Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Budincă picantă de spaghete

Budincă picantă de spaghete

14-Oct-2015, autor: Liana Toma

Ingrediente:

150g broccoli,
2 morcovi potriviti,
100g mazare,
100g porumb,
2-3 fire de ceapa verde,
1/2 ardei gras verde,
400g spaghete,
3 rosii sau pasta de tomate,
75g unt,
250g cascaval Delaco,
2-3 oua,
200g smantana,
condimente pentru legume Nouvelle Cuisine Kotanyi,
condimente pentru paste Kotanyi,
sare si piper.

Cum se prepara:

Cureti, speli, rupi broccoli buchetele mici, ardeiul cubulete, iar morcovii ii tai felioare subtiri. Eu mi-am cumparat o noua scula multifunctionala si am folosit-o. Am taiat direct morcovul cu ea si au iesit aceste felii:Pui morcovii si broccoli intr-o craticioara cu apa si le dai in cateva clocote.
Scoti legumele intr-o sita si le lasi cateva minute sa se scurga de apa.

Topesti untul intr-o tigaie/wok si calesti cepele verzi taiate marunt cu ardeiul, adaugi morcovii si brocoli, pui si mazarea si porumbul-am folosit din conserva, gata fierte. Am asezonat cu o lingura de condimente pentru legume din gama Nouvelle Cuisine de la Kotanyi și am adaugat pasta de tomate…se pot folosi rosii descojite si taiate bucatele.Pui apa la fiert cu o lingurita de sare pentru spaghete. Cand a dat in clocot, adaugi in oala spaghetele, le lasi 8-10 minute si le pui la scurs.

Bati ouale spuma intr-un bol, adaugi smantana si cascavalul Delaco ras adaugi si o lingura de condimente pentru paste de la Kotanyi si le amesteci bine.

Sotul meu a vazut doar legumele si a zis ca el nu mananca… asa ca rapid am taiat niste sunca afumata, am tras-o ultrarapid in tigaie si am amestecat-o cu spaghetele. A mancat si el, dar a zis ca a fost prea putina carne… hm, cum era de asteptat… la ce sa te astepti din partea unui carnivor?? 😛

Ungi cu unt un vas termorezistent si adaugi amestecul de paste cu legume si deasupra torni amestecul de oua cu cascaval,
apoi introduci spaghetele in cuptorul preincalzit timp de 10-20 de minute, pana cand prind o crusta frumoasa aurie.

Servesti pastele calde, ornate cu frunze proaspete de busuioc sau ceapa verde, cum am avut eu 😉

Mai multe poze aici.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: , ,