Comandă online mâncarea ta preferată, simplu şi comod

briose

Briose cu ciocolata

3-Mar-2014, autor: EuCeMananc

Ingrediente pentru 24 de briose medii:

  • 150 g zahar
  • 400 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 3 oua
  • 200 g iaurt
  • 100 ml ulei
  • 100 g ciocolata (1 ciocolata amaruie)
  • 50 g unt pentru uns tava (nu e nevoie daca folositi forme din hartie)

Preparare:

1. Batem ouale impreuna cu zaharul pana cand zaharul se topeste si compozitia isi dubleaza volumul.

2. Adaugam uleiul si iaurtul, mixam in continuare.

3. Adaugam faina si praful de copt. Mixam pana la omogenizare.

4. Taiem ciocolata in bucatele mici.

5. Ungem formele din tava cu unt, tapetam cu faina.

6. Turnam aluat in forme, pana la jumatate. Presaram bucatele de ciocolata deasupra aluatului. Lasam la cuptor cam 15 min (eventual verificam dupa 10 min).

Sursa: bucatesipovesti.wordpress.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Tags: ,