Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Pastă de pește

22-Aug-2015, autor: Liana Toma

Pastă de pește

Ingrediente:

50g unt,
1 galbenus fiert,
100g ton sau sardele din conserva,
2 lingurite de mustar,
1 ceapa mica,
50g sunca,
un castravecior in otet,
2-3 fire de patrunjel/telina,

Pentru decor:
cateva felii de lamaie,
frunze patrunjel/telina.

 

Mod de preparare:

Tonul se pune la scurs. Conserva a avut 185g, deci eu am cam dublat cantitatile la celelalte ingrediente 😉

Ceapa curatata si castravetele se dau pe razatoarea mica, apoi se scurg bine de tot de zeama. Sunca se da tot pe razatoarea mica.

Untul se spumeaza impreuna cu galbenusul fiert-pe care l-am dat tot pe razatoarea mica, am adaugat mustarul si tonul bine scurs, apoi am incorporat ceapa, sunca si castravetele(toate rase).
Am amestecat bine si gata!

Si cu aceasta pasta minunata am infrumusetat minibriosele, pe care le-am decorat cu feliute mici de lamaie si frunze de telina. Desigur, puteti sa folositi tartine, felii de paine simpla sau prajita.

Mai multe poze aici.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: , , ,