Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

DSC_3739

Cotlet de porc cu ceapă roșie

29-Dec-2015, autor: Liana Toma

Pregatire: 15′
Preparare: 1h si 45′
Dificultate: mica
Calorii: 248
Vin: Merlot.

Ingrediente pentru 4 persoane:

600g cotlet dezosat de porc,
3 cepe rosii,
6 cartofi,
50ml lapte,
4 linguri ulei de masline extravirgin,
cimbru maruntit Kotanyi,
sare si piper din rasnitele Kotanyi,
1 frunza de dafin Kotanyi.

Mod de preparare:

Curata ceapa si taie-o rondele subtiri. Prajeste carnea intr-o tigaie cu ulei de masline incins, apoi pune-i sare si piper proaspat rasnit, dupa gust.
Cand s-a rumenit, adauga ceapa rosie, laptele si cimbrul. Lasa la fiert 1 ora si 30 de minute. Eu am adaugat mereu apa si am lasat doar o ora.

Scoate carnea cand e gata, las-o sa se raceasca putin si taie-o in felii subțiri. Pune cartofii la fiert in apa clocotita cu un praf de sare, apoi scurge-i, decojeste-i si taie-i cuburi sau in patru.

Aseaza pe o farfurie feliile de carne putin rasucite, presara sosul din wok peste ele, pune ceapa in mijloc, mai presara putin cimbru peste carne si decoreaza cu frunza de dafin. Serveste friptura taiata felii subtiri cu garnitura de ceapa si cartofii fierti-peste care am presarat sos de carne, sare si cimbru-si stropiti cu ulei.

Mai multe poze aici.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: , ,