aroma și mirosul, vor avea mereu puterea să ne facă să ne întoarcem în timp. Dar de ce alegem să mâncăm din nou anumite preparate și nu altele? Uneori alegem să mâncăm ce ne este mai la îndemână pentru că în alegerile noastre joacă un rol foarte mare confortul.

Alteori, ne documentăm despre produsele cele mai sănătoase și facem alegeri în funcție de trendurile din nutriție. Acestea ne îndeamnă să alegem anumite alimente în favoarea altora.

În cel mai fericit caz, ajungem să experimentăm și să ne cunoaștem corpul și nevoile sale. Astfel, mâncăm în funcție de ce simțim că ne face bine. Factori precum clima, anotimpul sau intensitatea activităților fizice întreprinse, ne influențează alegerile.

Ce mâncăm azi?

Ce mâncăm azi a devenit complet diferit de ce mâncam ieri. Dacă ieri mama ne aduna cu răbdare pe toți la masă la ora prânzului acum ritmul de viață este mult mai alert. Dacă în anii trecuți masa se lua în familie și în tihnă, acum trebuie să integrăm cumva luatul mesei în activitățile noastre variate.
Astăzi, micul dejun este deseori alcătuit din o omletă preparată în familie sau un sandwich comandat în primele ore la locul de muncă.

La prânz avem uneori ocazia să ieșim la un restaurant sau chiar să ajungem să mâncăm împreună cu cei dragi. Alteori putem apela la restaurantele din oraș pentru a comanda o supă gustoasă sau un grătar cu o salată proaspătă. Din fericire avem variante sănătoase la îndemână. Pentru cină majoritatea se retrag în sânul familiei și prepară ceva rapid precum o salată sau niște paste.

Indiferent de gusturile și programul tău, nu uita că ai multe opțiuni la îndemână. Ce mâncăm azi include o varietate mult mai mare de produse decât cele ce erau la îndemâna generațiilor trecute. Alege să te bucuri de ele fie că le prepari tu, fie că alegi să comanzi online produse variate simplu și comod.

Curieri EuCeMananc

, autor:

Despre EuCeMănânc.ro

EuCeMănânc este una dintre cele mai mari platformele online de comenzi online de mâncare și produse adiționale. Fiind prezenți în nouă orașe și având ca și parteneri peste aproximativ 300 de restaurante, suntem într-o continuă expansiune. Peste 5000 de vizitatori unici ne accesează platforma pentru a găsi mâncarea lor preferată de la restaurantele preferate pe EuCeMananc.ro. A comanda mâncare online este mai simplu ca niciodată, procesul este simplificat, intuitiv și ușor de parcurs. Mai mult, împreună cu aplicația EuCeMănânc, acum toți pofticioșii pot accesa platforma lor preferată de oriunde. Bazându-ne pe un set de valori bine stabilit, credem în echipa noastră, în potențialul de dezvoltare și colaborările pe termen lung!

Descriere Job

Căutăm colegi nonconformiști pentru a livrea mâncare pe o super trotinetă și cărora le place să facă lucrurile altfel, să spargă tiparele job-urilor plictisitoare și să fie dispuși să cucerească străzile pe trotinete. Energia, buna dispoziție, comunicarea și cooperarea plus colegi foarte faini, sunt doar câteva dintre lucrurile super de care vei avea parte. În câțiva pași simplii, job-ul va presupune următoarele etape:

  • Se urmăresc comenzile și rutele date de către dispecer
  • Se transportă mâncare și preparatele care se ține în genți termoizolante către clienți
  • Se încasează contravaloarea bonului aferent comenzii respective
  • Te distrezi și te bucuri de job livrând pe trotinetă

Ești pregătit să spargi tiparele? Aplică acum

Avantaje / Beneficii

  • Pachet salarial atractiv + bonusuri de performanță
  • Mediu de lucru flexibil
  • Suport de-a lungul întregului proces
  • Se oferă trotienetă și echipamentele necesare pe baza contractului
  • Training privind eficientizarea comunicării și relației atât cu partenerii cât și cu clienții ECM

Cerințe

  • Program full-time sau part-time
  • Persoana energetică, organizată

Abilități de comunicare, respectarea task-urilor și deadline-urilor

Te așteptăm cu cel mai tare job! Introduce-ți datele în formularul de mai jos și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.

Grăbește-te! Pozițiile sunt limitate, aplică acum! Let’s rock it!


1001 Comenzi Online EuCeMananc

1001 de zile și 1001 de nopți s-au întrebat Eu Ce Mănânc

, autor:

Eu ce mănânc și 1001 comenzi online

Dacă ești amator de seriale ca și mine, cu siguranță ai auzit despre serialul #The100. Poate îți sunt mai cunoscute filmele ca 101 Dalmațieni sau cartea 1001 nopți. Dar astăzi este despre 1001 zile și nopți în care te întrebi ,,Eu ce mănânc?”. Mai mult, este despre echipa Masstech Group care astăzi a ajuns la cea de-a o mie una comandă online de pe platforma eucemananc.ro. Astăzi este despre clienții noștri fideli. Vă mulțumim!

Nu am putut lăsa această zi să treacă neobservată și am vrut să le mulțumim cum se cuvine, cu o mică surpriză chiar la birou. Împreună cu echipa, am mers să le mulțumim personal îndulcindu-le ziua.

 

Da, am avut emoții când am vrut să-i surprindem

Prima dată am luat tortul super delicios, sper să ne confirme echipa că a fost gustos, cel puțin nouă ne-a venit să-l mâncăm pe loc. Apoi, ferindu-l de căldură și oamenii pofticioși din jur, l-am dus echipei Masstech Group.

1001 comenzi online eu ce mananc

Cum a fost să-i cunoaștem personal?

A fost grooozav. Am întâlnit oameni cu voie bună, pozitivi, foarte faini și amuzanți. Ne-am bucurat de ospitalitatea Claudiei Man care ne-a întâmpinat cu zâmbetul pe buze și ne-a oferit un scurt interviu despre relația ei și a echipei cu mâncarea, cu platforma eucemananc.ro și dorințele ei culinare.

Poza 1001 Comenzi Online Eu Ce Mananc

Dar cu tot cu emoții, voie bună și oameni faini, am reușit să avem o zi inedită. Astfel, Claudia ne-a încântat cu câteva răspunsuri la curiozitățile noastre.

Care este povestea ta cu Eu Ce Mănânc?
Povestea a început în anul 2014, în care uneia dintre colege i-a venit ideea să comandăm de pe eucemananc.ro. Din cauză că fiecare coleg avea alte preferințe, nu ne puteam hotărî să comandăm dintr-un singur loc și o dată ce știam că pe eucemananc.ro găsim mâncare din mai multe locuri preferate, de atunci am comandat în fiecare zi, pentru că diversitatea de pe site mulțumește toate gusturile.

Ce vă place să mâncați cel mai des?
Preferăm, de cele mai multe ori, meniul zilei, mâncarea asiatică de la Hanoi, salatele și sandwich-urile celor de la Enjoy, mâncarea celor de la Fresh Kebab. Depinde ce poftă avem în ziua respectivă.

Cum vezi tu relația cu mâncarea?
Relația cu mâncarea este una specială. Încerc să mănânc sănătos  pentru că mâncarea este o importantă sursă de energie și fără ea nu funcționez optim.

De câte ori pe zi te gândești ce să mănânci?
Deocamdată, comandăm mâncare o dată în zi. Majoritatea mănâncă acasă prima masă, înainte de a veni la lucru și au nevoie să le ajungă doar cât sunt în timpul programului de lucru.

Care este cea mai mare dorință culinară a ta?
Calitatea serviciilor și timpul scurt de livrare a mâncării. Mi-ar plăcea să fie mai multe restaurante ce servesc mâncare sănătoasă, fără prăjeli, din care să ne putem lua vitaminele și mineralele de care are nevoie corpul nostru.

Ce se întâmplă mai departe cu povestea 1001 comenzi?

Mai departe noi ne bucurăm că am reușit să facem ziua mai bună echipei Masstech Group și acum te așteptăm pe tine și echipa, prietenii sau familia ta să fiți surprinși și să ne bucurăm împreună de reușite. Yaaaaay!!

Poza eu ce mnananc