Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

Frigarui, cartofi noi, crengute de rozmarin

Frigarui de cartofi noi pe crengute de rozmarin

26-May-2015, autor: Liana Toma

Ingrediente:

9 cartofi noi,
3 crengute de rozmarin,
sare si piper din rasnitele Kotanyi,
ulei de masline extravirgin.

Mod de preparare:

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja. Lasati-i sa dea doar intr-un clocot, apoi stingeti focul si aruncati apa. E bine sa-i lasati sa se raceasca in mod natural, nu-i bagati in apa rece sau la frigider. Asta daca aveti timp. Dupa ce s-au racit, curatati-i de coaja.

Crengutele de rozmarin spalati-le si curatiti-le apoi de ace, lasati-le doar pe cele din varf.

Trageti cartofii prin crengutele de rozmarin. Turnati putin ulei de masline extravirgin intr-o tava, asezati frigaruile de cartofi, stropiti-le cu ulei si rasniti sare si piper din rasnitele Kotanyi, dupa gust. Mai presarati ace de rozmarin peste cartofi.Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 de grade C pentru 20 de minute. Intoarceti frigaruile la 10 minute. Daca ii vreti mai crocanti, puteti sa-i lasati si 30 de minute.

Serviti cu castraveti sau rosii sau orice alte legume va plac.

Mai multe poze din timpul prepararii, aici.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: , ,